Всичко от света на
модата
» » Козината на заек рекса

Козината на заек рекса

17-03-2015, 12:38
1061
0
Козината на заек рекса

Много момичета се отказват от придобиване на домакинството е заек кожени палта, считайки я за краткотраен. Но, ако погледнем на този въпрос от друга страна, и по-точно, като се има предвид цената на този на продукта, тогава ще стане ясно, че съотношението цена-качество не е това което е приемливо, а перфектно.

Палта от кожа заек рекс - предимства


Някои представителки на прекрасния пол са оценени на такива палта и актуализиране на зимен гардероб много по-често, отколкото ги недоверчиви приятелка. А качествата у кожени палта от кожи рекса и освен демократична цените са доста:

 • Привлекателен външен вид. В днешно време производителите на творчески подход към изработване на кожа заек - подстригана му, выщипывают. Да, и самата порода рекс се различава оригинални шкурками, на коса, на които са по-дълги, отколкото при обикновените длинноухих.

 • Благодарение на новите технологии, момичета предлага голям избор - гама е толкова разнообразна, че вземете си обновку може и младо момиче и солидна дама.

 • Изглежда рекс доста твърдо, му е лесно да се обърка с стриженым бобром. Между другото, името "Кастор Рекс" той има точно за цветово сходство с кожа бобър. Качеството също кожи напомня на кожата чинчила. Палто от чинчила и рекса - често явление на руския пазар.

 • Въпреки факта, че палто от кожа на рекса недолговечна, служи тя 4-5 сезона, самата пушнина отлични топлинно енергоспестяващ свойства, не пропуска студения въздух, отлично транспортира влагата.


 • Как да изберете?
  Проблеми с покупка от вас, най-вероятно няма да се случи - тези неща няма смисъл от промени, напротив кожа рекса дават да са по-скъпи кожи. Но все пак някои препоръки, със сигурност ще ви служат в магазина:

 • По-изгодно е най-добре да купуват палто през лятото или през пролетта, тогава продуктът ще струва само на 15-20 хиляди рубли. В сезона на същата цена, ще се увеличи два пъти.

 • Закупуване на палто от стриженного заек рекса обръщайте внимание на това, да не е scuffs и дефекти. Оптимално, ако отидете в магазин ден и това при дневна светлина оценят качеството и цвета на продукта.

 • Не забравяйте да докоснете прилага мембрана - тя трябва да бъде пластичной, мека, не издава звуци при допир.

 • Посъветвайте се с продавача държат мокра ръка "срещу вълна". Ако в ръката си, той остава много косми, значи палто ще продължи дълго.

 • Не се отказвайте от модели палта от рекса с чернобуркой, енотом, бобром - обикновено производителите се опитват да съчетават материали, приблизително равни по износоустойчиости.

 • Важно е да си купите изделия, което идеално ще седне на чертежа. Като цяло, тези кожени палта малко се увеличават с течение на времето.


 • От носенето на палто от рекса?


  Закупуване на такова нещо е възможно и в интернет-магазина - снимка на палта от рекса на ресурсите ще ви помогнат да спестите време. Ще ви остане само да пробвам вече избран продукт.
  Шубка от даден кожа ще бъде прекрасно се комбинира с обикновени неща от гардероба си. В зависимост от модела, ще можете да се носят с дънки, панталони, различни поли и рокли. Палто от кралския рекса подходящи за ежедневието - в нея удобно в автомобил, така и в обществен транспорт вие няма за пореден път да се тревожите.
  За специални поводи, като сватби, могат да бъдат закупени бяло палто от рекса. Цвят върши работа и продукт отлично изглежда, не дава скъпо мехам.
  Обувки да изберете за тази роба и лесно - с палто от заек може да се носи и модерен ботфорты, и ботильоны, и ботуши на токчета и ботуши на равна подметка. Същото се отнася и за аксесоари - може да се обърне рексу и спортна малка шапчица, и широка периферия елегантна шапка.
  Козината на заек рекса

  Козината на заек рекса

  Козината на заек рекса

  Козината на заек рекса

  Козината на заек рекса

  Козината на заек рекса

  Козината на заек рекса

  Козината на заек рекса

  Козината на заек рекса
  Интересен по темата
  Палто от groundhog
  Палто от groundhog
  Палто от groundhog - това е чудесен вариант кожени връхни дрехи. Тя изглежда не по-малко привлекателни, а струва малко по-евтини аналози от норка,
  Черно палто с кожа яка
  Черно палто с кожа яка
  Черно палто с кожа яка е изключително универсално, може да се облича с каквото дрехи за всеки стил, тя никога не излиза и не излиза от мода, а към
  Шубка от заек рекс
  Шубка от заек рекс
  Шубки от кожа заек рекс - това е доста удобно, и най-важното бюджетна алтернатива на шубам от кожите на чинчилите. Освен това, качеството на тези
  Палто от лама
  Палто от лама
  Палто от кожа от лама е желан предмет на гардероба сред модата, през последните няколко години. Вълна от лама високо ценени в целия свят и се счита
  Кожени палта с чернобуркой
  Кожени палта с чернобуркой
  Луксозна, елегантна, изумително красиво и стилно кожени палта от кожа чернобурки ще изглежда страхотно абсолютно на всяка жена. Тя незабавно прави
  Зимни палта от естествена кожа
  Зимни палта от естествена кожа
  Ако сте решили да закупите на зимата в топло палто, то най-добрият от всички варианти, модели са с естествена кожа. Това не е само допълнителна
  Как да вземем шапката на палто?
  Как да вземем шапката на палто?
  Някои стилисти смятат, че до палто най-вътрешен кръг приличат шапки същия цвят и от същата кожа, други, напротив, се препоръчва да се комбинират
  Как да вземем ботуши до палто?
  Как да вземем ботуши до палто?
  Почти всички стилисти са съгласни, че най-добрите обувки за палто са ботуши. На всички е ясно, че не всеки модел обувки ще ловко страхотно с всяка
  От носенето на палто?
  От носенето на палто?
  Палто, във всички времена е един от най-търсените теми на зимния женски гардероб. И наистина, в палто всяко момиче изглежда красива, разбира се, при