Всичко от света на
модата

Стил casual

4-03-2015, 09:14
1030
0
Стил casual

Стил zlatina (от английски означава "неофициален", "неформални") за пръв път се появи сред Английските и Шотландските футболни фенове през 70-те години на миналия век. Оттогава той се превърна в един от най-популярните ежедневните стилове , който се характеризира с удобство, качество на изпълнение на неща, необичайни комбинации и малко аксесоари.

Разновидности на стила casual


По принцип, всяка удобна ежедневни дрехи може да се дължи на това стилевому посока. Въпреки това, през цялата история на образи в стил casual в света на модата започнаха да се разграничат няколко от неговите разновидности.
Sport casual най-близо по своя състав към първоначалната дрехи футболни фенове. Стил sport casual за момичета представлява комбинация от спортни неща с ежедневните или дори бизнес. Например, клуб бомбер може да се облича, заедно с романтичен рокля и токчета, а дънки и яке с кроссовками или кедами.
Street casual стил за жени включва използването в пълна необичайни неща, които са интересни цветови комбинации, нестандартни аксесоари. Първоначално време се появява като начин дендита и модата привлече към себе си вниманието на уличните фотографи.
Стил на обличане smart casual за жените е различен подчертана простота форми и сдържаност цветова схема, както и най-качествени материали и шивашки. В този стил е прието да се носят много скъпи, маркови неща, които, обаче, от пръв поглед да крещи за своята дороговизне.
И накрая, женски стил business casual - това е комбинация от строги офис на нещата и спокойна облекла за отдих. Този стил често е разрешено дори в компании с най-строгите дрес-код . Техните служители в петък може да си позволи да се появи в офиса дънки или рокля на простата, свободно намаляване.

Дамски дрехи и аксесоари в стил casual


Стил casual включва носенето на широк спектър от разнообразни дрехи. По-лесно да се опише това, което този стил не приема: строги униформи, костюми и рокли за специални случаи (например, вечерно облекло), високо специализирана дрехи (например, облекла в стил хип-хоп), твърде вычурных на силуета с много детайли.
Най-базисните нещо на този стил стават дънки, които могат да се носят с майками, футболками, пуловери, джемперами и жакетами. Casual стил, също се приема разнообразни фасоны и видове панталони, но се противопоставя на нарочитой чистота, например, панталони не трябва да бъде заглажены стрелка, а ризата не трябва да се кука на всички бутони.
Рокли в стил casual обикновено имат свободен, удобен силует. Поли също широко се използват в този стил и могат да имат най-разнообразни конфигурации.
Ако говорим за аксесоарите, а след това небрежно приема най-функционалните им разновидности: очила, чанти, шалове. Украса също присъства, но не в твърде големи количества. Отделно си струва да се говори за чанти в стила casual. Обикновено за този стил са характерни големи и вместительные чанти мека форма, но в последно време от уличните модата може да се види и малки чанти на ремешке или верига през рамо. Най-важното условие при избора на чанта - тя не трябва да изглежда скучно: изберете необичайна форма, декорация или нестандартен цвят.
Обувки в стил casual може да бъде всеки: балет апартаменти, обувки, ботуши, обувки, важното е да ви е в нея удобно. Също така тези обувки не трябва да бъде прекалено богато декор. По-рано класически обувки лодки са смятани за неподходящи за casual sets, но сега много дами с успех ги носят с дънки и ежедневни рокли.
Стил casual

Стил casual

Стил casual

Стил casual

Стил casual

Стил casual

Стил casual

Стил casual

Стил casual
Интересен по темата
Бохо шик
Бохо шик
Стил бохо шик впечатлява не само богатството на цветове и женственост, но и огромно разнообразие от дрехи, както и много възможност да съчетаете лека
Стил smart casual
Стил smart casual
Smart casual, или, както го наричат, в стил "елегантна ежедневие" - не само успешна комбинация на класически бизнес и ежедневни облекла, както и
Street style
Street style
Street-style - стил на градски модата, които не се страхуват да експериментират с дрехи и са готови да заявяват на всеки за своята идентичност и
Business casual
Business casual
Стил business casual се появява сравнително наскоро, но за своето кратко съществуване успя да спечели хиляди групировки. Комбинация от строгост на
Urban style
Urban style
Стил на градската среда избират градски дами, които предпочитат активна и богат на събития живот. Това е посоката, прави да изглеждат стилно, да се
Дрес кода в офиса
Дрес кода в офиса
Да спазват правилата на дрес кода в офиса принудени много от съвременните жени. Но наличието дори на най-строги изисквания към външния вид - това не
Облекло casual
Облекло casual
Облекло casual позволява на представители на нежния пол да създадете най-различни образи - от ярки, преди да се прости - и няма да се отрека от себе
Smart casual
Smart casual
Стил на обличане smart casual изявява определен вид, подобрена форма офис стил. Тази елегантна ежедневното функциониране няма никакви строги правила.
Спортни кецове
Спортни кецове
Кецове - това е една от най-популярните разновидности на обувки за спорт и не само. Какви марки се предлагат на жените са най-качествени, удобни и