Всичко от света на
модата
» » Полушубки от изкуствена кожа

Полушубки от изкуствена кожа

19-03-2015, 06:47
513
0
[]"href="/sites/default/files/dalia/polushubki_iz_iskusstvennogo_meha_1.jpeg">
Полушубки от изкуствена кожа

Кожа, независимо от това, той натурален или изкуствен, винаги изглежда елегантно. Отдавна кожи на животни са били оценени много високо и дори са били използвани като пари. За зима връхни дрехи от този материал е подходящ като не може по-добре: в нея наистина приятно и комфортно.

Ако натурална модерен палто сега ви, уви, не може да си позволи, след това погледнете полушубкам от изкуствена кожа. Съвременните технологии за обработка и боядисване на текстил достигнали онези висоти, когато на външен вид синтетична тъкан може да е почти равно да се конкурират с природни. Изгодни марки създават такива продукти, които са в състояние да прослави всяка модницу. Производители са се научили да имитират кожа заек, вълк, норка, тази астрахан и много други ценни животни, включително луксозна чинчила. Освен това, облечен като полушубки могат да бъдат както всеки ден, така и на изход, са толкова разнообразни, те могат да бъдат: точно и скромни, или ефектни и елегантни.

Защо са толкова популярни изкуствени полушубки?
 • Те не са скъпи. Сравнени с подобни изделия от естествен кожа, разликата в цената ще бъде значителна. За сумата, която ще похарчите за палто от естествен материал, могат да бъдат закупени три изкуствени, и за различни поводи.

 • За производството им, не трябва да се убиват животни. Това е важен факт, на който все повече се обръща внимание по целия свят, и не само от представители на Greenpeace. Много известни модни къщи публично са се отказали да използват естествени кожи в своите колекции, като Calvin Klein или Hugo Boss.

 • Огромен избор. Можете да намерите модели с къс или дълъг дрямка, спокойна или показно цветове, съкратен или разширен и др.

 • Изкуствен полушубки са подходящи за всеки, който кара кола те коротенькие и белите дробове, в тях е удобно да седне зад волана.

 • Те са непретенциозни към времето : можете да ги носите, дори и в мокър сняг. Не изискват изделия от синтетични кожа и специални грижи и съхранение.

 • Те са еднакво изглеждат добре и с женствени поли и с практични панталони. Им плюс е, че те са добре в хармония с различни дрехи от гардероба си. • Най-модерните изкуствени полушубки
 • В ретро стил. Това е тенденция активно се използва от дизайнери за създаване на тренд на горната дреха. Моделите се различават воротничками-рафтове, ръкави с дължина три четвърти, скрити обков.

 • Обемни къси шубки. Имитация на дългия кожа песца или лисици ще изглежда впечатляващо. Тези модели са особено добре ще седи на висок и снажен момичета. Ако полноваты, от обемни палта по-добре да се откаже.

 • Дамски комбинираната полушубки от изкуствена кожа. На върха На модния олимп най-неочаквани и фантастични миксове! Фактура на такива изделия е богата и разнообразна. Остригана дрямка е ограден пухкава, а също така там са всички видове на вмъкване. Приемливо играта не само с материала, но и с цвят.

 • Хит на сезона - това е оборудвана полушубок с насипни или изгорени ръкав и широк колан. Такова нещо подчертае стройность вашата фигура, като в нея ще изглежда крехка и женствена. Това е стилен модел, за да ярки модата.

 • Леопардовые цветове. Това е нещо, което е идеален за градски хищниц и уверени в себе си красавици. Такива модели полушубков от изкуствена кожа винаги изглеждаше секси и будоражили мъжкото въображение.

 • Бели къси шубки . В тях всяко момиче ще бъде подобна на снежанка е интересен, много скъпа и най-зимна женски образ. Ако той ви хареса, тогава смело изберете такова нещо.


 • Полушубки от изкуствена кожа

  Полушубки от изкуствена кожа

  Полушубки от изкуствена кожа

  Полушубки от изкуствена кожа

  Полушубки от изкуствена кожа

  Полушубки от изкуствена кожа

  Полушубки от изкуствена кожа

  Полушубки от изкуствена кожа

  Полушубки от изкуствена кожа
  Интересен по темата
  Палто от изкуствена кожа
  Палто от изкуствена кожа
  Ако вие сте ярая противник на естествени кожи, а след това имате възможност да закупят палто от изкуствена кожа. Такива неща обикновено винаги са
  Бял полушубок
  Бял полушубок
  Бял полушубок изглежда много елегантно, ненатрапчиво, като цар. Каква разновидност да изберете, с какво да комбинирам и как правилно да се грижим за
  Дамски полушубки
  Дамски полушубки
  Полушубки са къси и на средна дължина, със стандартни ръкав и с дължина три-четвърти от новите дрехи форма монтаж и широки. С този елемент на горната
  Как да избера палто?
  Как да избера палто?
  Удобна, мека, топла и най-важното луксозна нещо, позволяващи да се чувствам като принцеса по всяко време - това е палто. Но тъй като се изделия от
  Полушубки от естествена кожа
  Полушубки от естествена кожа
  Полушубок от естествена кожа - това е луксозен продукт, който е подходящ както за молоденьким студенткам, така и состоявшимся бизнес вумен. Освен
  Полушубок от заек
  Полушубок от заек
  Полушубок от заек - това е напълно достъпна за широка аудитория на потребителите, и в същото време е много топло и невероятно красива връхни дрехи.
  Норковые полушубки
  Норковые полушубки
  Норковый полушубок изглежда невероятно стилно и елегантно. Ще изглежда луксозно в тази горната дреха, ако всички данни на вашия начин ще обмисли
  Шубки от изкуствена кожа
  Шубки от изкуствена кожа
  Шубки от изкуствена кожа - това е достойна алтернатива на кожа изделия. Благодарение на последните иновации, те изглеждат година не по-лошо
  Изкуствени шубки
  Изкуствени шубки
  Изкуствени шубки се радват на не по-малко търсени, отколкото изделия от естествена кожа. Благодарение на съвременните технологии, те изглеждат не