Всичко от света на
модата
» » Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?

17-03-2015, 13:31
562
0
Как правилно да изберете пуховик?

Правилно подбрани дрехи за зимата, трябва не само да подчертае вашия стил и добавяне на привлекателност, но и надеждно защитава от студа. Един от най-добрите възможности топли зимни дрехи е пуховое палто или пуховик.
В тази статия ще ви обясня как правилно да изберете пуховик.

Кой пуховик изберете?


Преди да отидете на пазар, ще разберете за себе си какво точно модел пуховика ви допада най-добрите.
Имайте предвид, че този сезон обичайно за много сиво-черни модели малко се отдалечава на заден план, зад световната водят по-смели ярки нюанси.
Както виждате, за да изберете добър пуховик, е необходимо да се разгледа вашия стил на живот.
Например, вие често ходите по улиците пеша, ще ви се наложи пуховик дължина до средата на бедрото или по-долу, за да да се предпази от студения вятър. Автомобилисткам подходящи къси модели, не пречещи свободно да движи краката си и натиска върху педала.
За тези, които редовно се радва на обществен транспорт, обемни модели с много буйна тапицерия кожа не са подходящи.
Освен това, е желателно да се вземат предвид особеностите на климата, в който живеете. Въпреки отличните топлоизолационни качества пух, дебелина утепляющего слой оказва значително влияние върху "замръзване" на продукта.

Как да изберем качествен пуховик?


След като подробно обмислени точно какъв вид пуховика ви е необходимо е време да се мисли за отличителни черти на качествени неща.
За да не съжалявам за неуспешната покупка и да се предпазят от измама, трябва да се научите как да изберете качеството на топъл женски пуховик.
На първо място, се опитайте да купуват якета само от сертифицирани доставчици. Не се колебайте да поискате сертификати за качество на продуктите си и гарантира, че продуктът отговаря на международните стандарти.
Много момичета пренебрегват това и съвсем напразно - след закупуване на несертифицированный продукт, вие поемате риска да се превърне владелицей пуховика от пера болни птици. Перьевой кърлежи и птичи грип - това са две от многото болести, които могат да бъдат заразени продукти, не издържа на подходящ контрол на качеството.
Освен това, в документа на стоки ясно е посочено процентното съотношение пух, пера и изкуствени добавки в лигавицата на якета. Най-често този показател варира от 70/30 (70% пух, 30% перо) до 50/50 или 40/50. Колкото повече пух в състава на продукта, толкова по-топло яке. Уверениям продавача за най-високата и изключителната качеството на своите продукти, без потвърждение на тези думи съответните документи да вярваме, не си струва.
Не трябва да се страхуват сака на синтетични наполнителях. Разбира се, синтепон - материал от миналия век, единственото му предимство - ниска цена. Но като се има предвид кратък живот синтепоновых сака, това е в полза на доста съмнително. Между другото, пуховик от гъска и при подходящи грижи (щадящей измиване, съхранение, без силен натиск) ще служат за вярата и истината 15-20 години. Раскиньте-високата си цена в този период от време, и вие ще разберете, че синтепоновая яке , която може да "живее" от сила два-три сезона, ще ви струва много по-скъпо.
Но има синтетика, не уступающая по отношение на качеството натуральному топола. Например, синтепух - синтетичен пух. Влагоотталкивающий, измръзване, устойчив на абразия, хипоалергичен, не слеживающийся синтепух обединява в себе си всичко най-добро качество пълнители зимни якета.
За да се провери способността на пуховика съхраняват своята форма, стиснете една от секциите - ако пух бързо расправится след компресия, яке с добро качество.
Разбира се, пълнител трябва да бъде равномерно разпределен по секции - без бучки. Яке трябва да бъде мека, без бодливите вкраплений ("шипове" означават, че пух е обработена с нарушение на технологии).
Пълнители не трябва да се "пълзи" по основния площад пуховика, нито на фуги.
При качествени продукти на етикета винаги има прозрачен "ампула" с пример пълнител и инструкции за грижа, както и на всички замъци и бутоните са маркови знаци.
Сега вие знаете как да изберете зимата женски пуховик, подходящ за вашия стил на живот, климата и чантата си.
В галерията са представени примери за зимни пуховиков, модерен през тази година.
Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?

Как правилно да изберете пуховик?
Интересен по темата
Ультралегкие якета
Ультралегкие якета
Модерни дамски якета, които съществено се различават от моделите от предходни години и външния му вид и тегло. Сега модата освободен от задължението
Пуховик трансформатор
Пуховик трансформатор
Съвременните дизайнери постоянно работят над това, да изненадва и радва модата. Една от най-интересните разработки е пуховик трансформатор, който
Палто-пуховик
Палто-пуховик
Пуховик-палто - това е идеалният вариант на горната зимни дрехи за почти всяка жена. В края на краищата, независимо от начина на живот и
Че е по-топло - пуховик или дубленка?
Че е по-топло - пуховик или дубленка?
На въпрос, какво да изберете - пуховик или шуби за зимата, става значение за много fashionistas с идването на първите студени тръпки. Разбира се,
Дамски леки якета
Дамски леки якета
Дори не толкова отдавна, якета са смятани за върха на дрехи е доста тромава, за насипни товари, твърде спорт за тези, които предпочитат елегантността
С какво се носят кратко пуховик?
С какво се носят кратко пуховик?
В последно време къси модели на горната дреха, станали много популярни, особено якета. Така че за много момичета на въпрос за това, с какво да се
С какво се носят сиво пуховик?
С какво се носят сиво пуховик?
Грей пуховик - това е един от най-гъвкавите възможности за топли връхни дрехи. Той служи като основа, с която ще вървят добре обувки и аксесоари в
С какво се носят дълъг пуховик?
С какво се носят дълъг пуховик?
Дълъг пуховик - изключително практичен, почти идеалната връхни дрехи през зимата, особено при силен вятър, когато късите модели не са успели да
Зимни якета за бременни
Зимни якета за бременни
Съвременните бременни жени могат да изглеждат стилно и елегантно по всяко време на годината и при всякакви метеорологични условия. Зад нас останаха