• (19-02-2015, 15:53)   
  •   0   
  •  289 
Ботильоны на ток

За есенния сезон дизайнерите са подготвили редица любима на всички модели женски ниски сапожек - ботильонов. Този вид обувки се радва на широка популярност вече няколко години подред, по принцип, и не е изненадващо, тъй като ботильоны са привлечени от модата красив дизайн, эффектностью на външния вид и гъвкавост комбинации с различни стилове облекло.

Дамски ботильоны на ток


Никой не спори, че момиче на токчета изглежда секси и привлекателно, като се обръща върху себе си допълнително внимание от страна на мъжете. Обув ботильоны на високи токчета момичето се трансформира, променя се нейната походка и стойка. Стилни ботильоны могат да бъдат интересни цветове и с различна височина на шипове. Обърнете вниманието си към ярките цветове или необичайни щампи, ако искате малко да се отклони от класически черни сапожек.
Отделно трябва да се каже за модели замшевых ботильонов на ток, тъй като този материал придава на обувки особена елегантност. Велур ботильоны може да се превърне в допълнение, като към вашия ежедневното образ и подобие, така и за вечерни излизания, важното е, хармонично вземете дрехите.
Ботильоны на висок ток изглеждат красиво в ярки расцветках - синьо, червено, или на комбинация от няколко цвята. Също така модерни през този сезон са се превърнали в животни щампи, например, леопардовый.
За офис може да изберете ботильоны на ниски токчета и ги комбинирате с пола или панталони. Удобен нисък ток ще осигури краката си максимален комфорт, и вие не ще чувствате умора през целия работен ден. Модели ботильонов на малък ток са подходящи високо момичета, добавяйки нотка на елегантност начин.

Ботильоны устойчив ток


През есенно-зимния период, когато зад прозореца плътна времето навън, искам обуться в максимално удобни обувки, но при това да изглеждат красиви и уверени. Такива обувки може да се превърне ботильоны на ниско и стабилно ток. Компенсиране на височината на шипове може да се интересна расцветкой и дизайн. Това могат да бъдат яркото розово ботильоны с необичаен декор, игриво модел бежово сапожек, украсени с бантиком с лакированным пръсти, а могат да бъдат класически цветове, но в изпълнение на замше.
Модерен през тази година се превърна в наборной ток, но класическа родословни и ток не отстъпва лидерската си позиция и остават най-покупаемыми модели женски ботильонов вече в продължение на няколко сезона.
Ботильоны на ток

Ботильоны на ток

Ботильоны на ток

Ботильоны на ток

Ботильоны на ток

Ботильоны на ток

Ботильоны на ток

Ботильоны на ток

Ботильоны на ток