Всичко от света на
модата

Стил smart casual

4-03-2015, 09:51
1252
0
Стил smart casual

Първите, които успя да се оценят достойнствата на стил smart casual, са станали фенове на творчеството Джорджо Армани . В края на краищата, с подаване успя да се разрежда с традиционните бизнес ансамбли от някаква ноткой елегантност и свобода. Класически строг костюм с тениска или водолазкой, пуловер вместо ризи, дънки, вместо панталони - приблизително така по едно време започна да станем стил smart casual дрехи за служители на офиси, и не само.
Днес smart casual получи официално признание и се използва от много компании като опростен дрес-код.
И така, какви са различията между начина на smart casual, и обичайните office-style.

Стил smart casual за момичета


Идеите на италианския мэтра на висшата мода изхвърли вратовръзката, закатить ръкави или замени обичайното риза приятна за тялото и комфортен водолазкой са паднали хареса не само на мъжете. Жените също повишили невероятни възможности за стил smart casual или, ако дословно - "елегантна ежедневие". Което не е изненадващо, защото тази посока е хармонично обединява лаконичността и строгостта на бизнес облекло с лекота и удобство в ежедневието. Такива комбинации позволяват на съвременната дама е не само да покаже индивидуалност, но и да се чувстват комфортно като в стените на заведение, така и извън нея. Освен за жени smart casual е на порядък по-разнообразни и насыщеннее, като се започне от цветове и текстури плат за дрехи, завършва фасоном и допълнителни аксесоари.
Основното нещо - не прекалявайте и не излизат извън дозволенного, които са в стил smart casual за момичета също са предвидени:

 • Облекло в стил smart casual може да бъде сшита от меки немнущихся, но в същото време на еластични тъкани, които са в състояние да поддържат силует. Например, коприна, кашмир, туид, различни видове вълна, фактурный трикотаж, плътен памук.

 • Приятелка на продукти трябва да бъдат полуприлегающий. Напълно монтиране на фигурата неща или пък са твърде свободни, не се допускат в този стилистическом посока.

 • Достатъчно разнообразна цветова палитра ви позволява да изберете приятен нюанс. Но при този активните и наситени цветове най-добре да се използват като акценти. Да покаже индивидуалност с помощта на различни щампи, разбира се, при спазване на определена умереност.


 • Фасоны дрехи в стил smart casual


  Създаване на ансамбли в стила на "елегантна ежедневие" е достатъчно просто, за това трябва да има в гардероба на следните основни неща:

 • Полуприталенный монофонични сако. При желание можете да го комбинирате с копринени блузкой или памучна риза. Както и в компании, където дрес-код и не са верни - дори и с тениска. Сако изглежда хармонично с панталони, пола-молив, рокля-калъф. Светло яке перфектно ще се впишат в по-непринудена обстановка.

 • Панталони директно намаляване на с висока засаждане, предимно в тъмни нюанси. В зависимост от върха и аксесоари, които могат да се задават съвършено различно настроение образ на базата на една и съща, на пръв поглед скучни неща.

 • Дънки. Класически черни или бели, модели, и дънки скинни заеха силни позиции в стил smart casual. А ето бижута с кристали, нитове, ожулвания данни стилистическим насока не са добре дошли.

 • Риза smart casual може да бъде най-разнообразна, като се започне от бяла памучна, който завършва с плетиво с цифри.

 • Вълна или вълнен пуловер спокойна цветове и кратък форми - отлична алтернатива надоевшим блузкам и пиджакам.

 • Рокля-калъф - наистина универсална нещо. Рокля в стила на smart casual трябва да е малко над коляното и спокойни нюанси. Може да се комбинира с красив шейным шал и други не по-малко ярки аксесоари.


 • Най-добри снимки, които ще покажат функции на дрехи и имидж в стил smart casual като цяло, може да видите в галерията, както е посочено по-долу.
  Стил smart casual

  Стил smart casual

  Стил smart casual

  Стил smart casual

  Стил smart casual

  Стил smart casual

  Стил smart casual

  Стил smart casual

  Стил smart casual
  Интересен по темата
  Бохо шик
  Бохо шик
  Стил бохо шик впечатлява не само богатството на цветове и женственост, но и огромно разнообразие от дрехи, както и много възможност да съчетаете лека
  Street style
  Street style
  Street-style - стил на градски модата, които не се страхуват да експериментират с дрехи и са готови да заявяват на всеки за своята идентичност и
  Стил casual
  Стил casual
  Трудно е да се намери по-удобна, демократична и при това съвпадение на всевъзможни правила за благоприличие стил, отколкото на стила casual. Образ в
  Business casual
  Business casual
  Стил business casual се появява сравнително наскоро, но за своето кратко съществуване успя да спечели хиляди групировки. Комбинация от строгост на
  Дрес кода в офиса
  Дрес кода в офиса
  Да спазват правилата на дрес кода в офиса принудени много от съвременните жени. Но наличието дори на най-строги изисквания към външния вид - това не
  Облекло casual
  Облекло casual
  Облекло casual позволява на представители на нежния пол да създадете най-различни образи - от ярки, преди да се прости - и няма да се отрека от себе
  Smart casual
  Smart casual
  Стил на обличане smart casual изявява определен вид, подобрена форма офис стил. Тази елегантна ежедневното функциониране няма никакви строги правила.
  Как се наричат маратонки на платформа?
  Как се наричат маратонки на платформа?
  Въпреки факта, че маратонки на платформа се появиха съвсем наскоро - през 2011 г. те са в арсенала на много млади модата, а и не само младите. Заедно