• (8-03-2015, 14:57)   
  •   0   
  •  432 
Коледни костюми за парти

Облекло за нова година парти, преди всичко, зависи от избраната тема тържества. Тази нощ ще маса нови впечатления, тъй като всеки има възможност да се прероди. Ще е супер-мен, рок звезда или сладко зайче - вие решавате.

Какво да се носят на коледна парти?


Нова година е чудесен повод да си купите луксозен коктейл рокля и скъпи обувки. Много по-интересно нарядиться по нещо необичайно. Защо да не се похвали пред другите ярко оцветени рокля в стил 50-те?! Неординарная прическа с начесом, масивни бижута и ярко червени устни - качества, без които не може да мине стиляги. С толкова лук вие точно ще танцува цяла нощ.
Нова година - още една причина да се носят луксозни дрехи и красиви бижута и т.н, особено ако ще се играе милионер или бизнес-дама. Аксесоари за такава коледна парти ще обикновена бижутерия. Съвсем не е задължително выряжаться в злато, диаманти или естествени кожи. Изкуствена кожа перфектно ще се впишат в атмосферата на богатите и успешни хора. Ако душата изисква шик облекла, сериозността, пури и уиски - игра на мафия - това, което трябва. Ако не сте били на бал-маскарадах, това новогодишната вечер ви тази възможност. Буйни рокли строгите костюми, дантела и маски за лице ще създаде специална атмосфера.
Не по-малко забавно ще бъде да организира костюмированную парти - переоденьтесь в любимите си звезди. Това е отлична възможност да покаже своята оригиналност: направете смел грим, залепете мустаци. На нова година парти можете да се носят обувки необичайно фасона с удебелен расцветкой.
Ако искате да се отпуснете и да забравите за възрастни проблемите и ежедневната рутина, тогава си струва да си спомнят детството. Комбинезончики, чепчики, рюшки, престилки - необходимите качества в такава вечер. Не заморачивайтесь с грим - може просто измазать лицето в черно. Ако такива дрехи не се намери, тогава носете пижами, смешни домашни чехли по стаите и напред да се забавляват. Забавлявай се с игра в квача, криеница и фанты.
Отиваме на пътешествие!
Ако компанията жадува екзотика, тогава ви съветваме да отидете в чужбина, или като минимум да се пренасят там и наум, и с помощта на подходящо облекло. Покажи национална дрехи една или друга страна, разкажи ми за обичаите и навиците. Вечерта ще се окаже не само забавно, но и полезен.
Отегчени от студ - главата на Хавай. Цветя в косата си, летните sundresses, плажни шорти ярки цветове, студени напитки, екзотични плодове.
Организиране на парти в стила на фантазията, може да получите много нови впечатления. В магазините, изберете съответна дрехи на нова година парти: клоуни, магьосници, герои от комикси и филми, супер-герои, всички демони.
Не ограничавайте въображението си, избери най-смелите образи, и тогава коледна парти ще се проведе на "ура".

Коледни костюми за парти

Коледни костюми за парти

Коледни костюми за парти

Коледни костюми за парти

Коледни костюми за парти

Коледни костюми за парти

Коледни костюми за парти

Коледни костюми за парти

Коледни костюми за парти