Всичко от света на
модата
» » Зимни дамски палта от кожа

Зимни дамски палта от кожа

19-03-2015, 08:57
1832
0
Зимни дамски палта от кожа

Кожа придава на целия вид царственность - независимо дали това е пищна опашка лисици или космати норки. Кожа яка, обрамляя лицето, не само утепляет, но и прави по-красиви. Начин веднага става аристократичным и елегантен. И нека в това има нещо примитивен, но страстта на жената до красив меху в състояние да победи дори най-прогресивните възгледи на 21 век, и затова днес модата ни предлага се топлят през зимата следните модели палта от естествена кожа.

Модели на женски палто с кожаЗимно палто може да се извърши от различни тъкани - от естествени или синтетични. Най-топлият и лек вариант може да се нарече пуховик. Ако по-рано той е бил по-близо до спортен стил, а след това и днес дизайнерите са се научили да правят много женствени и елегантни якета.

Пухени палта от естествена кожаПуховое палто с козина днес може да се види от различни производители, и съответно за различна цена. От элитарнее кожа, толкова по-висока цена пуховика, тъй като самата синтетична тъкан и пух струват евтино.

Например, Peercat има страхотни модели, които да са удобни и красиви. Те използват кожа песца и обагрени в различен цвят. Така, бежовата моделът е с подвижни тапицерия от кожа: в дъждовно време козината може да се освободи от раменете, гърба и яката. Колан подчертава талията и едновременно с добре задържа топлината. В дълга тъмно синя модели палта от кожа са облицовани с яка и рафт.

Зимата драповое палто с кожаДраповая тъкан на дебело и тежко, от едната страна е гладка, а от другата има купчина. Но, въпреки това, че покривка е гъста материя, тя се почиства от вятъра, и затова производителите изолирани драповое палто стеганным шерстепоном. С драпом върви добре на всяка кожа, пищна яка, защото тази материя поддържа форма. Днес на мода драповые палто с пола тюльпаном: в комбинация с кожа тапицерия изглежда като истински кралски дрехи.

Кашемировое зимно палто с кожаКашмир плат шикарна и изысканна, и така то благодарение на своите изключителни характеристики перфектно се съчетава с козина.

Достатъчно, за да обърне внимание на новата колекция на Екатерина Смолиной, която създава изключителна красота на козината, подобни на рокли. Например, един модел на Кимоно слива цвят е украсена с подвижна яка от песца. Плат утеплена вальтермом, който допринася за опазването на топлина. Така че, въпреки изискан външен вид, това палто е предназначена за зимата. Удобството на този модел яке палто с кожа в това, че, отстегнув яка, основа може да се измие в пишеща машина.

Друг модел от Екатерина Смолиной - Брич представлява зимата на черно палто с кожа. Ръкав брич с удължен манжетом придава модели на оригиналност. Черна яка от вълна песца се отстранява. Е зимата вълна палто с кожа, по думите на моден дизайнер, подходящ бизнес за жени, които ценят комфорта и удобството.

Кожи за зимата козинатаДнес най-често срещаните кожа, които се използват за шивашки зимно палто, както следва:

 • Лисица. Палто от кожа на лисица койот една от най-разпространените днес, козината му е с класически рыжеватый оттенък. Козината чернобурки има сребрист цвят с черни и бели включвания.

 • Миеща мечка. Козината на този прекрасен животно е сиво-черен цвят, и затова производителят често петна в по-ярък цвят.

 • Sable. Соболиный кожа е достатъчно стегнат и кратък, той отсвечивает бял, ако се образуват гънки. Като яка от кожа самур се използва рядко.

 • Норки. Норковый яка доста често могат да се срещнат в зимни палта, тъй като той е достатъчно гъста и по своята структура красиво изглежда като декорирующего материал.


 • Зимни дамски палта от кожа

  Зимни дамски палта от кожа

  Зимни дамски палта от кожа

  Зимни дамски палта от кожа

  Зимни дамски палта от кожа

  Зимни дамски палта от кожа

  Зимни дамски палта от кожа

  Зимни дамски палта от кожа

  Зимни дамски палта от кожа
  Интересен по темата
  Зимно дамско палто с качулка
  Зимно дамско палто с качулка
  Палто с качулка - това е практичен и топъл вариант на горната дреха на есенно-зимния сезон. По-нататък ще поговорим за най-популярните фасонах тази
  Зимно палто с кожа
  Зимно палто с кожа
  Зимно палто с кожа - добър вариант за една мразовита зима. То е стилно, оригинално и просто изглежда елегантно и е доста скъпо. Именно затова в него
  Кожена пуховик с кожа
  Кожена пуховик с кожа
  Любительницам пуховиков със сигурност ще оценят кожени модели с козина. Разбира се, струва такова нещо скъпо, но си заслужава - и изглежда стилно, и
  Меховое палто
  Меховое палто
  Козината никога няма да излязат от мода. Те са свързани с лукс, елегантност и висок статус. Затова кожени палта винаги заслужават специално внимание.
  Палто от кози
  Палто от кози
  Козината на козите не се смята за особено ценна, затова на горно облекло от него, не се радва толкова на търсенето, колкото от норка, песца или
  Вълна палто с кожа яка
  Вълна палто с кожа яка
  Кожа яка е в състояние да превърне всеки женски образ, добавяйки му елегантност и шик. А тази комбинация като вълна палто и кожени яка се смята за
  Зимата кашемировое палто
  Зимата кашемировое палто
  Благодарение на кашемиру в състава, козината става мека и много приятна на допир. Освен това този материал притежава добри топлоизолационни свойства,
  Черно палто с кожа яка
  Черно палто с кожа яка
  Черно палто с кожа яка е изключително универсално, може да се облича с каквото дрехи за всеки стил, тя никога не излиза и не излиза от мода, а към
  Зимни палта от естествена кожа
  Зимни палта от естествена кожа
  Ако сте решили да закупите на зимата в топло палто, то най-добрият от всички варианти, модели са с естествена кожа. Това не е само допълнителна