• (11-03-2015, 13:10)   
  •   0   
  •  1895 
Видове шапки

Разнообразие от барети, които могат в един миг до неузнаваемост се трансформира своята обладательницу, днес са стилен аксесоар от гардероба на жените. Ние няма да ви занимавам скучни исторически факти за произхода на тези шапки. Предлагаме обсъждане на най-модерните видове на женските шапки, които са достойни за внимание. И така, какви са видове женските шапки, имената на които половина забравено? Според дизайнерите, до най-актуални модели са следните: фьодор, мека мъжка шапка, "ромб", "биби", клош, широкополые.
Елегантен минимализъм
Ако в края на XIX век жените показаха своя статус с помощта на огромни шапки, които бяха изпъстрени с цветя и пера цветни лехи, днес е на мода лаконичен в изпълнение на тульи и области видове шапки, един от които е фьодор , чието име е свързано с пиеса Викториана Сарду. Чаровната Сара Бернар, исполнившая главната роля, щеголяла в главата шапка от мек филц, обернутом на границата връзка тульи и полета сатенена панделка. Този с очите на прост аксесоар днес в тенденция. Фьодор може да допълни и бизнес, и ежедневния начин. Предното си поле, леко прикрывающее очите, прави едно момиче загадъчен, мистериозен, привлекателно.
Видове шапки

Видове шапки

Видове шапки


Ако полето федоры малки, а на тулье направена продълговати пробив, а след това името на този сорт шапки - мека мъжка шапка . Първоначално подобрена фьодор изпълнява ролята на традиционния убора за посещения на конни надбягвания, а днес мека и податливую шапка мека мъжка шапка активно носят момичета, даде предпочитание на стила кэжуал.
Видове шапки

Видове шапки

Видове шапки


Малки кръгли или овални барети без полета, наречени " хапчета "на, видиш рядко, но на земния събитието такива шапки са доста подходящи.
Видове шапки

Видове шапки

Видове шапки


Същото може да се каже и за миниатюрни шляпках " bibi ", които по-скоро не са главоболие уборами, както и накити за косата. За сложни вечерната полагане на "bibi" - това е един стилен находка!
Видове шапки

Видове шапки

Видове шапки


Не може да се отрече, че модата ни диктува и от екраните на телевизорите. Така се случи и с отдавна позабытым клошем . С лека подаване на Анджелина Джоли, героиня, която в холивудски филм носеше клош, популярна през тридесетте години на модел на българия-колокольчика отново стана актуална. Това е може би най-практичен вид шапки, защото клош плътно облегает главата и отлично затопля.
Видове шапки

Видове шапки

Видове шапки


Широкополые шапки


Тези шапки, които могат да имат най-разнообразна форма, винаги ще бъдат водещи в списъка на женските шапки! Но не мисля, че можете да ги носите единствено на плажа. Луксозни бели широкополые шапки перфектно допълват класически брючный костюми в мъжки стил и каубойски шапки ефектно се вписват в ежедневния лук, създадена на основата на кратко, сарафанов, рокли или поли.
Видове шапки

Видове шапки

Видове шапки


Има още няколко десетки видове капачки (слауч, шапка, коук, дерби, хомбург и други), но носят такива модели са изключително редки.