Всичко от света на
модата

Обувки "Прада"

22-02-2015, 18:09
1123
0
Обувки "Прада"

Световно известната марка "Прада" ("Прада") се появява в Милано в началото на хх век. Нейният основател стана Марио Прада, продававший скъпи и елегантни пътни чанти. В малкия магазина се продаваха и луксозни саквояжи от мека кожа, моржове, които и донасят легендарна слава. Компанията на тази разширена и по-късно става пускам и обувки.
Обувки "Прада" - това е комбинация от мода, качество и практичност. Основната част от продукцията на тази марка е представена в класически стил. Дори кецове "Прада", заедно с лекота и удобство да изглеждат толкова стилно, че в тях спокойно може да се насочи не само фитнес, но и на разходка из града.

Обувки "Прада" колекция 2013 годинаМарка представи новата колекция пролет-лято 2013 в японски стил. Кимоно и традиционната японска обувки гета, окобо и t"aby известния дизайнер Миуччу "Прада" показа в съвременен стил.

Летни обувки "Прада" са изработени от много фина кожа в основно метален цвят на висока двустепенна платформа. Модерни t"aby и окобо, представени на обувки-сандали на ниско движение, нещо приличат на обикновени носочки. Бижута във формата на бантиков от коприна и сатен ленти правят тази обувки "Прада" е достатъчно женствена. Сандали изпълнени в бяло, червено, розово, алом, златния и метален цветове. Използвани ефектни цветови комбинации: обувки с метален цвят и червени лъкове или бели ботуши с лъкове алого цвят.

Женски обувки "Прада" за 2013 г. са необичайни апликации, камъни, перли, мъниста и дори бродерия. Обувки в истинския смисъл на думата, осеяно със такива декорации и колкото по-голям декор, толкова е по-модерен. При някои модели обувки, и босоножек "Прада" има бродерия дори на платформата. Почти всички модели, допълнени каишка и имат стабилни токчета. Използвани са различни варианти и нюанси, особено модно през този сезон лилав цвят. Някои модели обувки "Прада" са представени в горчично-жълт цвят. Също така в колекцията на 2013 година има обувки на нисък ток с шнур, някои от които също са украсени с апликации.

Домашни обувки - хит на 2013 година

И през този сезон "Прада" пусна колекция от домашни обувки, които в последно време са на огромна конкуренция балеткам. В колекцията са представени от изключителни модели за всеки вкус. За любителите на класиката - обувки от лачена кожа в два цвята или от кадифе и сатен с бродерия. За да смели модата - украсени метални нитове и кристали. Новата колекция на домашни обувки вече е пусната в продажба и обещава да стане най-голям хит на 2013 година.

Изключително популярни вече не е първият сезон поредна ботильоны през сезон 2013 година "Прада" и не обиколи внимание. Мода тази година - декоративни кожени вложки на полусапожках.

Зимни дамски обувки на Prada, най-новата колекция есен-зима 2013-2014 която съвсем наскоро бе показан в Милано, се различава огромни токчета, платформи и големи протекторами на стъпалото. Но заедно с това тези модели не може да се нарече грубо. Заедно с класическите - черно и кафяво цветя са представени и други по-оригинални цветове.

Фалшификати

За съжаление, тази прекрасна обувки много често фалшифицираните, така че при покупка трябва да бъдат изключително внимателни. Ако искате да се предпазите от покупка на фалшиви, запомнете няколко функции:

 • Истински обувки "Прада" има пластмасова пакетиране на полето, от страна на която е лого на компанията. Именно на страната, а не върху капака. Там е посочена серия изделия и модел.

 • На вътрешната част на подметката е разположен на логото на компанията, която може да се види само повдигане си.

 • До обувките винаги са приложени маркова чанта, изработена от пластмаса в сребърен цвят, на която се прилага широка червена лента с надпис "ПРАДА". Всички букви буквите - главни.


 • Обувки "Прада"

  Обувки "Прада"

  Обувки "Прада"

  Обувки "Прада"

  Обувки "Прада"

  Обувки "Прада"

  Обувки "Прада"

  Обувки "Прада"

  Обувки "Прада"
  Интересен по темата
  Обувки Gucci
  Обувки Gucci
  Колекция обувки от дизайнерско къща "Гучи" винаги предизвикват фурор на дисплеите. Те са предназначени да подчертае своята обладательницу от тълпата,
  Обувки Шанел
  Обувки Шанел
  Обувките на модна къща Шанел, противно на всички стереотипам толкова роскошна, колко удобно. Тя винаги е узнаваема и се отличава с уникален дизайн.
  Обувки на Карло Пазолини
  Обувки на Карло Пазолини
  Карло Пазолини е италиански марка, която е известна с уникалния си и легкоузнаваемым стил и най-качествени. Обувки от тази модна къща е много
  Обувки Джесика Симпсън
  Обувки Джесика Симпсън
  Обувки от Джесика Симпсън е изключително стилен и е на достъпна цена. Използването на качествени материали прави модели на удобни и комфортни. Именно
  Обувки Balenciaga
  Обувки Balenciaga
  Обувки от световно известната марка Balenciaga винаги е различно в своята футуристичностью, эпатажем и изисканост. В текущия сезон марка себе си не
  Кожени обувки
  Кожени обувки
  Кожени обувки днес се различават огромно разнообразие от модели. А да ги носят на дизайнерите предлагат както през деня на работа, така и като
  Марка дамски обувки
  Марка дамски обувки
  Закупуване на маркови обувки можете да бъдете сигурни в тяхната най-високо качество. Ето защо много жени предпочитат да не се харчат пари за
  Модельная обувки
  Модельная обувки
  Двойката моделиране туфелек със сигурност се съдържа в арсенала на обувки на тази мода, защото те изглеждат много стилно и привличат към ножкам
  Обувки с малък ток
  Обувки с малък ток
  Ако обичате удобни обувки, съвсем не е задължително поступаться я стилен външен вид. Сега обувки с малък ток в тренд, и следователно, вие смело