Всичко от света на
модата

Палто-пуховик

17-03-2015, 13:32
745
0
Палто-пуховик

Трудно е да си представим по-удобно и практично зимни дрехи, от пуховик. Благодарение на многообразието от цветове и стилове носенето им може да има абсолютно всичко - и вечно заети бизнес-дама и безгрижните ученички и млади майка.
В тази статия ще говорим за зимните пуховиках-палтото.

Зимни дамски дрехи - палта-пуховик


Палта якета полиестерни постепенно изчезват от рафтовете. Причината е проста - синтепон не е най-добрият сред съществуващите днес пълнители. Той бързо да стане спечена (особено след измиване), често се влюбва в неаккуратные бучки. Единственото предимство на синтепоновых сака и палта - ниска цена. Въпреки това, той изглежда не толкова убедителен, като се има предвид, че качеството на яке на гусином топола ще продължи не по-малко от 10 години, а синтепоновая - от силата на две-три години.
Ако палто в насипно състояние топола не са ви по джоба, обърнете внимание на новите видове пълнители: холофайбер, синтепух, силикон.
Групировка на класическия стил могат да въздъхне с облекчение - въпрос за това, че е по-добре - палто или пуховик, остава в миналото благодарение на появата на нови модели пуховиков, съчетаващи привлекателността на традиционните палто с практичност пуховых сака.
Маркови палта-якета (Moncler, Добавете Down, Joutsen, Emilio Pucci), разбира се, струват много по-скъпо своите "безименен" събратя. Въпреки това, качеството на материалите и изпълнението на фуги в маркови продукти, са значително по-високи, което означава, че в повечето случаи цената е оправдана.
Качествен пуховик не трябва да колоться или "изкачване" - стърчат от якета перышки това е сигурен знак за фалшифициране. За да перо не "лезло", якета са изработени от специална тъкан, с тефлоново или друго трайно покритие. Друга функция на открито плат палто-пуховика - влагозащитная. Разбира се, под проливния дъжд на разходка в зимната пуховике не си струва, но е лесна непродолжительная киша или мъгла не се отрази на "жизнеността" на добър настоящият палто.
Курки с натурален пълнител носят в себе си още една потенциална заплаха пух и перо може да бъде заразен. За да се избегне закупуването на "болни" якета, не се колебайте да се поиска от продавача сертификати за качество на стоките и избягвайте да придобият пухени палта от случайни хора - в реализация, на природни пазари.

Палто-пуховик с кожа


Дълги дамски якета-козината е много често украшаются кожа тапицерия. Това може да бъде оторочка яка, качулка, без ръкави и подгъв.
Въпреки това, модели на средно късата дължина също често декорируют кожа.
Както виждате, палто-пуховик през зимата може да стане перфектна вашата ежедневна горната дрехи.
Украсени с кожа палто не са подходящи за суров топлото време, мокър мех - спектакъл малоэстетичное. Освен това, редовно промачивая кожа, ще намали срокът за живота му в пъти.
Сегашната зима кожа интериор в тенденция - тя краси не само връхни дрехи , но и обувки, сака, рокли, аксесоари.
При този нюанс на кожа може да се повтаря общият цвят на козината, така и ярък контраст с положението на него. Имайте предвид, че пъстър и ярък пуховик ще се превърне в централен акцент начин и ще изисква сдържан аксесоари.
Дълго палто-пуховик полезно за тези, които често ходи пеша - така ще бъдете сигурни, че краката ви са надеждно защитени от студа и вятъра.
Дамски палта-якета от Италия са с високо качество и не по-малко висока цена. Закупуване на италиански пуховик, имайте предвид, че зимата в слънчевия полуостров все още е значително по-мек континентален. Ако във вашия град няма диковинка на температури над -15°C, обърнете внимание на якета от страни с по-студена зима - Канада, САЩ, РУСИЯ, Китай, Финландия.
Примери за модерни палта-пуховиков можете да видите в галерията.
Палто-пуховик

Палто-пуховик

Палто-пуховик

Палто-пуховик

Палто-пуховик

Палто-пуховик

Палто-пуховик

Палто-пуховик

Палто-пуховик
Интересен по темата
Мънички кожуси
Мънички кожуси
Лека и стилна дубленка ще бъде вашата сигурна спътница зимата и при подходящи грижи, ще ви моля все още не един сезон поред. Защото, съгласете се,
Как правилно да изберете пуховик?
Как правилно да изберете пуховик?
Един от най-добрите възможности за зимни връхни дрехи за активни момичета - пуховик, не е за един сезон ще ви зарадва със своята защита от студ и
Жена пуховое палто - Италия
Жена пуховое палто - Италия
Италиански производители на дрехи винаги е изгодно открояваше на световните подиуми, така че търсенето на елементи гардероб от Италия никога не
Дамски леки якета
Дамски леки якета
Дори не толкова отдавна, якета са смятани за върха на дрехи е доста тромава, за насипни товари, твърде спорт за тези, които предпочитат елегантността
Немски якета
Немски якета
Немско качество е известно в цял свят, така че с настъпването на студеното време много дами с удоволствие якета немски марки. Винаги топли, идеални
Стилни дамски зимни якета
Стилни дамски зимни якета
Както показва практиката, през последните няколко години пуховик е била и остава най-популярната зимни горната дрехи. Освен това, не само сред
С какво се носят дълъг пуховик?
С какво се носят дълъг пуховик?
Дълъг пуховик - изключително практичен, почти идеалната връхни дрехи през зимата, особено при силен вятър, когато късите модели не са успели да
Модерен пуховик 2015
Модерен пуховик 2015
Каквато и да е вашия вкус и стил в облеклото, вие лесно може да си пуховик модерен през 2015 г. в съответствие с вашите лични нужди и възможности.
Спортни якета
Спортни якета
Спортен пуховик, за разлика от други модели на зимни връхни дрехи, е по-висок износоустойчивостью, по-добра вентилация и възможност, за да дарят