Всичко от света на
модата

Дафлкот

19-03-2015, 11:38
383
0
Дафлкот
Мъгла Албион винаги привлича fashionistas на своята изисканост и остроумие. Твидовые костюми и ботуши се появи в нашите гардеробах именно благодарение на англичани. Не по-малко популярни и палто в английски стил. Последен писък На модата днес класическо английско палто дафлкот.

Какво е дафлкот?


Името си това палто е благодарение на тъкан, от която го произвежда. За първи път го сшили от непродуваемого и непромокаемого материал под заглавие дафл. Точно тази тъкан и дала името на известния английски палто.
Първоначално това облекло е предназначен за моряците. За работа в открито море нужда от максимално удобни и функционални дрехи. Това палто е толкова трябваше да се хареса на всички неговите собственици, че след известно време целият Кралски флот е в него облечен. Дафлкоты стомана зимни екипировката британски моряци.
Палто дафлкот има своите отличителни черти:

 • По-рано най-удобна дължина за работа на борда на кораба е дължината на козината в три четвърти. Точно тази дължина е дафлкот.

 • Качулка. При този модел той е достатъчно обемен. Той добре предпазва от вятър, при това доста удобен и не се свързва движения.

 • Големи копчета. Може би най-отличителната черта на този модел палто. Те могат да бъдат изработени от дърво или материал, наподобяващи кост. Достатъчно големи панти, изработени от кожа или кабел. Всичко това се прави, за да е удобно откопчавам палто дори и с ръкавици.

 • Големи джобове от двете страни.


 • Популярността на такова палто чак до края на Втората световна война и след нея говори за функционалност и универсалност дафлкота.

  Жена дафлкот


  В следвоенния период в модата влиза жена дафлкот. В това време практичност и висока устойчивост на износване такова палто правеха го много силно. Не е мъртъв той популярност и в мирно време.
  Какво е жена дафлкот? Тя е едновременно елегантна и по-мъж с палто. Много лесно може да се комбинира с почти всички стилове на облекло. Тя е идеален за стил кэжуал. Много дизайнери периодично пускат колекция от връхни дрехи на базата на дафлкота. Преди да си изберете дафлкот, на първо място, се фокусира върху вашия всекидневен стил. Това могат да бъдат якета, windbreakers, дори възли жилетки. Дафлкот вече се превърна в някакъв вид класика свободен стил за жени.

  С какво се носят дафлкот?


  Това палто, което ще бъде еднакво добре се комбинира и с класическа риза, и с свитером насипни задължителни. Не забравяйте най-важното: тази подробност дрехи първоначално мъже, което означава допълни я по-добре елегантни и много женствени неща.
  Можете да опитате да съчетаете палто, със строг костюм. Перфектно ще изглежда дънки, както и вельветовые панталони.
  Дафлкот

  Не забравяйте да се обърне внимание на избора на обувки. Най-подходящият вариант, се считат за ботуши или обувки на ниски движение. Може да опитате танкетку или вариации на тема планински обувки. А ето кецове или маратонки, най-добре с дафлкотом не се носят.
  Не забравяйте и за аксесоарите. Към това палто и костюм обемна чанта, можете да вземете раница. По-добре да се предпочитат чантата си през рамо, но мека форма. Ако се погледне от гледна точка на практичността, можете да вземете чантата на по-голям размер, но строга форма. Абсолютно не трябва да се комбинират с палто малка женствена чанта.
  За да се създаде уникален стил, облечете се с това палто пола-молив и под него плътни чорапогащи. Чанта със средни размери, прости форми и липсата на декоративни елементи. Изглежда ще бъде много по-английски.
  Допълни начин може да беретом или шал. Кърпичка може да бъде носен както на главата, така и вратовръзка шал около врата.
  Интересен по темата
  Драповое палто
  Драповое палто
  Драповое палто е много популярна форма на горната дреха, както през зимата, така и през есенно-пролетния период. Има много модели и разновидности на
  Дълго дамско палто
  Дълго дамско палто
  Различни модели дългата козина присъстват на практика във всички есента-зимните колекции на известни дизайнери. За това, как да изберете прическа
  Класическо дамско палто
  Класическо дамско палто
  Красотата на класиката е, че тя винаги е на мода. Същото се отнася и до такава горната част на облеклото, като палто. Какви са характеристиките на
  Палта есен-пролет
  Палта есен-пролет
  Палто - това е елегантна и изискана горна дреха, която задължително присъства в гардероба на всяка модата. Есен-пролет модели леки и женствени.
  През пролетта на горно облекло за жени
  През пролетта на горно облекло за жени
  Офанзивата на пролетта, първото нещо, знаменуется промени в областта на горната дреха. Кожени палта и кожуси доста охотно се променят на леки якета,
  Яке с шипове
  Яке с шипове
  Яке с шипове са много модни и ще пасне идеално на младите смели момичета. Кожена модел е подходящ за по-хладно време и ще се впишат в брутален стил
  Жена дафлкот
  Жена дафлкот
  Палто дафлкот първоначално се градеше за носене от мъже, а именно, моряци и рибари. Но по-късно тя перекочевало и в дамскую модата, където много
  Водоустойчив дъждобран
  Водоустойчив дъждобран
  Жена водоустойчив пелерина е не само полезно нещо, но и новомодным допълнение гардероб. Последните дизайнерски развитие са се превърнали тази
  Палто-дафлкот
  Палто-дафлкот
  Палто-дафлкот избират жени, които разбират модата и предпочитат във всяка ситуация изглежда стилно и елегантно. Благодарение на фантазията на