• (19-03-2015, 13:48)   
  •   0   
  •  734 
Клетчатая пола

Клетчатая пола са търсени от жени на всички възрасти и вкусове. И това не е изненадващо, тъй като причините за тази популярност са няколко. На първо място, това е доста интересна история появи, защото първоначално пола в клетката е традиционна дрехи смелите планинари Шотландия. Второ, това са много разнообразни модели, от които можете да създадете с помощта на клетчатых модели.
Въпреки това, има прагове в клетката си и един недостатък - това е си взискателен към избора на "компаньон". Така че понякога има трудност със създаването на стилен ансамбъл.
В тази статия ще се опитаме да разберем, как да се направи снимка с карирана пола хармонично.

С какво се носи карирана пола?


Разнообразие от материи, цветове и стилове клетчатых прагове ги прави подходящи за всяка настройка, освен това ви позволява да вземете подходящ вариант, тъй като палава моднице, така и зряла жена.
Така класически каре поли с орнаменти "тартан", който е бил използван за шивашки традиционните килтов, шият от топли вълнени тъкани. В основата на този модел е директно или трапециевидного намаляване. Също е от плат с перпендикулярными ивици и попълнени цвят мащабирани произвеждат дълги каре поли до пода. Такива модели трябва да се облича с топли тъмни колготками и однотонным езда. Като последното, можете да използвате обикновен скок, водолазку или къса жилетка.
Не по-малко интересни поли в два или трехцветную ивица или черен диамант от леки материи. Тя може да бъде кратък са били разкроена клетчатая пола в гънки или по-дълги от полата на слънце (може да се плисирана). В отговор на въпрос, отколкото да се носят такива каре поли, стилисти категорични. Само обикновена и лаконичен блузы или ризи, максимум, което е позволено е неутрален едва забележимо принт . Младите дами могат да се съчетаят къса пола в сгъвката на кокетке с тениска или майкой. Почти всеки стил на карирана пола "подружится" с бяла риза, тази комбинация се счита за класически. Изключение може да бъде само топли поли с орнаменти тартан, който като правило, включва в себе си червения цвят. Поли "тартан" по-добре се комбинира с черен или друг цвят, който присъства в орнаменте.
За да начин се получи хармонично и стилно можете да използвате проверени аксесоари.
Що се отнася до обувките: топли разкроена модели изглеждат добре с високи ботуши, поли от леки материи - с туфлями на ниско ток, младежко мини с груби обувки дантела, дълги буйни поли в стил ретро-добре се допълни с висока карфица.
Клетчатая пола

Клетчатая пола

Клетчатая пола

Клетчатая пола

Клетчатая пола

Клетчатая пола

Клетчатая пола

Клетчатая пола

Клетчатая пола
Заедно с"Клетчатая пола" също четат: