Всичко от света на
модата

Мода от 70-те години

16-03-2015, 08:54
1477
0
Мода от 70-те години

Не е толкова далече 70-те години в модата на 20-ти век е изтрито всички съществуващи ръба на възраст определен стил и отвори врати в света на изразяване и на неограничените възможности за създаване на индивидуален начин. Да се придържат към ясни правила и да следват определени стандарти в модата на 70-те не беше вярно. Може би, именно поради тези тенденции, 70-те на мода са останали десетилетие моветона. Еклектична и липсата на единство на стил на модата на 70-те, не пречи да влезете това десетилетие в историята на модата на 20-ти век и се оставя своя значим отпечатък.

Съветската и световна мода от 70-те


В Европа дизайнери работят за масовия потребител, да следват правилата на уличната мода, черпейки вдъхновение и свежи идеи в стрийт стил. На световния подиум излизат нови имена на модни дизайнери, създатели вече не крият своите имена под имената на фирми. Париж се превръща в столица на нова висша мода, която е намерила своето начало в колекциите Прет-а-порте. Светът на модата на 70-те години носи в себе си множество коренно различни стилове. Тук и ретро, фолклор, унисекс , етно, хипита и дискотека.
Мода от 70-те години в Съветския Съюз не отстъпва по своето разнообразие, въпреки строг режим, съветската младеж се опитва да имитира световната мода, дакрон и кримплен стават най-популярни тъкани от този период. Строги шейсетте все още не са загубили окончателно и елегантна геометрия присъства в облекло. Дължина midi и maxi най-характерно за 70-те години, брючные костюми покоряют редиците на модата, дълги туники, високи платформи, са тези години. Панталони и поли, които подобряват кръста, както никога са актуални, да ги съчетават с тениски на най-ярките, крещящи и невъобразими цветове, които имат име в европейския Съюз "батники". Тук излизат на подиума дънки, покоряване на милиони потребители, независимо от вашето състояние и възраст. На мода клеш и хипи стил, дънки, украсена с бродерия. Ехо джинсам) свитерки с високо гърло, за да се получи странното име поло.

Рокля мода от 70-те години


А-образни силуети рокли от 60-те години, се прехвърлят и в 70-те - мода дава възможност на всички, и много дами предпочитат строг ретро силуэтам. Дължина на мини отива в сянка, зад позицията дължина на макси и миди, въпреки че къса рокля и дълга пелерина или палто - жар 70-те години. Коротенькие рокли, носени в комбинация с високи ботуши и платформа, която придава начин на жар. - Голям ярък принт краси кримпленовые рокли от 70-те години.
Добре дошли в света на опасен и непредсказуем модата на 70-те години!
Мода от 70-те години

Мода от 70-те години

Мода от 70-те години

Мода от 70-те години

Мода от 70-те години

Мода от 70-те години

Мода от 70-те години

Мода от 70-те години

Мода от 70-те години
Интересен по темата
Модата на 30-те години на
Модата на 30-те години на
Модата на 30-те години на миналия век, която дойде на мястото малко бесшабашной модата на 20-те години, става по-сдържан, елегантна и женствена.
Мода 20-30 години
Мода 20-30 години
Мода на 20-те-30-те години на миналия век в пълна степен показва повратна естеството на живота на европейците, и не само на тях, на кръстопътя на две
Модата на 40-те
Модата на 40-те
Четиридесетте години на миналия век са безнадеждно засенчени от Втората Световна война, което, естествено, най-вредни този начин се отрази и на мода.
Английска мода
Английска мода
Английска мода във всички времена е символ на армия от модата по целия свят. От една страна тя се изявява проба юридическо лице и строгост - в делови
Мода в СССР
Мода в СССР
Много от съвременните дами, особено от по-младото поколение, погрешно смятат, че в Съветския Съюз модата не е имало. Разбира се, това не е така.
Мода Чикаго 30-те години на
Мода Чикаго 30-те години на
Мода Чикаго 30-те години, днес отново набира невероятна популярност. Купоните и корпоративы в стила на Чикаго се организират все по-често и по-често.
Мода Америка 20-30 години
Мода Америка 20-30 години
Американската мода на 20-те-30-те години на миналия век се разви в трудни исторически условия: от една страна това е време на джаз и свободи, от
Рокли в стила на 70 те години
Рокли в стила на 70 те години
Ярки, стилни и невероятно красива рокля в стила на 70-те години на миналия век, които към днешна дата са актуални и търсени. Сами по себе си те
Пола в стил 60-те
Пола в стил 60-те
Шейсетте години на миналия век са направили своя специален принос в развитието на световната мода. И сред многообразието от дрехи, роденият през