• (24-02-2015, 19:14)   
  •   0   
  •  1665 
Нестандартен маникюр 2015

Ръцете на момичето трябва винаги да бъдат добре поддържани и нежни, въпреки време на годината и заетост. Маникюр може да се превърне в една от ключовите съставки на целия образ. Не е задължително да имат дълги или нарощенные ноктите, но последователно трябва да се спазва безусловно. Обаче премахнете кожичките и да плоска форма на ноктите - малко за успешен начин. За да получите ръцете си подчертавал, не е само вашата честност и принадлежност мода, трябва да се отделят пръсти с помощта на популярни лакове. Тенденции за маникюр 2015 - необичайност, креативност, но в същото време и автентичност и оригиналност. През 2015 г. майстор на маникюр и педикюр предлагат уникален дизайн на нокти не само с помощта на цветни лакове, но също и чрез добавка на красиви аксесоари, създаване на рисунки и подобрения идеи за маникюр минали сезони.
Според прогнозите на стилисти на 2015 година най-популярният маникюр остават всички видове рисунки за нокти . През този сезон стилисти са дали голямо значение мраморному маникюру. Красива комбинация от цветове и необичайна форма на абстракции придава на образа на креативност и оригиналност. Можете да си направите подобен дизайн като на крехката стил, така и гръмко наситен цвят.
Още през миналия сезон в модата дойде идея за маникюр с различен дизайн на всяка ногте. Тази година майстор маникюр одобриха тази посока и са направени нови елементи в стил рисунки. Днес на мода остават ивици и точки, както и популярност са придобили рисунки с пайети под формата на малки аксесоари.
Най-красивият маникюр през 2015 г., се считат за нокти в стил гол. В тази посока се наблюдава автентичност, спокойствие и нежност. Въпреки това подобен стил на специалистите съветват да се използват за идеи френски и на лунния маникюр 2015. Оригиналност по ноктите може да се даде с помощта на нанасяне на сребърни или перлата на искри. Но доминиращи трябва да остане пастелни нюанси.

Лак за стилен маникюр 2015


Избора на лак за маникюр 2015 стилисти предлагат на първо място да се обърне внимание не на цвят, а на структурата на материала. В края на краищата оттенък често се подбират за определен заедно и образа като цяло. Тази година на мода боядисване на ноктите лак мат, който беше представен през миналия сезон, а в него активно се използва в маникюрном изкуство.
Новост маникюр 2015 стана лак с бульонками. Малки мъниста перфектно подчертават индивидуалността и придават на ноктите свежест, блясък и сияние.
Нестандартен маникюр 2015

Нестандартен маникюр 2015

Нестандартен маникюр 2015

Нестандартен маникюр 2015

Нестандартен маникюр 2015

Нестандартен маникюр 2015

Нестандартен маникюр 2015

Нестандартен маникюр 2015

Нестандартен маникюр 2015