Всичко от света на
модата
» » Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените

29-03-2015, 16:35
643
0
Вlack равенство за жените

Дрес код black tie включва официален и тържествен стил на обличане. Разпространен е на сватби, празнични приеми и театрални премиери.

Рокля black tie


Ако в пригласительном е посочен блек тай (Black Тіе, BT или Смокинг), за жени, това означава необходимостта да се носят или дълга вечерна рокля, или ако позволява на ниво дейности и степента на тържественост, един коктейл рокля , но не е над коляното.
От декорации могат да получат скъпи бижутерией. Важното е, че изображението е максимално елегантен и благороден. На краката си задължително се нуждаят от обувки на токчета.

Разновидности на черна вратовръзка за жени


Има няколко подвида W: Black Tie Invited, Black Tie Optional, Creative Black Tie.
Ако във вашия пригласительном виждате определя като Black Tie Invited, това може да означава, че вие трябва да отидете на вечерно събитие, но ситуацията му няма да е много тържествена. Например, може да се вечеря в скъп ресторант, корпоративен коктейл. Жена в този случай разчита се облича елегантен коктейл или тържествена вечерна рокля.
Такъв дрес код като Black Tie Optional предполага по-свободен външен вид. Една жена може да се постави на всяко събитие елегантна рокля или просто строг костюм.
Както е ясно дори и от един дял на Creative Black Tie - това е най-свободен подвид на дрес-код. Една жена може смело да се носят оригинални или дори екстравагантни аксесоари за свой заедно.

Как се появи дрес-код блек тай?


Основоположника на това облеклото е по-строг и официален white tie. Този стил на обличане, за обикновените ученици е бил единственият възможен. Промени са настъпили в средата на 19-ти век, когато на една от най-компании за пошиву скъп мъжки дрехи предложи принцу Уэльскому алтернатива на класическия смокингу, укоротив му. Принцът е доволен от новостите, така че този модел смокинг много бързо спечели популярност в среда на английски господа.
По-късно време, тази мода перекочевала зад океана към американците. С течение на времето там официално е обявен за дрес-код Black Tie, а съкратен смокинг се превърна в една от задължителните части на гардероб.
Оттогава е изминало много време, мода, особено на жените, е претърпял значителни промени. Всяка година дизайнерите и модни дизайнери предлагат нови и нови вечерни рокли в рамките на black tie. На тях можете да се срещнете красива бродерия, морето кристали, разсипа мъниста, богата на финала и прочие декор. Но ако вие не обичате цялата тази мишуры, избирайте по-дискретен модел с нежни, големи волани или изобщо брючный костюм.
Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените

Вlack равенство за жените
Интересен по темата
White tie
White tie
Най-строг от всички съществуващи видове облеклото white tie за себе си лично да изпробват пада далеч не всяка жена, тъй като събитията, за които се
Видове облеклото
Видове облеклото
Концепцията на облеклото идва за това, за да се обозначи формат дрехи за определени дейности или като корпоративно изискване в най-различни компании.
Smart casual
Smart casual
Стил на обличане smart casual изявява определен вид, подобрена форма офис стил. Тази елегантна ежедневното функциониране няма никакви строги правила.
Дрес код black tie
Дрес код black tie
Дрес код black tie - това е един от видовете изисквания към външния вид, основни правила, които е длъжна да знае всяка модерна модата, не желае да
Ориенталски стил в облеклото
Ориенталски стил в облеклото
Мода в стил етно накара дизайнери и модни дамски след тях да се обърне внимание на традиционни облекла на различни народи. Така стана популярен в
Дрес-код
Дрес-код "коктейл"
Облеклото на коктейл не се различава особено строги правила за избора на подходящо облекло, но все пак една жена не може да се носят, че ужасно. И
Каква рокля се облича за сватбата?
Каква рокля се облича за сватбата?
Ако сте поканени на сватба, струва си да се помисли внимателно от вашия инвентар. За съжаление, не всички жени са в състояние да взема подходящо в
Рокля с кожени ръкави
Рокля с кожени ръкави
Един от най-тенденция в този сезон се превърна в рокля с кожени ръкави. Това нещо мигновено се отделя едно момиче от тълпата, се набляга индивидуален
Рокля без презрамки
Рокля без презрамки
Със сигурност сте видели добри изображения с рокля без презрамки на Червени път и в клубове в страната, но може би така и не посмя да пробвам. И това