• (23-02-2015, 18:28)   
  •   0   
  •  661 
Гипюровые рокли на бала

На бала нощ с право се счита за първото тържествено събитие в живота на всяко момиче. В търсене на перфектната рокля те обикалят стотици магазини, пробвам каубойски различни фасоны и обмислят начин до най-малкия детайл. Рокли от гипюра на бала може да се нарече най-оптималното решение, когато искате да изглеждате по-взросло, но да не премине допустимите ръба.

Гипюровые рокли на бала съвсем не се нуждаят от аксесоари или бижута. Ако наистина искаш да допълни образа си, изберете скромна и неброскую бижута и т.н. На краката не ни само сандали на токчета, а в ръката си вземете елегантен клатч.

Какво гипюровое рокля на бала, за да изберете?Традиционно гипюровое рокля на бала избират в нежна цветова гама. Най-често се срещат бяло, кремаво, бежово тон или цвят на прах. Актуални остават тюркоаз, синьо и фъстъци. За младите момичета са най-подходящи модели с подплата с телесен цвят. Контрастни и тъмни цветове изглеждат на жените и на младите выпускнице такова облекло ще изглежда нелепо, ако не и вулгарно.

Дизайнерите предлагат различни фасоны. Най-популярен е кратко вечерна рокля от гипюра. Неговата дължина може да бъде до коляното или малко по-горе. Като рокля на бала подходящи фасоны без ръкави в гръцки стил, рокли-калъфи или екипировки А-образен силует. Това е начин на младо игриво дива, подчертава крехкостта и невинност. Тази дължина е подходяща както статным момичета, така и обладательницам дребен на ръст.

Рокли от гипюра на бала не трябва да бъде прекалено облегающими или отворени. Дълбоко деколте в дрехи от дантела съвсем не изглежда. Елегантно изглеждат модели гипюровых рокли за бала с инкрустации. Те може да са поставени в гърдите или по протежение на тялото.

Високо момичета ще отидат вечерни гипюровые рокли в пода. Перфектно подчертава красива фигура, модел "русалка". Горната част може да бъде под формата на корсет или на тънки бретелях. Прическа империя също ще бъдат много между другото.
Гипюровые рокли на бала

Гипюровые рокли на бала

Гипюровые рокли на бала

Гипюровые рокли на бала

Гипюровые рокли на бала

Гипюровые рокли на бала

Гипюровые рокли на бала

Гипюровые рокли на бала

Гипюровые рокли на бала
Заедно с"Гипюровые рокли на бала" също четат: