Всичко от света на
модата

Кожени якета от кожа

18-03-2015, 06:58
2801
0
href="/sites/default/files/ksenia_tr/kozhanye_kurtki_s_mehom.jpg">
Кожени якета от кожа

Когато зад прозореца вали дъжд или сняг, студен вятър, а подпората термометър постоянно пада надолу, искам да остане у дома, завернуться в топло одеяло и с чаша горещ чай се насладят на гледане на любим сериал. Но, за съжаление, подобен лукс могат да си позволят далеч не е всичко. Ето защо за закупуване на топли дрехи, което спестява от времето, струва си да се тревожи предварително.
В тази статия ще говоря за един от най-скъпите, но е толкова необходима придобиване, а точно за кожено яке с кожа.
Това, което съчетава в себе си стил, красота и най-важното практичност и комфорт. Въпреки факта, че качеството на кожено яке - удоволствие не е евтино, при правилния избор, тя ще продължи своята спечелилата не една година, не губи актуалността и да останат в отлична форма.

Зимни кожени якета от кожа


Изолирана кожени якета от естествена кожа - това е най-добрия вариант за най-студеното време на годината. Те предпазват от вятъра и студа, се понасят добре високата влажност на въздуха, при това не губят външните характеристики. Като лигавицата може да се използва кожа подстежка (бобър, овча кожа, норки), както и пух или синтепон. Що се отнася до довършителни яка и ръкави зимни кожени якета от кожа, тук в приоритетите на кожа с дълъг дрямка, като лисица, чернобурка, вълк, арктическа, миеща мечка.
Гъста и качеството на козината предпазва лицето и шията от вятър и скреж, освен това изглежда стилно и скъпо.
На върха На популярността е луксозно съчетание, като къс приталенная зимно кожено яке от гладка черна кожа с кожа чернобурки.
Не по-малко актуални продукти с яка издържа от песца, норка. Ами като бюджет версия, може да се помисли яке с кожа на миеща мечка или огнена лисици.

Фасоны зимни кожени якета, с кожа


Като се има предвид, значителна стойност на този вид горната дреха, препоръчително е да изберете и практични модели на класически, намаляване и цветове. Все пак, това не означава, че гама от кожени якета, свършва тук. Напротив, в навечерието на новия сезон дизайнерите доволен модата оригинални идеи. Ето няколко интересни варианта на оформяне и намаляване на кожени якета с козина:

 • Горната част на якето и на ръкавите са покрити с кожа с дълъг дрямка. Отдалеч такава прическа е нещо като палто, но ако се вгледате, ще видите разликите са очевидни.

 • Яке-трансформатор. В такива продукти отстегивается подплата, ръкави, яка. По този начин, зимно яке с лекота се превръща в есен, а след това и изобщо в ультрамодную вземем това космато жилетка .

 • Кожени вложки на ръкавите са поставени хоризонтално или диагонално. Доста необичайно декорация, със сигурност ще намери своите купувачи.

 • Кожена косуха с кожа овча кожа. Ще бъдат в основата на начина на смели и независими момичета. Освен мека кожа топли кафяви нюанси в съчетание с мериносова вълна е много практично решение, тъй като се грижат за продукта по много по-лесно.

 • Младите модницам със сигурност ще се хареса на кратък модел кожено яке с кожа. Безспорно изглежда стилно и молодежно най - важното-не съжалявам за своя избор след първите слани.


 • Кожени якета от кожа на есен


  Единствената разлика между есента и зимния вариант е наличието на подплата.
  Така че от гледна точка на практичност по-добре да си кожено яке-трансформатор с кожа, отстегнув подстежку и яка можете да го носите през есента, както е в пълен комплект - през зимата.
  Разбира се, ако финансовите възможности позволяват, то за сравнително топлото време нередно укороченная модел, а при по-ниски температури теплей и удобни ще бъде удължен.
  Във всеки случай кожено яке с кожа - това е и за всички освен за зимния и есенния гардероб, че не само спестява от времето, но и ще даде възможност на всяко момиче да се чувстват стилни и неустоимо.
  Кожени якета от кожа

  Кожени якета от кожа

  Кожени якета от кожа

  Кожени якета от кожа

  Кожени якета от кожа

  Кожени якета от кожа

  Кожени якета от кожа

  Кожени якета от кожа

  Кожени якета от кожа
  Интересен по темата
  Изолирана дамски якета
  Изолирана дамски якета
  Якета и по право се считат за най-практична горната дрехи - те са достатъчно евтини, удобни, трайни и лесни за поддръжка. Разбира се, за зимата
  Кожена пуховик с кожа
  Кожена пуховик с кожа
  Любительницам пуховиков със сигурност ще оценят кожени модели с козина. Разбира се, струва такова нещо скъпо, но си заслужава - и изглежда стилно, и
  Кожени якета на есен
  Кожени якета на есен
  Без кожени якета повечето модни дамски не мислят живота си. Този предмет горната дреха, не може да не ми харесва - той изглежда страхотно в
  Якета от экокожи
  Якета от экокожи
  Ако се отнасяте към хората, които не носят кожени изделия или по някаква причина не можете да си позволите кожено яке, връхни дрехи от экокожи ще
  Дамски кожени якета от кожа
  Дамски кожени якета от кожа
  Дамски кожени якета от кожа практични в чорап, универсални, а благодарение на специалната си довърша допълват образа на собственичката на елегантност
  Дамски якета от естествена кожа
  Дамски якета от естествена кожа
  В пуховике с естествена кожа ще ви бъде топло и комфортно дори и в най-студена зима. Модели на женски пуховиков се различават елегантност и прекрасен
  Кожено яке с кожа чернобурки
  Кожено яке с кожа чернобурки
  Кожено яке с кожа чернобурки много дами заслужено смятат за класика. Въпреки това, на пръв поглед непознати комбинация, която се превърна в мода,
  Кожено яке с кожа яка
  Кожено яке с кожа яка
  Кожено яке с кожа яка - това е must-have за сезона. Почти всяка дизайнерска колекция присъства този елемент на горната дреха, така че ако желаете да
  Кожено яке с чернобуркой
  Кожено яке с чернобуркой
  Още някакви си десет години кожено яке с кожа, е смятан за езда безвкусицы. Но не и днес. Защото в този сезон на модните една от тенденциите е кожено