Всичко от света на
модата
» » Дамски зимни якета полиестерни

Дамски зимни якета полиестерни

19-03-2015, 06:42
1516
0
href="/sites/default/files/dalia/zhenskie_zimnie_kurtki_na_sintepone_1.jpg">
Дамски зимни якета полиестерни

Топли дамски якета полиестерни стават все по-популярни с всяка изминала година. Нека поговорим за това в какво се крие причината за търсенето на този вид изделия, както и ще разгледаме най-новите модни тенденции сред зимните якета полиестер подплата.

Основните предимства на женски якета есен-зима полиестерни
 • На първо място, тези якета (особено ако става дума за якета на двоен полиестерни) на равна нога с кожата и пуховиками ще ви предпази от всякакви студове.

 • Освен това, като се отдава предпочитание на женската утепленной яке полиестер подплата, отколкото палто или дубленке, вие получавате възможност да спестите своите пари.

 • Още едно безспорно предимство на тези сака - тяхната лекота. В тях вие със сигурност ще се чувствате комфортно, а също и да е изгодно да се подчертае своята фигура.

 • Също така, за разлика от пуховиков, зимни якета полиестерни могат да се перат както на доставчика, така и ръчно. • След като разгледахме всички основни предимства на синтепоновых сака, да преминем към разглеждане на най-интересните и популярни стилове.

  Популярни модели на женски зимни якета полиестерни  След анализ на всички най-новите колекции зимни връхни дрехи, могат да се разграничат следните популярни модели на синтепоновых сака:

 • Укороченная модел якета полиестерни дойде по-удобно не само през зимата, но в началото на пролетта, а също така в края на есента. Освен това, тя ще се превърне в чудесен избор за момичета, в гардероба, които преобладават дълги рокли и поли, а ето ярки възможности със забавни рисунки - печеливш вариант за amatures, активен зимен отдих сред природата.

 • На голяма популярност сред момичета и жени се радва на якета полиестер подплата от кожа. Разнообразие от модели на такива сака позволява да задоволи и най-изискания вкус. Можете да вземете за себе си, например модели с интересни декоративни елементи, с каишка, който елегантно подчертават талията или класическа черно яке с кожа и т.н.

 • Още един модел - жените-дълги якета полиестер подплата. Такива якета могат да се носят както с поли, така и с панталони. Може би това е защо те се радват на голяма популярност последните няколко години. • Какъв цвят да изберем?

  Най-модните цветове тази зима основно представени такива ярки цветове като синьо, зелено и бардовый. А за amatures, романтични образи и смекчено, бои, може да предложи яке, бежов цвят (например, светло розово, пясък или млечен на цвят).

  И ето вече няколко сезона подред модни остават якета, съчетаващи няколко цвята, както и украсена с народни мотиви и орнаменти.

  На кои детайли трябва да се обърне внимание при избора на изолация на полиестерни?  Нека разгледаме няколко съвета, които ще ви помогнат в избора на качествени модели синтепоновой якета:

 • Първо, проверете дебелината на слоя синтепона, тъй като външно зимни модели почти не се отличават от есенни възможности.

 • Много важно качество на зимните якета полиестер подплата - влагоустойчивость. Така че не забравяйте да бъдете от консултанти състава на лицеви тъкани или проверка на качеството на себе си, взе със себе си съд с вода (водни капки не трябва да се накисва в кърпа).

 • Не забравяйте и за това, че на качествени якета синтепон първоначално се поставя в специален защитен слой тъкан и само тогава вшивается между лигавицата и кърпа.

 • Също така не забравяйте да проверите не само влагоустойчивость, но качеството на външната обшивка. По-добре откажете се от твърде смачкан модели, както и проконтролируйте, да не е било излишно на конеца и пух, выглядывающего от якета. Всичко това е доказателство за ниското качество и най-вероятно такова яке не ще служат и година.


 • Дамски зимни якета полиестерни

  Дамски зимни якета полиестерни

  Дамски зимни якета полиестерни

  Дамски зимни якета полиестерни

  Дамски зимни якета полиестерни

  Дамски зимни якета полиестерни

  Дамски зимни якета полиестерни

  Дамски зимни якета полиестерни

  Дамски зимни якета полиестерни
  Интересен по темата
  Дамски зимни дълги якета
  Дамски зимни дълги якета
  Ако желаете да закупите на зимата курточку, която със сигурност няма да ви даде да се замразява, изберете удължен вариант. Обикновено на дължина
  Полушубок от бобър
  Полушубок от бобър
  Полушубок - това е красиво, топло и удобно облекло. Изделия, изработени от кожа бобър се отличава с особен стил, устойчивост на износване и
  Есенни дамски якета полиестерни
  Есенни дамски якета полиестерни
  Курточка полиестер подплата - това е идеалният вариант за есента. Те са достатъчно топли, съвсем евтини, и, което е важно, за тях е лесно да се
  Зелен пуховик с кожа на лисица
  Зелен пуховик с кожа на лисица
  Пуховик е модерен, топъл и много по-евтин, връхни дрехи. Кожа на лисица за разкрасяване на всеки модел, както и всички нюанси на зелено са много
  Байкерские якета
  Байкерские якета
  Байкерская яке обичан от много момичета на нейната гъвкавост и възможност за добавяне на образа дерзости, сексуалност и привлекателност. Подобна на
  Якета полиестерни
  Якета полиестерни
  В този сезон, както и в предишния, якета полиестерни се радват на огромна популярност и са търсени сред модата. Това се дължи на факта, че синтепон
  Необичайни якета
  Необичайни якета
  В желанието си да бъде не такъв като всички, много от съвременните дами избират най-необичайни модели на зимни пуховиков. И дизайнери с удоволствие
  Дамски якета полиестерни
  Дамски якета полиестерни
  Много момичета са привлечени от синтепоновые якета тяхната относително ниска цена и голямо разнообразие от модели за всеки вкус. Този популярен
  Пуховик полиестерни
  Пуховик полиестерни
  Основното предимство на пуховиков полиестер подплата - това е лесно. Вие на практика не ще се чувстват на раменете си връхни дрехи и при това ще