Всичко от света на
модата

Бикини-прашки

19-03-2015, 14:48
2149
0
Бикини-прашки

Въпреки многобройни протести от различни видове лекари, бикини-прашки здраво са спечелили мястото си в девойка бельевых шкафове и чекмеджета. Този модел на бельо, е една от най-популярните и едва ли може да се намери поне една прането на марката, в състав на която заедно с слипами и са хранителните пликчета-шортиками ние не можем да намерим различни видове стрингов.

Дамски бикини-прашки


Съвременната жена не е нужно да видите снимка чорапогащи-стрингов, за да се разбере за кой модел на бельо става въпрос. Обикновено, това са малки пликчета, състоящи се от един триъгълник кърпа напред, а също и още един отзад (между другото, тя може и да не бъде), свързани помежду си с тънки веревочками или ленти от плат. Такова бельо е станало популярно около средата на 80-те години на миналия век в Европа и Америка, въпреки че корените му датират от дълбока древност, до набедренным повязкам, прикрывающим мъжки полови органи.
Между другото, много е интересно това, че бикини-прашки често се бърка с танга, въпреки че технически тези две форми се различават. Танга - това е слипы с тънки странични части и ниски засаждане. Така че, бикини-шортики-прашки - това е грешка, тази форма може да има само модели танга.
Основните параметри на тази форма на практиката може да се нарече това, че в тях е много удобен за слънчеви бани. Така огромно количество бански предлага се с подобен изглед долу. Наистина, формално спазване обхвата на приличий, в бикини-стрингах можете да получите възможно най-равномерен тен. Друг плюс мини-бикини-стрингов - за тях е почти невъзможно да се виждат под дрехите. Това прави такова бельо оправдано избор при носенето на много обтягивающих модели на дрехи, например, поли-молив, , скинни панталони, както и голямо разнообразие на модели на рокли от фини материи или трикотаж. И към параметри на носене на такова бельо се отнася неговата ярко изразена сексуалност, това се отнася особено красиви черни и червени дантелен чорапогащи-стрингов.
Към минусите на този модел може да се дължи на нейната недостатъчна хигиена. Наистина, мнението на повечето лекари са единодушни за това, че носенето на стрингов опасна за женското тяло. Благодарение на формата на задната част на тези страхливци може лесно да подхванат инфекция или да предизвика дразнене на лигавиците. Също така много обръщат внимание на това, че едно момиче, носещ подобни гащи, изобщо не са гатанки, че го лишава от значителна част на сексуалността.

Модели чорапогащи-стрингов


Въпреки привидната простота на тази част от женското бельо, също има своите разновидности. Общо има 4 вида женски чорапогащи-стрингов, които се открояват в зависимост от формата на задната част. Най-простите и откровени - Т-образни бикини-прашки . Те имат само един, преден триъгълник, а задната част на страхливци представлява перекрещивающиеся въже или дъвка, страничните части и слабините част. Именно този перекрест и образува буквата R. Тази форма е най-подходяща за слънчеви бани, като оставя на максимално отворена задната част на тялото.
G-образни прашки имат два триъгълника. Един, по-голям размер, пред и друг, по-малък, - отзад. Този вариант най-често се използва в модели на бельо.
V-ремък - опростен вариант на модела G. Те също имат триъгълници отпред и отзад, но задната част не се затваря кърпа, а се формира от тънки ивици-каучук.
И накрая, най-открит вариант - С джапанки . При тях напълно липсват дъвка от двете страни, както и на тялото, те се държат за сметка на твърд скелет, който има форма на полукръг, както и специални силиконови ленти, нашитых по ръбовете на модели и здраво заключване гащи на тялото си.
Бикини-прашки

Бикини-прашки

Бикини-прашки

Бикини-прашки

Бикини-прашки

Бикини-прашки

Бикини-прашки

Бикини-прашки

Бикини-прашки
Интересен по темата
Бански-прашки
Бански-прашки
Бански костюми са хранителните пликчета с-g-конците - това е доста привлекателен и откровен вариант плажни дрехи. Затова и фигурата на момичето,
Гащи танга
Гащи танга
Женски гащи танга - това е една от най-популярните днес модели. Те изглеждат много секси, и при това е по-удобно в чорап, от подобни на тях прашки.
Дамски слипове прашки
Дамски слипове прашки
Бикините прашка - е, може би, самата сексуална разновидност на бельо. Нашата статия ще ви разкаже за историята и видовете предмет интимен гардероб.
Гащи, бикини
Гащи, бикини
Гащи, бикини - това е много популярен вариант на женското бельо. Благодарение на покрою те са идеални в горещото време на годината под всяка дреха.
Модели на женски страхливци
Модели на женски страхливци
Дизайнерите на женското бельо не се уморяват да създават все нови и нови модели на най-различни форми и материал. Какви бикини са оптимални за едни
Бикини танга
Бикини танга
Бельо - един от най-важните елементи от гардероба на жените. Той е в състояние да даряват увереност в себе си, да помогне стъпка по страховете, даде
Мини прашки
Мини прашки
Много от съвременните момичета избират мини прашки като ежедневна бельо, на първо място, защото гащи почти винаги е незабележимо под облегающими
Гащи-прашки
Гащи-прашки
Много от съвременните момичета избират гащи-прашки, благодарение на това, че те почти не се усещат в тялото, не предизвикват никакъв дискомфорт в
Видове женски страхливци - име
Видове женски страхливци - име
Сред разнообразието от модели съвременни страхливци, можете без затруднения да вземете възможност за абсолютно всеки повод. Но експерти съветват да