Всичко от света на
модата
» » Модни дизайнери на дрехи

Модни дизайнери на дрехи

16-03-2015, 12:25
973
0
Модни дизайнери на дрехи

Модни дрехи на дизайнери - това, без съмнение, индикатор за висок статус и получена с отлично вкуса си обладательницы. Най-добрите световни дизайнери трайно заемат мястото си в фэшн индустрия. Всеки от тях има характерен стил, ясно прослеживающийся в техните колекции, модната Къща с много почитатели. В ранг на модните дизайнери на дрехи да се кредитират само тези няколко имена, които са успели да се създаде разпознаваем стил, останал в световната история на модата и последните десетилетия. Да вземем за Коко Шанел и нейната малка черна рокля или костюм от туид, или Валентино с разпознаваеми рокли на червения цвят. Кои са модни дизайнери на облекла, удостоившиеся на титлата "най-добрите"?

Най-модерните дизайнери на дрехи
 • Коко Шанел. Габриел Шанел, по прякор "Коко" - това е малка жена, совершившая огромна революция в света на дамска мода, освобождаване на дамите от корсети и изобилието от аксесоари и като им позволява облачаться в лаконичен дрехи мъжки размери. Нейните костюми, рокли и чанти са се превърнали в икони за стил и примери и изискана елегантност. Без съмнение, Коко с право е призната за един от най-добрите модни дизайнери на дрехи за всички времена.
 • Модни дизайнери на дрехи

 • Карл Лагерфелд. Днес това е известно и доста значимо име в фэшн индустрия. Той е работил за водещи модни Къщи, като свой собствен и като артистичен директор на камарата на Шанел и главен дизайнер на Хлое. Той направи значителен принос в света на модата, като напишете в нея мини поли и пола-панталони, което, без съмнение, удостаивает му е почетното място, сред други водещи модни дизайнери.
 • Модни дизайнери на дрехи

 • Ив Сен Лоран . Известен като определящ и ръководство модни дизайнери на съвременната мода. Той е създал известният с образа на "Le Смокинг", които просто се покори дизайнери, и е направил тенденцията на мъжкия шивашки за дамите. Днес марката YSL е най-популярната в света.
 • Модни дизайнери на дрехи

 • Christian Dior. Принадлежа на романтичности и борец за прекрасни женствени дизайн, Диор се превърна в противовес на мрачна мода, промоутирующей маскулинность в женски дрехи. Днес модната Къща Dior се придържа към същите тези тенденции и все още е един от водещите, създаване на модерна женствена дизайнерски дрехи.
 • Модни дизайнери на дрехи

 • Александър Мак Куин. Въпреки факта, че този дизайнер се появява в света на модата сравнително наскоро, че той е спечелил титлата " най-добрия дизайнер на нашето време. Той получи четири награди "Най-добър британски моден дизайнер на годината" и "Най-добър международен дизайнер на годината". Именно Александър Мак Куин стана дизайнер на глобата булчинската рокля на херцогинята Кейт Мидълтън.
 • Модни дизайнери на дрехи
  Интересен по темата
  Модна къща Диор
  Модна къща Диор
  Модна къща Диор - това е истинска империя на модата с богата история. Великия дизайнер Кристиану Диору трябваше да има много опит, преди да го е плод
  История на марката Шанел
  История на марката Шанел
  История на марката Шанел - това е история за това как една малка крехка жена не само покори модни подиума на своето време, но и определя хода на мода
  Костюм на Шанел
  Костюм на Шанел
  Известни в цял свят костюми в стил на легендарната Коко Шанел се радват на голямо търсене сред жените и към днешна дата. Добра приятелка, выверенный
  Как да стане дизайнер?
  Как да стане дизайнер?
  Много от съвременните момичета биха искали не само да се опитате сами в ролята на дизайнер, но и да направи кариера на професионален моден дизайнер.
  Модата на 40-те
  Модата на 40-те
  Четиридесетте години на миналия век са безнадеждно засенчени от Втората Световна война, което, естествено, най-вредни този начин се отрази и на мода.
  Стил на Коко Шанел в облеклото
  Стил на Коко Шанел в облеклото
  Една от най-известните жени на миналия век Коко Шанел покори сърцата на милиони не само за своите творения в света на модата, но и на изискан стил.
  Жените икони на стила
  Жените икони на стила
  Колко често и с какво удоволствие дами обичат да подражават иконам стил. И това е правилно, кого още да подражават на този свят, тъй като нито един
  Сако на Шанел
  Сако на Шанел
  Легендарният сако Коко Шанел не губи актуалността си в продължение на много години. Първата дама на различни страни по света, често се появяват в