Всичко от света на
модата

Полушубок от лисици

18-03-2015, 17:11
604
0
Полушубок от лисици

С настъпването на студеното време, много жени се замислят за закупуване на шубок и полушубков. Ако предпочитате винаги да бъде в центъра на вниманието и да отдавате предпочитание на ярките изображения, отличен избор за вас ще бъде фокс полушубки, за които ще говорим в тази статия.

Разновидности на полушубков от лисициВ зависимост от това какъв тип кожа се използва, може да се разпредели на следните популярни модели на такива полушубков:

 • полушубки от червената лисица;

 • полушубки от чернобурки;

 • полушубки с бяла козина и сини отлив и т.н. • Освен това, и всеки от тези видове могат да се разграничат още няколко подтипове. Например, цветът на чернобурки варира от светло сиво кожа до черна кожа със сиви проседью, а полушубки от арктика лисици бели цветове се различават по това, че имат отделни черни косми.

  От самото име на полушубка следва, че той принадлежи към кратка разновидности на козината. Въпреки това, дори и сред тези модели могат да се разграничат няколко опции в зависимост от продължителността на:

 • полушубки от лисици над кръста;

 • полушубки от лисици дължина до кръста;

 • полушубки малко под талията. • За това коя дължина е подходящ точно за вас, ние ще говорим малко по-късно, а сега да преминем към разглеждане на модели полушубков, завоевавших най-голяма популярност през този сезон.

  Популярни модели на полушубков от лисици и чернобурки
 • Днес сред fashionistas са много популярни модели на полушубков от лисици или чернобурки с качулка, която ще ви позволи не само да изглежда стилно, но и да се чувстват по-защитени от зимните студове.

 • В колекциите на модните дизайнери също са представени различни модели на полушубков от лисици с къси ръкави. Такива възможности, допълнени с дълги ръкавици, ще изглеждат особено женствени и елегантни и ще ви необходими другари по време на вечерните излизания в светлина.

 • Между другото, тъй като ние говорим за ръкавици, той не може да не се отбележи, че един от най-модерните тенденции тази зима - комбинация от кожа и козина. Например, на голяма популярност се радват на полушубки от лисици с кафяви кожени вложки или полушубки, диагонални кожени каишки. • Как да изберете правилния модел полушубка от лисици и с какво е по-добре да се носят?  За да започнете, помислете критериите, по които най-добре да изберете полушубок:

 • На първо място, винаги обръщайте внимание на пищност на козината. Да той става по-сложен, толкова по-топло ще бъде в такъв полушубке.

 • Също така се уверете, че от козината не се излъчваше неприятна миризма. Той трябва или напълно отсъства, или от нея трябва да дойде специфичен, но същевременно приятно мириса на кожа.

 • Също така не се колебайте да попитате продавача, какъв точно кожа лисица използва при производството на полушубка и има ли на него сертификат за качество. • Изисквания за качество, определено, са много важни при избора на полушубка, но не по-малко важно условие е спазването на изделия особеностите на вашата фигура и стил:

 • Тънък момичетата ще отговарят на почти всеки модел на полушубка от чернобурки или лисици. Все пак, не забравяйте за това, че колкото по-лесно в фасону полушубок от лисици, толкова выигрышней той изглежда.

 • При този чернобурка, поради особеностите на кожа и цвят, ще бъде еднакво изглеждат добре в комбинация с класически гардероб или гардероб, например, в стила casual.

 • А ето за ярка рыжем полушубке от лисици, това не е вярно. Най-изгодно той ще изглежда с класически гардероб.

 • Ако искате визуално да изглежда по-висока, избирайте полушубки дължина до талията или точно под него, а също така не забравяйте за ботуши на висок устойчив ток.

 • В случай, че желаете изглежда не само по-висок, но и по-тънък, комбинират полушубки от лисици с тесни дънки или панталони, а също така и с къси поли.


 • Полушубок от лисици

  Полушубок от лисици

  Полушубок от лисици

  Полушубок от лисици

  Полушубок от лисици

  Полушубок от лисици

  Полушубок от лисици

  Полушубок от лисици

  Полушубок от лисици
  Интересен по темата
  Как да избера палто?
  Как да избера палто?
  Удобна, мека, топла и най-важното луксозна нещо, позволяващи да се чувствам като принцеса по всяко време - това е палто. Но тъй като се изделия от
  Полушубки от естествена кожа
  Полушубки от естествена кожа
  Полушубок от естествена кожа - това е луксозен продукт, който е подходящ както за молоденьким студенткам, така и состоявшимся бизнес вумен. Освен
  Полушубок от тази астрахан
  Полушубок от тази астрахан
  Каракуль - нежна и мека кожа на новородените агнета. Той е много скъп и не е издръжлив, но изглежда доста луксозно. Той красиво облегает и съвсем не
  Полушубок от заек
  Полушубок от заек
  Полушубок от заек - това е напълно достъпна за широка аудитория на потребителите, и в същото време е много топло и невероятно красива връхни дрехи.
  Полушубок от норка
  Полушубок от норка
  Много момичета мечтаят да станат спечелила невероятно красив полушубка от норка, за да да се чувствате като истинска принцеса. Топъл и винаги стилен,
  Полушубок от миеща мечка с качулка
  Полушубок от миеща мечка с качулка
  Полушубок от кожа на миеща мечка - това е много на мода, топло, комфортно и е на разположение. В зависимост от дължината и фасона на продукта може
  Норковые полушубки
  Норковые полушубки
  Норковый полушубок изглежда невероятно стилно и елегантно. Ще изглежда луксозно в тази горната дреха, ако всички данни на вашия начин ще обмисли
  Жилетка от лисици
  Жилетка от лисици
  Каква е модата не мечтае за кожени дрехи? Разбира се, основно, са неща, от естествена кожа струва доста пари, и си позволите да им далеч не всяко
  Полушубок от чернобурки
  Полушубок от чернобурки
  Кожени изделия от чернобурки са най-търсени сред модата. А полушубки от тях - това е една сбъдната мечта за много момичета. В такъв горната дреха