Всичко от света на
модата

Нина Ричи

16-03-2015, 16:05
1227
0
Нина Ричи

Нина Ричи е истинска Жена - с големи букви. Изискана и винаги превъзходен выглядевшая маршрути във Франция е смятан за истински символ на красота и изящество. Биография на Нина Ричи насчитывала много не най-богатите моменти от нейния живот, но благодарение на своя талант, тази красива жена все още е в състояние на 49 години, да отвори собствена модна Къща, която и до ден днешен ни радва отлични модели на дрехи, на висота аромати на парфюми и ярки, безкрайно красиви аксесоари.

Биография на Нина Ричи


Мари Адэланд Ньели, по-известен под името Нина Ричи, е родена на 14 януари 1883 година в Торино. Баща и е бил вашия обущар, и решил един ден, че да ги живеят си стои там, където живеят богати хора, той перевез семейството си в Монте Карло. Скоро след преместването на бащата на момичетата умрял, без да остави след себе си нито пукната пара.
От 12 години Мари трябваше да мисля за работа. Първата стъпка в превърнато дизайнер на Нина Ричи на модерен Олимп стана обучение швейному случай - единствения, отколкото можеше да се отдаде на момиче в толкова ранна възраст. Учейки се шият, Мари началото на бърникането барети, които са харесвани местните модницам и незабавно са били разграбени. След известно време се качват в модна Къща като прогимназия и модистки, след това средната и накрая, първата. Минаха още малко време, и Мари успя да наеме няколко служители, за да те зашити дрехи според собствените й скици.
В мадам Нина Ричи Мари Адэланд Ньели се превърна в 1904 г. след брака си с Луи Ричи. Бракът им не е бил дълъг. През 1905 г. от Нина Ричи е роден син на Робърт, който остана с Нина и взел името на баща си. В същото време, модели на Нина Ричи се интересуват от големи модни Къщи в Париж - от клиенти не е станало тъмно. Нина е трябвало да работят ден и нощ. И това е разбираемо, защото в ръцете й беше малко дете.
През 1908 г. Ричи започва да работи дизайнер на модния Дом Раффин, след което името й стана известно на целия окръг. С течение на времето Ricci се превърна в совладелицей марка Раффин и сколотила едно прилично състояние. Дори не увехна закриване на Дома. В 49 години Нина смята, че е постигнала всичко, което искаше от този живот. Въпреки това нейният любим син е с това не съм съгласен.
Синът на Нина Ричи я убеди да рискувам, и след известно време в Париж, в една от известните улици, за първи път се появи логото на Lilqna Ricci - Къща за висша мода. След откриването на модна Къща Нина Ричи от богатите и изискани клиенток от дизайнера не е станало тъмно. Те боготворяха, Нина, защото тя знае точно какво е необходимо на всяка от тях.
Модна къща на тази прекрасна жена и е бил известен на качествени и фини дрехи, но синът й е бил сигурен, че ги клиенткам уникално нещо, което липсва. Това "нещо" са имали парфюм на Нина Ричи, които и до ден днешен са известни по целия свят със своите незабравими аромати.

Стил Mimski Ricci


При Нина е роден талант, тя може да е от простите неща за да се създаде шедьовър, само чрез добавяне на някои детайли. Банална блуза в нейните ръце се превръщаха в истинско произведение на изкуството.
Фирмения стил на облекло от Lilqna Ricci се превърна в използването сатен ленти, копчета и големи изискани бантов. Колекцията се различават бъде оправдан силует, с изключителна изтънченост и женственост. И до ден днешен дизайнерите на модна къща Mimski Ricci успява да запази всичките му традиции. Колекция Mimski Ricci се извършват от най-добрите материали - кадифе, органза, коприна и дантела. А нейните модели придават обладательницам женственост и елегантност.
Украса на Mimski Ricci заемат специално място в историята на модерния дом. Това е не просто елемент на декора на основните колекции, но самостоятелна, напълно самостоятелна линия. Тези луксозни аксесоари притежават своя несравним "знак за качество". Настоящ творчески директор на модна къща Mimski Ricci - Оливие Тискенс - подари култов марки нов живот, чрез представяне на колекция от бижута - Нина Ричи 2013.
Животът е основател на известната модна къща Mimski Ricci е не толкова лесна. Но талант, който е притежавал велик дизайнер, помогнал да изпълни всички мечти и да остави след себе си много прекрасни модели и превъзходни аромати на парфюми, които и до ден днешен радват с нас своята невероятна красота и отлично качество.
Нина Ричи

Нина Ричи

Нина Ричи

Нина Ричи

Нина Ричи

Нина Ричи

Нина Ричи

Нина Ричи

Нина Ричи
Интересен по темата
Игор Galina
Игор Galina
Игор Galina се отнася до броя на хората, известни по света руските дизайнери, които с специален трепет се отнасят местни и чужди звезди. В края на
Wicket Donis
Wicket Donis
Дизайнерите на Lilqna Donis взимат вдъхновение от такива източници, като изкуство, авангард, работно облекло, цветя, космос. Стилът им е винаги
Alexis Mobille
Alexis Mobille
Колекция Алексиса Мабий представляват странна, но много хармонично съчетание на мъжкото и женското стилове. Практичност и ежедневното функциониране,
Облекло Kenzo
Облекло Kenzo
Много хора облекло Кензо, свързани с лукс, елегантност и богатство. Но в действителност това не е съвсем така - много тоалети в този известен на
Модна къща Диор
Модна къща Диор
Модна къща Диор - това е истинска империя на модата с богата история. Великия дизайнер Кристиану Диору трябваше да има много опит, преди да го е плод
Модна къща Вемина
Модна къща Вемина
Модна къща Вемина - това е един от най-големите местни производители стилни и висококачествени дрехи. Не спестяване на материали и оборудване,
Модата на 30-те години на
Модата на 30-те години на
Модата на 30-те години на миналия век, която дойде на мястото малко бесшабашной модата на 20-те години, става по-сдържан, елегантна и женствена.
Мода Париж
Мода Париж
Кои сдружения на обикновените съвременни модни дамски предизвиква Париж? Разбира се, това е седмицата на висшата мода на колекцията прет-а-порте, и