• (3-03-2015, 18:34)   
  •   0   
  •  1396 
Сватбен маникюр
Необичаен сватбен маникюр - мечтата на всички бъдещи булки. В този прекрасен ден, едно момиче трябва изглежда нежно и в същото време оригинален, защото това е един от най-запомнящите се дни. "Удар" начин може да добавите оригинален сватбен маникюр: днес нийл-арт е много популярен и предлага множество техники, като се започне от скулптури и завършва с обикновен френски стил, където се използва само три цвята лак.
Сватбен маникюр можете да направите, както с ръцете си, така и в салона: това зависи само от наличието на необходимите средства, самите уреди не са трудни за овладяване.

Идеи за сватбен маникюр


Ние сватбен маникюр, има една важна разлика от всички останали - пастелни и бели тонове. Така че, за себе си направите красив маникюр, трябва да се запасите поне бежово, бял и безцветен лак.
Сватбен маникюр с кристали за образа на "принцесата"
Освен по-горе изброените лакове, за да се извърши тази техника трябва тънка четка и кристали с различни диаметри. На цвят е добре да класически, но са подходящи също и бежови или розови. Този вариант на маникюр отговаря на гламурному образ и подобие, така че той отлично ще подкрепи стил рокли фееричного и оригинално намаляване с неочаквани решения.
Техника на изпълнение. Нанесете няколко слоя лак-основа, и дай му да стъпи. За да се ускори процеса на сушене, поставете невен в хладка вода или използвайте специални емулсии: достатъчно двойки капки, за да лак на един ногте, залегнало в продължение на няколко минути. След това нанесете безцветен лак и с помощта на четка сложете във формата на модела кристали според този принцип: първо поставете камъчета по-голям диаметър, а в края на по-малките.
Сватбен френски маникюр за елегантните дами
Това е прост сватбен маникюр, без излишни орнаменти, въпреки че изглежда много стилно. Вече няколко години тази техника се поддържа висока позиция в света на модата, защото тя подчертава естествената и едновременно облагородява дамски дръжки. Няма нито един патрул, под който не подхожда на френски маникюр.
Сватбен маникюр

Техника на изпълнение. Има два варианта за френски маникюр: в бежовата или розови цветове. В зависимост от това, се приема лак-основа, безцветен и бяло. На част от нокътя, която действа, се нанася бял лак фина четка във формата на дъга (ако плоча овални нокти) или права линия (ако ноктите квадратна форма). През година на мода са овални нокти малка дължина - това е почит към тенденция на естественост. След това в цялата нокътната плоча парцел с прозрачна бежов или розов лак и след изсъхване за определяне на безцветен. За да добавите оригиналност, френски маникюр може да бъде украсена с кристали, стикери или моделиране, но това ще бъде вече не е класически вариант на техниката.
Сватбен маникюр "дантела" за романтичните натури
Това е един от най-нежните сватбени маникюров: изглежда невероятно, и заедно с това отговаря на тенденции в сватбената мода иска да отнеме същите силни позиции, както и френски маникюр.
Техника на изпълнение. Има няколко възможности за получаване на дантела върху ноктите: първи задължава да посетят салона за красота, защото ноктите при този наращиваются, и акрил типсы са завързана материал, който се поставя моделирующим гел.
Вторият вариант може да се направи и в домашни условия, но за това трябва да си купя бял акрил и тънка четка с остър край. Нанесете бежов, бял или безцветен лак-основа. След като стъпим, започнете с помощта на акрил и четка направи модел: лесна за изпълнение е в това, че дантела не е задължително трябва да има един модел на всички нокти, важното е, че работата изглежда спретнато.
Надежден сватбен маникюр с шеллаком за практичните жени
Шеллак дава възможност за извършване на различни варианти на сватбен маникюр. Това е изключително салонная процедура и отнема около 30 минути. Такъв лак излезе с американците сравнително наскоро - през 2010 г.,
Сватбен маникюр
но техниката, бързо набира популярност сред жените благодарение на практичността.
Техника на изпълнение. Шеллак - това е обикновен хибрид на лака за нокти и гела. Преди да го нанесете на ноктите малко намали, след това на чинията нокти, покрити с помощта на четка шеллаком и на 2 минути се поставя под uv светлина. Премахването на този материал безболезнено - да го измие специален разтвор.
Шеллак подходящ за сватбен маникюр, така, че пътуването в меден месец, булката не трябва да се грижи за маникюре, защото ефектът му трае повече от 2 седмици.