Всичко от света на
модата

Кашарель

16-03-2015, 15:46
590
0
Кашарель
Cacharel - това е един от най-известните и популярни модни къщи във Франция. Тази известна световна марка, специализирана в версия: тренд на обувки, дрехи, парфюми и аксесоари. История на Casharel започна благодарение на пригодите Жану Bosquet през 1962 г., решившему да си създаде собствена марка в апогея на своята кариера. Един добър старт, послужившим успеха, се превърна в събирането на известните блузите, направена с лека ръка на моден дизайнер. Много години са били нужни за създаването на всички разпознаваема на международната име и романтичен стил, който се радва на популярност по целия свят, като визитна картичка на марката Cacharel.
Днес отвори над 70 собствени бутици и 1000 магазина в различни кътчета на земята, които продават изключително само продукти от тази популярна марка. Във Франция Кашарель е най-големият производител на дрехи, освобождаване на женска, мъжка и детска линия.
Дрехи и обувки
Облекло Cacharel се отличава с оригиналност, благодарение на нестандартни подходи дизайнери. Леки дантела, кристали, както и голямо разнообразие от необичайни тъкани, материи и цветове, изгодно отделят колекция Кашарель сред множество други.
Такава неординарный подход на всички известната марка за създаването на облекло е харесвана от фен на този стил. Авангардни облекла на тази марка, са напълно подходящи както за партита, така и за работа, разходки и посещения.
Особено изненадващо и вълнуващо изглежда най-новата "круизна" колекция на Cacharel 2013 която съчетава в себе си бунтарство с класическа лекота, под формата на аристократични наряди Франция смесени със стил пънк.
Много стилен и неординарно изглеждат женски колекция от обувки Кашарель, отличава се с оригинален дизайн и високо качество. Елегантни и женствени модели, украсени с различни декорации и представени от много цветови решения, веднага привлича вниманието на много fashionistas. Класически мъжки обувки също се радва на голяма популярност и е потвърждение на висок статус на собственика.
Аромати и аксесоари
Аромати на Cacharel са незабравими, нежни и изтънчени. Те хармонично се съчетават в себе си чувственост и страст с младост и лекота. За първи път компанията пусна парфюм от 1978 г., който веднага стана известен - това е Anais Anais.
Оттогава неповторимите и уникални магически съставки на парфюм Cacharel, съхранявани в дълбоките кътчета на компанията и не се разгласява.
Огромен избор от аромати, толкова различни и разрешени за разлика от един друг, покорява сърцата на повече от 30 години. Някои от тях са световно известни, причисленными към списъка на легендарния аромати, например Amor Amor. Също изненадват със своите оригинални форми и ярки цветове флакончики, в които се съхраняват парфюм, като сами по себе си произведение на изкуството.
Да се облече стилно и модерно за всеки случай ще аксесоари Кашарель. Очарованието на оригинални машинарии, представени голямо разнообразие, винаги привлича вниманието, а понякога и извънредно ще ви удиви със своята оригиналност. Прекрасно платочки, колани, зеркальца, ключницы, портмонета, химикалки и много други, направени в необичайна обстановка, винаги придава увереност и завършеност на вашия образ.
Колекция бижута Cacharel, винаги пълни със сочни и ярки цветове, оставят незабравимо впечатление. Винаги оригинални и романтични, те са тясно свързани с произвежданите от колекции дрехи от световно известни марки. Любими теми при създаването на бижута Cacharel, са: изискани цветя, за райски птици и на сърцето. Съчетавайки в себе си съвременност, елегантност и оригиналност дизайнерски решения, тези мотиви са близки и разбираеми за всички представители на нежния пол.
Кашарель

Кашарель

Кашарель

Кашарель

Кашарель

Кашарель

Кашарель

Кашарель

Кашарель
Интересен по темата
Fendi
Fendi
Италианската модна къща Fendi спечели световно уважение и любов от хиляди хора още в първата половина на миналия век. Всяка година на модна къща
Анна Суи
Анна Суи
Широко известен дизайнер и дизайнер Анна Суи в продължение на много години се удивлява на модата и модните критици за своите колекции дрехи, обувки,
Новата колекция на Karen Millen
Новата колекция на Karen Millen
Karen Millen - широко известен по света на английски марка. Неща на тази марка са популярни сред много известни личности на нашето време. Също така,
Марк О ' Поло
Марк О ' Поло
Облекло Марк О ' Поло - това е шик, лукс, комбинирана с удобството и практичността. Тази марка специализирана в дрехи в стил casual, което го прави
Martin Margiela
Martin Margiela
Margiela е един от най-популярните и мистериозни френски модни къщи. В цял свят, тази марка стана известен благодарение на необичайно гиперболическим
Tsumori Chisato
Tsumori Chisato
Tsumori Chisato - това е световно известна марка японски дизайнер, който е известен с очарователни и запомнящи се нарядами с оригинален кроем и ярки
Облекло Kenzo
Облекло Kenzo
Много хора облекло Кензо, свързани с лукс, елегантност и богатство. Но в действителност това не е съвсем така - много тоалети в този известен на
BCBG Max Azria
BCBG Max Azria
BCBG Max Azria - световно известна американска марка, която предлага на своите поклонницам дрехи, обувки, аксесоари и парфюми от най-висок клас.
Парфюмът на Роберто Кавали
Парфюмът на Роберто Кавали
Парфюми от популярните елитни марка Роберто Кавали отдавна са спечелили огромна популярност сред нашите соотечественниц. Те уловил въображение на