Всичко от света на
модата

Моден зимни палта 2015

25-02-2015, 17:06
896
0
Моден зимни палта 2015

В палто всяка жена се чувства като кралица. Може би затова кожа връхни дрехи със сигурност ще присъства, както в женския гардероб, така и в новите дизайнерски колекции. За всеки сезон модни дизайнери предлагат своето виждане за мода палта, новости, завладяват духа и ослепителен.
За това, какви именно модни зимни палта приготвиха ни дизайнери през 2015 година, ще говорим в тази статия.

Какви палта са на мода през зимата 2015 г.?


Гледам на снимката модни лъкове може да се стигне до заключението, че през зимата 2015 г., все още са валидни класически норковые кожени палта. Но и от закупуване на по-екстравагантни модели да се откаже не си струва. "Разнообразие и смели експерименти" - приблизително така може да бъде описан на предлаганата гама от продукти:

 • Творчески свободен натурам, на които не са чужди понятия за дързост и стил, със сигурност ще оценят ярки и лъскави шубки от разноцветного кожа. Кожени палта, направени от лоскутков кожа в различни цветове, налични в зимните колекции на много известни марки. По-специално, Daks, Topshop Unique, Custo Barcelona, зарадваха своите творчески групировки.

 • Още един оригинален начин на изразяване - това е ультрамодная шубка, на която хоризонтални ивици от длинноворсового и выстриженного кожа се редуват помежду си. Alice Olivia и Ralph Lauren - демонстрират на тази тенденция.

 • Неразделна част от бляскав начин на зимата 2015 година ще бъдат кратки и по-дълги модни кожени палта с дълга дрямка.

 • Вълнуваща и интригуваща история за снежния човек, вдъхновени дизайнери VFiles, Marni и Guy Laroche на създаването на толкова необикновени творения. Дълги космати палта в най-разнообразни расцветках, със сигурност ще намерят своите покупательниц.

 • Крехки и миниатюрни дами ще могат да покажат цялата изтънченост и женственост на своята природа, облечен в бяла пухкави палто от Ralph Lauren.

 • Въплъщение на елегантност и изтънченост ще се превърне в изискан меховое палто с дължина под коляното. Това е чудесен вариант за всички поводи и не в един сезон.

 • Не е съвсем практично, но това е много интересно изглеждат палта без ръкави от съраунд и космати кожи. Например, като Lanvin или Sportmax.

 • На снимката най-новите колекции на зимата 2015 г. пунктирана модни кожени палта от комбинирана кожа. Тенденцията се комбинират различни фактури, видове, дължина и цвят кожа се счита за абсолютен тренд за този сезон.

 • Разбира се, не може да не споменем за шубках от изкуствена кожа. Днес тя е не просто най-доброто решение за жените, които носят естествени кожи не позволяват вярвания, но и ультрамодная нещо. В основата на изделия от изкуствена кожа - това е модел с разцвет ретро, невероятно стилни и изискани.


 • Моден зимни палта 2015

  Моден зимни палта 2015

  Моден зимни палта 2015

  Моден зимни палта 2015

  Моден зимни палта 2015

  Моден зимни палта 2015

  Моден зимни палта 2015

  Моден зимни палта 2015

  Моден зимни палта 2015
  Интересен по темата
  Палто - зима 2015
  Палто - зима 2015
  Сезон зима 2015 обещава да бъде богата на най-разнообразни модели палта, които са предназначени да се направи своята любовница по-стилна и женствена.
  Норковые палта 2015
  Норковые палта 2015
  Норковые палта през цялото време са били на мода. Въпреки това, всеки нов сезон въвежда своите малки промени в фасоны и външния вид на тази луксозно
  Модерни палта 2015
  Модерни палта 2015
  2015 година обещава да бъде богата на различни новости в облеклото, и смели експерименти. Обаче има неща, които остават верни на тенденцията за
  Палта - модни тенденции 2015 г.
  Палта - модни тенденции 2015 г.
  През 2015 година дизайнерите препоръчват на всички модницам, пуснати в красиви кожени палта. И това е доста приятен тенденция, защото нищо не краси
  Модни кожени палта 2015
  Модни кожени палта 2015
  Палто - това е елемент на горната дреха, която се намира извън мода. Жените никога няма да спрат отдадете себе си меховыми изделия, тъй като те са
  Козината 2015
  Козината 2015
  През този сезон 2015 дамски кожени палта не по-малко популярна, отколкото в миналото. Къси и дълги, класически, намаляване и обикновени, евтини и
  Палта - мода 2015
  Палта - мода 2015
  През този сезон дизайнерите почти изтрито всички граници между модерен и немодными палто. 2015 година е върнал актуалността на много модели, които
  Фасоны палто 2015
  Фасоны палто 2015
  През пролетта на 2015 година повечето модни дамски ще предпочетат стилни модели палта всяка друга горната дреха. Както по-различно и не може да бъде,