• (7-03-2015, 16:56)   
  •   0   
  •  671 
Шал на главата

Klondike solitaire - това е аксесоар с богата история. Тя отдавна се използва жените като защита от слънцето, но постепенно се превърна в и модерен атрибут. От особено значение кърпи за предстоящия сезон, както и много дизайнери активно използват този аксесоар в своите колекции.
Материалите, от които са изработени кърпи, огромно множество - можете да изберете как лека коприна косынку в топло време, така и плетени косынку на главата, ако на улицата на студа.

Как и с какво да се носят косынку на главата си?


Klondike solitaire - подходящ аксесоар към коктейльному или вечернему рокля и умело бране на цвят, вие придадите изтънченост най-обикновен однотонному роклята. За да клондайк себе си дрешки, трябва мъдро да изберете плат, цвят и начин да го повязывания.
Косынку може да се използва и като превръзка на главата - за това, че трябва да хвърли косынку в "тръба", от неговата триъгълна край, който завършва с широка основа. Сега можете да украсите своята прическа получения дресинг, обезпечаване завършва отзад.

Как да вържеш косынку на главата си?


Има много интересни начини, като равенство шал косынку на главата. Нека започнем с традиционното: просто поставете косынку на главата, а висящи край възли под брадичката.
Можете да укажете на косынку около прически. Събираме коса на опашка с помощта на обикновена дъвка, а след това няколко пъти оборачиваем косынку около опашката. Останалите свободни край може да се завърже бантиком. Такава прическа, въпреки простотата, изглежда много стилно.
Може да вплести косынку в плитка, като трета нишка. В края на шиш възли краищата на красив възел или носа.
За модата с къса стрижками ще е такъв начин на завързване кърпи: завъртете кърпичка една тръба, пребрасываем през главата. Завършва възли в основата на челото, като от тях малък лък, и изправете го. Стилна "роза" от кърпи е готов!
Шал на главата

Шал на главата

Шал на главата

Шал на главата

Шал на главата

Шал на главата

Шал на главата

Шал на главата

Шал на главата
Заедно с"Шал на главата" също четат: