Всичко от света на
модата

Кецове Ванс

22-02-2015, 16:17
1601
0
Кецове Ванс

Когато за сделката е взето на творческата личност и майстор на изкуството си - това винаги е добър резултат. Така се случи и при създаването на известната марка спортни обувки Маритим. През 1966 г. от Пол Ван Дорен започва освобождаване на обувки, съвсем различна от класическата спортна. От самото си детство той е работил в обувна фабрика с майка си и постепенно овладевал изкуството на създаване на нови модели.

Таланта си на Пода показа още в 20 години, когато бях в състояние не само да възпре клон фабрика, в която тогава е работил, но и заобикаляне на всички останали отрасли на печалба. Точно в този момент стана ясно, че е време да отваря собствена фирма.
Веднага след откриването успя да продаде 12 чифта обувки и стана ясно, че търсенето на кецове Ванс ще бъде. Днес на пазара можете да попаднете на много фалшификати. Да се прави разлика между оригинала, първото нещо, което трябва да се обърне внимание на това, колко са кецове Vans , които сте избрали за закупуване. Всички зависи от модела, но на цената на по-малко от петдесет долара трябва да ви уведомяват.
Постепенно обувки придоби популярност. Появиха дамски кецове Vans и модели за деца. Година и половина е било открито от 50 магазина. Именно достъпност и масово производство направили тази марка е популярна сред всички възрасти и нои. Постепенно започнаха линия за скейтеров, когато това модно течение погълнати целия свят.

Дамски кецове Вансы: какво предлага модната марка днес?Сега по-подробно да разгледаме най-популярните и успешни модели. Макар тази обувки и е предназначен за спорт и активен отдих, но на дела на женственост и привлекателност тя не е загубила.

 • Кецове Vans Off the wall - това е първият модел за скейтбордеров, която пусна на марката. Именно с тях започва историята на създаването на всички съвременни модели. Тази обувки достатъчно висока и защото е страхотно за каране на скейтборд. Кецове Vans Of the wall, изработени от естествена кожа в кутията са станали класика в света на спортната мода.

 • Кецове Vans Authentic бяха представени през 2013 г. в няколко расцветках. Точно този модел първоначално е била една от най-успешните и в началото на пътя си цената им не надвишава пет долара. В новата колекция са най-успешни се смятат за леопардовые кецове Vans. Също добри отзиви получи модел с леопардовой подплата и бледо синьо на фона на външната част. Любителите на по-строги цветове, подходящи черни кецове Vans от тази колекция.

 • Стилно изглеждат дамски кецове Вансы от серията Camo Pack. Дизайнът е разработен така, че всички части са произведени в контрастира. Горна част от велур комбинируется с инкрустации и шнурками от кожата. Що се отнася до цветовото решение, то има зелени кецове Vans с мотиви от джунглата и кафяви с Хавайска тематика.

 • Леопардовые кецове Vans от серията Микробуси x Kenzo - това е чудесен тандем комфорт и стил. Зверски принт доста популярен е и в полза на дизайнери, а сега му се намери място в света, спортни аксесоари. От тази колекция има няколко нюанса. Можете да вземете модел с грабители принтом в зелени, кафяви, сини или червени цветове.

 • Черни кецове Ванс серия MS - това е резултат от сътрудничество с марка Supreme. В основата на дизайнери се превърна в модел на известния скейтера Майк Каррола. Тази колекция е представена в няколко цвята: червени, бели, черни и сини кецове Vans.

 • Леопардовые кецове Vence от серията Van Doren са призовани да се вдигне настроението ви и ще отговарят на смели млади момичета. Почти всички цветове от тази серия позаимствованы от 90-те, така че този модел е доста подходящ и за любителите на класиката.

 • Кецове Vans Era - добро решение за разходки из града. За сметка на маркови ходила с вафельным релеф създава усещане за комфорт, а комбинацията от клетки и зверски цветове прави модела по-светло и привлекающей възгледи.

 • Червени кецове Vans са представени в сериите Sk8-Hi Leather ( Chili Pepper ) и Микробуси x Love Me Pack. И двата варианта изглеждат смело и молодежно.


 • Кецове Ванс

  Кецове Ванс

  Кецове Ванс

  Кецове Ванс

  Кецове Ванс

  Кецове Ванс

  Кецове Ванс

  Кецове Ванс

  Кецове Ванс
  Интересен по темата
  Обувки Balenciaga
  Обувки Balenciaga
  Обувки от световно известната марка Balenciaga винаги е различно в своята футуристичностью, эпатажем и изисканост. В текущия сезон марка себе си не
  Дамски кецове Lacoste
  Дамски кецове Lacoste
  Световно известната марка Lacoste винаги е синоним на елегантност и изтънченост. И кецове - не е изключение. Качествени, стилни и много удобни, те
  Дамски кецове Guess
  Дамски кецове Guess
  Кецове от марката Хес са удобни и много стилни жилища. Те също така се различават и най-качествени и ги удоволствие носен от жени на всички възрасти.
  Слипоны Микробуси
  Слипоны Микробуси
  Най-популярни сред слипонов по право са модели от марката Маритим. Марка е известна с оригиналния си подход към дизайна на тази обувки, както и
  Маркови дамски кецове
  Маркови дамски кецове
  Всяка от марките, отдаване под наем на дамски кецове, се опитва да даде на своите модели за нещо специално, като по този начин се набляга не само на
  Кецове без връзки
  Кецове без връзки
  Кецове без връзки изглеждат доста оригинално и има тенденция на сезона. Освен това, те са удобни и им е лесно обличане. Кои марки предлагат такива
  Дамски текстилни кецове
  Дамски текстилни кецове
  Текстилни кецове - това е удобен спортен вариант на обувки за лятото. Ги носи може да се с почти всички дрехи в разговорния стил. Какви марки са
  Кецове Keddo
  Кецове Keddo
  Кецове от известната марка Кеддо качествени, удобни и, разбира се, супер-стилни. Продуктовата гама на марката е много широк: тук ще попаднете на
  Кецове Reebok
  Кецове Reebok
  Компанията Рибок винаги творчески идваше към развитие на обувките си. В него перфектно се съчетава удобство, качество и красив дизайн. Ето защо