Всичко от света на
модата

Кристиан Лабутен

16-03-2015, 16:09
817
0
href="/sites/default/files/kristian_labuten_glavnaya.jpg">
Кристиан Лабутен

"Ако искате наистина да се наслаждавате на живота, трябва да върви по нея не бързаше. Жена шило е точно така, получаване на изключителната възможност да видите цялата красота около" - думи на известния дизайнер на обувки Кристиан Лабутена. Именно той е надарен с жените по целия свят дизайнерски шедьовър на изкуството - луксозни обувки с тънка карфица и червена подметка.
Прекрасни, екстравагантни, необикновено съблазнителна - точно такива обувки от сезон в сезон предлага на своите поклонницам този обувки маг и магьосник.

История на Кристиан Лабутена


Разхождайки се по улиците на родния си Париж, на 12-годишно момче Кристиан Лабутен е силно възмутен от обявяването на един от музеите: "Жени на токчета могат да навредят на дървени подове, така че в сградата музея не е позволено!" Малко Лабутен просто не си представях една дама без красиви обувки, тъй като израства заобиколен от елегантните и красиви жени. След този инцидент (поне така разказва самият дизайнер) и започна да го една красива история - едно момче се разболя модата. Всички училищни тетрадки са изрисованы първите рисуването. Между другото, в бъдеще много от първите му фантазии ще бъдат въплътени в живота.
Младият Кристиан Лабутен познавал основите на мода и дизайн, когато влезе в обучение за Шарлю Журдану, който работи с такива модни къщи като Yves Saint Laurent, Chanel. По време на обучението Кристиан се практикува в създаването на различни видове обувки. Въпреки това идеите му са били твърде вычурными и причинявайки и такива обувки може да се обърне ли е, че танцовщицам. Но и от music-салони и кабарета Париж Лабутен също е получавал много скача.
По-късно време, вече опитен Лабутен все пак получи първата си поръчка от music hall "Лудост Бергер". Основното изискване на танцьорите е на удобни обувки. "Красотата без жертви" - това правило се превърна в основата на работата на марка Christian Louboutin. След танцьорки талантлив Кристиан Лабутен веднага преминах и на всички останали жени по света.
Веднъж Лабутену попадат в ръцете на прости лодка с остри носовете от новата колекция. От него се изискваше да съживи този модел. Въпреки това, няма декорации, апликации не са под ръка, се обърна, но в очите се натъкнах на една обикновена бутилка червен лак за нокти. И вмиг двойка скромни обувки се превърна в сексуален фетиш - Лабутен выкрасил на ходилото в червен цвят. Оттогава известната червена подметка е визитната картичка Кристиан Лабутена.
На своите 25 години Кристиан Лабутен откри собствен бутик за обувки, където и представи първата си колекция. Забележителна особеност на тази колекция са прозрачни токчета, в които се инвестират малки предмети: цветя и любовни писма. Тази колекция Lucite донесе на дизайнера феноменален успех.
В момента световно известни обувки c червена подметка Кристиан Лабутена използват за показване на своите колекции на такива модни къщи като Хлое, Alexander McQueen, YSL, Diane von Furstenberg.

А съвсем наскоро дизайнерът представи своите поклонницам необичайна рекламна кампания, чрез поставяне на прекрасни обувки по улиците на нощен Париж. Обувки са станали част от атракциите и познатите картини от града. В този слышался призив майстор: "Не се страхувайте да бъдете ярки и секси!"

Лабутены настъпват


Нито една жена в света не ще може да устои пред великолепието на обувки Christian Louboutin. Техните отличителни детайли, като правило, е с висока родословни (до 14 см), която не е предназначена за бърз ритъм на големия град, но дава възможност на своя притежател да бъде над него. Въпреки това, високи обувки са доста удобни и практични, а модата с любов са нарекли ги "лабутены".

Такива модели с висока карфица допълват с платформа, с много удобен nuts. Обувки от Christian Louboutin са създадени от най-скъпите и най-добрите, понякога дори екзотични видове кожа: крокодил, зебра, питон, щраус, гущер. Огромно внимание Кристиан Лабутен отделя на детайла, украсили своите модели кристали, шипове, метални нитове, дантела и необичайни пряжами.
Именно Кристиану Лабутену принадлежи идеята за създаване на провокативните обувки-лодочек с дълбоки овални "деколте". Без съмнение, привлекателен в такъв чифт обувки не само изглежда съблазнителна извивка на стъпалото, но още и оголенная част от пальчиков на женските крака.

И така, каква е тайната на най-известните "лабутенов", и какво ги прави толкова популярни? А тайна няма, просто дизайнер е създал именно такива обувки, което прави жената жена.
Кристиан Лабутен

Кристиан Лабутен

Кристиан Лабутен

Кристиан Лабутен

Кристиан Лабутен

Кристиан Лабутен

Кристиан Лабутен

Кристиан Лабутен

Кристиан Лабутен
Интересен по темата
Рокли Кристиан Диор
Рокли Кристиан Диор
В продължение На няколко десетилетия марката Кристиан Диора е един от най-почитаните и стилни. Жените цял свят обожавам талантливи дизайнери и с
Дизайнерски обувки
Дизайнерски обувки
Ако искате да закупите в истински тренд и стилни обувки, обърнете внимание на дизайнерски модели. Някои марки са специализирани именно на обувки и
Обувки с червена подметка
Обувки с червена подметка
Обувки с червена подметка изглеждат стилно и трендово. Те са особени, и затова винаги привличат вниманието. Какви образи може да се създаде с тези
Обувки лодка на среден ток
Обувки лодка на среден ток
Обувки лодка на среден ток - това е класика, която трябва задължително да присъства в гардероба на жените дори amatures, высоченной платформа или
Обувки Лабутен
Обувки Лабутен
Кристиан Лабутен е считан за тенденциите в света на обувките. Няколко тенденции, като например обувки с червена подметка, са именно неговата
Дамски есенни обувки
Дамски есенни обувки
Дамски есенни обувки, за разлика от летните модели, трябва да предпазват краката от дъждовно време и студен вятър. Така че техния избор трябва да се
Обувки на Кристиан Лабутен
Обувки на Кристиан Лабутен
Обувки на Кристиан Лабутен - това не е просто мечтата на всяка модата, това е истинска легенда. Разбира се, удоволствието от него не недешевое, но