• (20-02-2015, 17:26)   
  •   0   
  •  349 
Зимните велур ботфорты

Ботуши ботфорты , както и много видове дамски обувки, първоначално са били привилегия е от мъжки пол. Ги носеха ездачи, в края на краищата, високи ботуши защитава голенище и нелинейните от дебела кожа, която правих ги негъвкава. Именно това ги прави идеални за по-дълъг окачен на седлото.

И, въпреки това, че ездачи днес могат да се срещнат в специални клубове, ботуши ботфорты уверено навлязоха в модата, както и много модни колекции не минават без тяхното участие.

С какво да съчетаете зимните велур ботуши ботфорты ?Велур ботфорты, особено зимните, може да се счита за по-декоративно, отколкото практични обувки, защото велур - несигурно плат за образуването на локви и студове.

Замърсявайки такива ботуши, трябва да прекарате много време за възстановяване на външния им вид. За тази цел се използват специални крем боя за велур - флакончики с гъба, които, обаче, удобно за носене и употреба, когато е необходимо.
Велур съчетан с кожа, вельветом, плат деним и кожа.
Високи велурени ботфорты по-добре да се носят с къси неща - къси панталони, поли и рокли. Днес колкото по-висока ботфорты, и колкото повече те вътрешен кръг приличат на чорапи, толкова по - добре. На много модни може да се види като модел в добро шагают, показвайки ботфорты-чорапи.

Модели на зимни ботфортов от велур


Зимните велур ботфорты без шипове - удобни обувки, и всичко останало, модерен. Висок ток в модели ботфортов не е толкова от значение, колкото в предишните сезони се дължи на стремежа на жените към простота в облеклото.
Но тези, които постоянно трябва да гламурному стил, най-добре да закупи ботфорты на висок ток.

Декор зимни ботуши ботфортов от велур


Лекота на моделите ботфортов клони към това, да лаконичен модели не са били декорирани изобщо, в края на краищата, велур и без това подчертава разнообразие от материали премяна, и в случай на брилянтен тежък декор на образ може да се окаже "претоварена". Но някои дизайнери все пак създават модели, в които велур узорно искри с помощта на кристали.
Зимните велур ботфорты

Зимните велур ботфорты

Зимните велур ботфорты

Зимните велур ботфорты

Зимните велур ботфорты

Зимните велур ботфорты

Зимните велур ботфорты

Зимните велур ботфорты

Зимните велур ботфорты