• (22-02-2015, 17:33)   
 •   0   
 •  477 
Сандали на корк танкетке

През лятото жените преминават километри в търсене на идеалната чифт обувки. Тя трябва да бъде удобна, лесна и ефектна едновременно. Красиви сандали на танкетке напълно отговарят на тези изисквания.

Сандали на танкетке от корк: изберете моделПри избора на обувки на танкетке винаги отталкивайтесь не само от вашия вкус, предпочитания, но и особеностите на фигурата.


 • Сандали на висока танкетке изглеждат много впечатляващо, но не отиват на всички. Ако имате пълни крака, а платформата ще ги визуално "тежки". Що се отнася до удобство, а след това сандали на висока танкетке много по-удобно шипове. На крака си в тях не е толкова уморени: площта под стопой много по-широк, защото дори на много висока платформа не е толкова осезаем.

 • За обикновения ритъм на живот отлично подходящи сандали на ниски танкетке. Този вариант е много практичен и удобен, с този дизайнери предлагат не по-малко красив дизайн. Сандали на ниски танкетке не е толкова ефектен, но в тях е удобно и за жени с с отоци на краката си, това е най-подходящият вариант.

 • За работа са подходящи затворени обувки с каишка отзад на танкетке. В офиса лишавам стъпало е неуместно, защото е по-добре да се предпочитат модели със затворени пръсти и пета. Чрез използването на естествени материали крак не ще бъде горещо, а в комбинация с панталони тези обувки изглежда доста строго. • С какво да съчетаете сандали на корк танкетке?  Най-хармонично сандали на корк танкетке изглежда страхотно в комбинация с дълги произтичащи поли. Също така може да се постави върху деним мини пола а ето и модели с дължина до коляното и малко по-долу вече не е подходящ. Добре ще изглеждат широки дънки от лека деним или панталони от памучен плат.

  Избягвайте много прилепнали дрехи. Ако пуснат претрупана рокля или пола, обувки на танкетке ще изглежда грубо и малко вулгарен. Ако искате да се носят зауженные панталони, дължината им трябва да покриват изцяло обувки. Обърнете внимание на брючные тела от шифон и коприна.
  Сандали на корк танкетке

  Сандали на корк танкетке

  Сандали на корк танкетке

  Сандали на корк танкетке

  Сандали на корк танкетке

  Сандали на корк танкетке

  Сандали на корк танкетке

  Сандали на корк танкетке

  Сандали на корк танкетке