Всичко от света на
модата

Дамско яке Аляска

19-03-2015, 07:55
1881
0
href="/sites/default/files/dalia/2013-10-25_0930/zhenskaya_kurtka_alyaska_0.jpg">
Дамско яке Аляска

Популярната женска зимно яке "Аляска" е получила името си благодарение на мястото, където тя е била измислена. Първоначално "Аляска" е част от форми на военните, които бяха на служба в Аляска. Изключително топла, удобна и лесна яке е била забелязана от американски дизайнери, които даде я на стил и женственост. Разновидност На "Аляска" е яке-парка, която е толкова популярна сред активните млади жени. Често може да се види на представительницах субкултури, но не по-малка популярност се радва и сред възрастни, успешни жени.

Основните качества на класическата зимни дамски якета "Аляска" се считат:

 • лекота (за направата на якета се използва утиный пух);

 • устойчивост към измръзване (яке е в състояние да ви предпази от замръзване до-17С0);

 • със своята многофункционалност (е идеален както за активна почивка, така и за ежедневните дела). • Американската яке "Аляска"  Първоначално дизайнерски американски "Аляска" не е много различна от тази на военните възможности, основните признаци, които са:

 • ярко оранжева подплата;

 • свободен правоъгълен приятелка. • С течение на времето "Аляска" разви - модели са станали по-стилна и женствена, а лигавицата се превърна не само orange, но и на розово, синьо, жълто, синьо, тюркоазено, кремав, червен, лаймовой, салатовой, ядки и други сочни, жизнерадостных цветове. Американски дизайнери започна да се променя дължината на "Аляска", нейния стил и предназначение. С течение на времето талантливи модни дизайнери припомни още за един формата на топли и практични военни якета - паркове, както и лесно са се адаптирали им под една модерна женствена мода. Парк се счита за яке тип "Аляска", така че те не рядко са объркани. Американски модницам не отне много време, за да се влюби в тази удивителна уютна, красива нещо. С течение на времето дамско зимно яке-парка "Аляска" спечели популярност и в цяла Европа. Модни дизайнери започнаха да се разгледа вашия дълг, включва яке в собствени колекции, да експериментират с него. Въпреки факта, че "Аляска" и парка могат външно съвсем различни един от друг, те са също толкова практични, удобни и са на мода.

  Яке "Аляска" от Америка е смятан за ультрамодной. Енергични весели момичета се опитали да се сдобият си в каквато и да е станало. Днес яке не е загубила своето значение, тя все още се радва на популярност сред amatures, отдих и заложниц наситени трудови ежедневието. Утиный пух способна да защитава от всякакви студеното време, при това яке се оказва много лесна, което позволява да се чувстват свободно и не се усеща тежестта от топли, зимни неща.

  Финландска яке "Аляска"  Един от реномираните производители на модни и удобни якета "Алясок" е Финландия. Благодарение на високото качество на изделията, стилен дизайн, подходящ съвременните модни тенденции на Финландия запазва лидерската си позиция в този промысле. Леко изостават от нея канадски кожени якета, "Аляска", които са по-малко популярни по целия свят, но не по-малко надеждни и атрактивни.

  Към най достоинствам финландски сака и може да включва функционалност и издръжливост. За шивашки сака финландските производители използват не само най-качествените материали, но и най-добрата обков.

  Пример за това могат да послужат като змия, които се считат за вечни. Можете да абсолютно не се тревожи за това, че в най-неподходящия момент за яке поломается замък или външния му вид да се развали от дъжд или сняг.

  Въпреки наличието на необходимите добри качества на финландските неща винаги се различават щадящими цени, което несъмнено ще привлича модата от цял свят. Такива якета, достъпни за жените от всички нива на просперитет.
  Дамско яке Аляска

  Дамско яке Аляска

  Дамско яке Аляска

  Дамско яке Аляска

  Дамско яке Аляска

  Дамско яке Аляска

  Дамско яке Аляска

  Дамско яке Аляска

  Дамско яке Аляска
  Интересен по темата
  Стилни кожуси
  Стилни кожуси
  За зимата нашите географски ширини най-подходящ вариант на горната дреха, ще дубленка. Тя трябва да бъде приятна, практична, и, разбира се, стилна.
  През есента на горно облекло за жени
  През есента на горно облекло за жени
  През есента на всяка жена определено трябва връхни дрехи. Добре дошъл, дизайнери се наслаждаваме на модата огромно разнообразие от модели и стилове.
  Къси дамски якета
  Къси дамски якета
  Къси якета неизменно присъстват в колекциите на дизайнери, известно е, че търсенето ражда предлагане, а търсенето на тази дреха постоянно висока.
  Оранжево яке
  Оранжево яке
  Психолозите смятат, че оранжевият цвят избират оптимистичните предприемчиви хора, които предпочитат активната почивка. Ето защо, ако искате да внеса
  Яке
  Яке "Аляска"
  Писна обемни якета, непрактичные палто и задължаващи кожени палта? Закупуване на практични, топли и много лесен за почистване паркове "Аляска"
  Дамски къси якета
  Дамски къси якета
  Къси якета предпочитат не само любительницы активна почивка. Подобни модели изглеждат чудесно с почти всички дрехи, което позволява да демонстрира на
  Якета Аляска
  Якета Аляска
  За есенно-зимния период яке Аляска е забележителен вариант. Тя лесно се трансформира в по-лек модел, благодарение на отстегивающемуся меху, а направо
  Бели дутики
  Бели дутики
  Тези ботуши като дутики, много са удобни и гъвкави, особено за влажно време, тъй като те не промокнут, а освен това, с тях много лесно се изчиства
  Дутики Аляска
  Дутики Аляска
  С това, че дутики изключително удобно и практично през зимата, никой не поспорит. Но ако искате да си купите модел, който ще продължи не един сезон и