Всичко от света на
модата
» » Красиви кожени палта

Красиви кожени палта

4-03-2015, 09:29
1736
0
Красиви кожени палта

Всяка палто е в състояние да превърне жената в истинска богиня. Именно тази част от гардероба дава тон на целия начин през зимата. И, разбира се, каква е модата не мечтае за толкова луксозен и скъп премяна?
Днес модният подиум е претъпкано с всевъзможни кожухарска стока, модели и фасонами, но сред цялата гама има кожени палта, които по право са признати за най-красиви. Така че, нека да дефинираме четворка лидери сред всички останали продукти.

Най-красивите кожени палта света • На първо място по дороговизне и красота зае баргузинский sable . Изделия от кожа на това животно, изглеждат не просто богато, а като цар величествено. Нищо чудно, че той се смята за царския дрехи почивка. Например, къса шубка от баргузинского самур с качулка ще даде на своя притежател на нежност и изтънченост, подчертавайки нейния специален статут в обществото. Ако искате да впечатлите своя чар и московски, а след това по-дълги модел "поперечка" с широк кожен колан ще бъде идеален вариант за излизане на светлина.

 • На второ място са заемали изделия от чинчила . Тези палта много красиви благодарение на необичайно цветните. По време на разходка продукт играе цветове, което придава заедно е магическо очарование. Ето защо кожени палта от чинчила толкова вожделенны за много fashionistas.

 • Третото почетно място е за красота се заеха с кожени палта от тръс . Освен това този мех да се счита за един от най-скъпите в света, защото животните, регистрирани в Червената книга.

 • И на четвърто място са заемали шубки от норка . Сред огромния обем от вида на това животно, на голяма популярност се радват на продукти от бяло и черно кадифе. Те изглеждат страхотно на всяко момиче просто шик, искрясь и переливаясь необичаен блясък.


 • Най-красивите модели палта


  Дълги палта постепенно губят позициите си, като място по-по-къси модели. Но това е по-практичен вариант за студено време на годината. Сега са модни кожени палта А-силует, чиято дължина достига до ниво малко под коляното. Най-често този костюм допълнени по някакъв елегантен колан или колан.
  Също много красиво и аристократично изглежда съкратен шубки приталенного или директно се силует, която може да бъде допълнена с качулка. Този модел е по-подходящ за тези, които се предвижва с кола.
  А ето и изделия с къси ръкави допълват образа на изтънченост и несигурност. Въпреки това в студено време ръцете си струва да се пази, като се носи дълги ръкавици, които ще се слее с неповторим начин.
  С увереност може да се каже, че за всяка жена има "същата" шубка, която ще допълни и да си обладательницу. Сред този предмет на лукса има този шедьовър, заради които си струва време и пари. Именно палто кара един милион жени се чувстват истински царици.
  Красиви кожени палта

  Красиви кожени палта

  Красиви кожени палта

  Красиви кожени палта

  Красиви кожени палта

  Красиви кожени палта

  Красиви кожени палта

  Красиви кожени палта

  Красиви кожени палта
  Интересен по темата
  Красиви кожуси
  Красиви кожуси
  Сред разнообразието от съвременни модели дубленок, може да се намери вариант за всеки вкус - с кожени гарнитури, луксозен интериор, оригинални
  Луксозни кожени палта
  Луксозни кожени палта
  Каква е основната разлика женски луксозни палта? Защо те са най-желаните сред женското население и дали цената им е оправдано толкова висока? Ако ви
  Моден зимни палта 2015
  Моден зимни палта 2015
  С идването на зимата много жени предпочитат облачаться в кожени палта. Този луксозен предмет на горната дреха, никога няма да излязат от мода.
  Палта - модни тенденции 2015 г.
  Палта - модни тенденции 2015 г.
  През 2015 година дизайнерите препоръчват на всички модницам, пуснати в красиви кожени палта. И това е доста приятен тенденция, защото нищо не краси
  Модни кожени палта 2015
  Модни кожени палта 2015
  Палто - това е елемент на горната дреха, която се намира извън мода. Жените никога няма да спрат отдадете себе си меховыми изделия, тъй като те са
  Козината 2015
  Козината 2015
  През този сезон 2015 дамски кожени палта не по-малко популярна, отколкото в миналото. Къси и дълги, класически, намаляване и обикновени, евтини и
  Палта - мода 2015
  Палта - мода 2015
  През този сезон дизайнерите почти изтрито всички граници между модерен и немодными палто. 2015 година е върнал актуалността на много модели, които