Всичко от света на
модата
» » Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?

27-03-2015, 09:05
506
0
Кои прически са на мода 2015?

Класически плитки и къдрици, небрежные греди и леко подкрученные на краищата, различни плетене и техники на лакиране - през 2015 г. в модни дамски прически, с които е извън всякакво съмнение, ще намерят своите почитательниц.

Какви прически за къса коса ще са на мода през 2015 г.?


Спретнати и изискани, при това изключително практични къса коса ви позволяват да промените начина в зависимост от настроението и повод. Правене на обемна полагане с високо начесом, эпатажный mohawk, реколта къдрици и вълни, палави къдрици - цялото това великолепие може да се "изгради" дори и в най-кратки косата.
Така че на базата на модерен пластове на косене може да се създаде леко нехаен начин, ако се направи полагане на максимално естествена. Освен това неочакван резултат може да се окаже, ако експериментирате с начесом и завить къдрици. Също през 2015 г. в модни дамски прически, с леко подкрученными връхчетата на косата. Като последните могат да подкручивать като движение за създаване на романтичния образ, така и надолу - за женственного и елегантен.
По различен начин може да се постави дори такава ультракороткую прическа, като pixie, както трябва за това е, всичко на всичко "играем" с горните кичури, променя тяхната посока или цвят.
Огромно поле за експерименти - това е класическа прическа боб с удължени предни кичури. Така може да се направи bouffant в тилната част, а предната прядки извади брашингом. Може да я закрие къдрици и зачесать ги обратно. Промяна на формата на прически и зададе съвсем различно настроение е възможно с помощта на аксесоари за коса.
И, разбира се, не може да не се отбележи, че по отношение на разнообразието на укладок, най-оптимална къса прическа остава всички любимото ми каре. Въз основа На него, могат да бъдат симулирани абсолютно всяка полагане: под вечерна рокля, делови костюм или детска екипировка.

Модни прически 2015 година за дълги и средни коса


Сред эпатажный mohawk и средни косата също могат да се разграничат най-ярките тенденции. Безспорен хит 2015 г., все още са плитки, с абсолютно всички. Например, момиче с гъсти луксозни коса могат плитка строга, но в същото време елегантна възнаграждения под формата на връзки във веригата. Ако косата страда от липса на обем или дължина можете да направите обикновена косичкой или френска.
Не отстъпва по популярност стайлинг с небрежными локонами. Освен това, че тази прическа е изключително лесен за изпълнение, изглежда тя е доста стилно и впечатляващо.
Да возрадуются съпруги и младите майка, които сигурно вече са успели да оценят предимствата прически, наречена опашка - днес тя отново популярен. В модерните модни са били наблюдавани, както високи, така и ниски опашки, предимно на директни косата. Така че, преди да направите такава проста и незатейливую прическа, стилисти препоръчват да се възползват от утюжком.
Уверени позиции в списъка на тенденциите на сезона държат на дълги снопове. Тази прическа е лесна за изпълнение и е подходящо при всяка ситуация. Например, на бизнес среща можете да отидете с класически греда на задната част на главата, а ако го украсят цвете или друг аксесоар, а след това тази прическа ще стане прекрасно допълнение вечерта начин.
Дълги красиви свобода косата - важното е украса на жените, и с това не поспоришь. Тази година стилисти предлагат на дамите да пробвам на себе си образ на неустоимо Бриджит Бардо - я закрие косата на ролки или плойку с по-голям диаметър.
Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?

Кои прически са на мода 2015?
Интересен по темата
Булчински прически къдрици
Булчински прически къдрици
Дълга красива коса е едно от главните украшения на едно момиче. Къдрици изглеждат нежни и романтични, и да се направи такава прическа е доста просто.
Прическата на булката за дълга коса
Прическата на булката за дълга коса
Извън всякакво съмнение, ако едно момиче има красиви дълги коси, най-добрият вариант за сватбена прическа за нея ще е хлабав или полураспущенные
Кои прически са на мода?
Кои прически са на мода?
Правилно и добре подбрани прическа може не само хармонично допълни замислен начин, но и да прикрият някакви недостатъци, като се акцентира върху себе
Интересни прически за средна коса
Интересни прически за средна коса
Повечето модерни жени дава предпочитание на средна дължина коса - за тях е много по-лесно да се грижи, отколкото за дълга и къса коса много от тях
Нови прически 2014
Нови прически 2014
Коя е най-лесният начин за актуализиране на своя образ, или малко промяна на имиджа? Разбира се, да се направи нова прическа. И желателно е тя да не
Прически за средна коса 2014
Прически за средна коса 2014
Много от съвременните стилисти и фризьори смятат, че оптималната дължина на косата е на средно ниво. И точно тази дължина позволява да се направят
Модни прически каре 2014
Модни прически каре 2014
Както показва практиката, на каре е най-честата женска прическа. И в това няма нищо изненадващо, тъй като варианти на такава прическа има голямо
Модни прически през 2014 г.
Модни прически през 2014 г.
Както е известно, прическа - това е един от основните елементи на цялостен и хармоничен начин. Така че ако кандидатствате за титлата модни неща,
Прически мода 2015
Прически мода 2015
Да бъдат стилни - това означава не само сляпо да следват най-новите тенденции, но и умело ги прилагат в собствения типа на външен вид. Това правило е