Всичко от света на
модата

Дамски якета Moncler

18-03-2015, 08:05
2645
0
Дамски якета Moncler

Италианската марка Moncler е известна на жените, които обичат комфортни и качествени неща. Дамски якета Moncler още през 1952 г. са били най-популярната ски дрехи. С течение на годините дизайнерите на компанията са модели на марката започва да произвежда удобни якета, в градски стил за жени от всички възрасти. Съвременни италиански якета и палта заемат достойно място на пазара на маркови дрехи. При това цените на продуктите са напълно достъпни.

Разнообразие от цветове пуховиков MontclairЗелен пуховик

Един от най-популярните модели, е кратък зелен пуховик Moncler. Популярни всички нюанси - от блатно до салата. Този цвят отдавна любители на жените - той не е мрачен, при това практичен. Зелен пуховик перфектно се съчетава с много неща, при това не markii. В основата на италиански оригинални якета Moncler се предлагат в тъмни цветове, със сини или кафяви нюанси.

През 2012 г. излиза светло зелена пуховик с гланцово блясък, който при попадането на светлина угоди на златист блясък. Такъв оригинален пуховик практична дължина, точно под бедрата, много любители на младите модницам.

За покупательниц по-стара компания пуска на мат модели на традиционния зелен цвят, които обикновено са с дължина до коляното. Такива якета не се различават креативен дизайн, различава ги освен, че може да е от естествен кожа на яката или на малки части (копчета и змия). Направи силуета по-елегантен помогне колан, който обикновено е черен на цвят.

Бял пуховик

Като видите колекция от маркови женски пуховиков Moncler впечатлението, белият цвят е любим на всички дизайнери на компанията. Тъй като якета точно този цвят се различават най-голямо разнообразие от. Те се различават по дизайн, украса и предназначение.

Сред белите оригинални пуховиков Montclair може да се разпредели на модел, който се появява в колекция "Есен-зима 2011-2012". Изглежда, че пуховик се състои от две части - първата е основата, която е с хоризонтални шевове и дължина до бедрата, а втората - изпълнява ролята на къси елеци (малко над кръста) с две хоризонтални джобове. При това горната част на застегивается на ципа, а долната - в черен големи пуговки, които да търсят, като по този начин е нещо, което не е толкова нежна. Изобилие бял цвят, се разрежда с черни въжета от страна на бедрата. Такива скромни елементи придават на пуховику на улицата или, дори, спортен стил.

Червен пуховик

Червени якета се появяват в почти всички колекции на Moncler, независимо от цветови тенденции. Може би, защото сред ски дрехи червен един от най-популярните цветя и дизайнерите на компанията искат да се запази тази традиция и в модерните модели, а може би и защото ярък червен цвят се радва на голямо търсене сред жените от всички възрасти.

Марка Moncler пуска практични дамски дълги якета директно силует или с ластик в долната част. Правят модел на оригиналния следните данни:

 • нестандартно разположение копчета отпред;

 • необичайна форма на въздушната джобове;

 • змията на гърба - от тила до долу;

 • козината на белезници ръкави и така нататък. • Заслужава да се отбележи, че червените дамски якета Montclair всеки нюанс е перфектно се съчетават с кожа на миеща мечка, така че тези модели е най-изгодно изглеждат.

  Как да се разграничат оригиналния пуховик Moncel?  За да се разграничи маркови дамски якета Moncler от нискокачествени копия, трябва първо да знаете средната стойност на нещата:

 • Къси модели струват между 550.д. до 1500.д.

 • Дълги модели струват между 1500.д. до 1650.д.

 • Модели с кожа от 890.д. до 2100.д.


 • На второ място, оригинални якета не са рисунки, дори ако това е ултра-модерен и е тенденция на няколко последователни сезона. Трето, не забравяйте да проверите на допир качеството на кожа, мъх и платове.
  Дамски якета Moncler

  Дамски якета Moncler

  Дамски якета Moncler

  Дамски якета Moncler

  Дамски якета Moncler

  Дамски якета Moncler

  Дамски якета Moncler

  Дамски якета Moncler

  Дамски якета Moncler
  Интересен по темата
  Палто Moncler
  Палто Moncler
  Montclair - това е известната компания, която за първи път създаде якета. Продължаване на дълга традиция, тя совершенствовала технологии, които в
  Жълто палто
  Жълто палто
  През този сезон палтото жълт цвят трябваше да се ползват от много модницам, които искат да бъдат в центъра на вниманието. Още повече, че благодарение
  Кожено яке с норкой
  Кожено яке с норкой
  Якета от кожа с норкой много модерни и елегантни, и в същото време те лаконичен и универсални - в края на краищата, те добре се съчетават с
  Елитни якета
  Елитни якета
  Носят скъпи, луксозни дрехи за жени се превърна в един признак на добър вкус и възможността да се подчертае своя статус. Освен това, каква е модата
  Дамски есенни якета
  Дамски есенни якета
  Без стилен есенния пуховика не струва нито една модерна и модата. Тази част от гардероба на удобството, което перфектно се съчетава с най-различни
  Маркови дамски якета
  Маркови дамски якета
  Пуховик - чудесен избор за студената зима, още повече, че съвременните гама от толкова разнообразна, че си модел има възможност да се намерят дори
  Дамски маркови якета
  Дамски маркови якета
  Чрез закупуване на пуховик, трябва да се обърне внимание не само на външния си вид и цвят. Важно е качеството, защото само качествена нещо ще бъде
  Ультралегкие якета
  Ультралегкие якета
  Модерни дамски якета, които съществено се различават от моделите от предходни години и външния му вид и тегло. Сега модата освободен от задължението
  Модерен пуховик 2015
  Модерен пуховик 2015
  Каквато и да е вашия вкус и стил в облеклото, вие лесно може да си пуховик модерен през 2015 г. в съответствие с вашите лични нужди и възможности.