Всичко от света на
модата
» » Как да изглеждате секси?

Как да изглеждате секси?

29-03-2015, 16:38
614
0
Как да изглеждате секси?

Изглежда секси и женствена - не за това ли мечтаят едва ли не всички момичета? Улов на възхитените погледи на мъжете, и при това да се чувства красива и желана
На какви само трикове не вървят красиви дами, за да впечатли на силната половина. Но, което е най-интересно се оказва, че това далеч не е всичко.
Защо се получава така и как да се научите да изглеждат винаги секси? Опитайте се да разберете.
Тайните на сексуалността
Психологически изследвания, и на изследвания по този повод потвърди, че сексуалността е нещо повече, отколкото обичайната красота. Идеални черти на лицето, гладка и затягане на стандартите на кожата, ценните " 90-60-90 ", изобщо не гарантират постигането на успех сред противоположния пол. В сексуалността са скрити особен чар и мистерия, елегантност на движенията, способност изгодно да се подчертае своите достойнства. Но най-важното е повод да се покаже въображение.
В края на краищата, умна жена знае, че да се носят твърде откровен мини и деколте до пъпа - това е сигурен начин да постигнете обратен ефект. Само присъствието на някаква загадочности и липса на достъп до будоражит мъжкото въображение, което прави една жена безумно секси в очите му.
И така, как изглежда секси една жена, според силната половина на обществото:

 • Няма излишно довери. Излагайки тялото си на обществен показ, голяма е вероятността да не е най-лестную репутация, както и да загубят всякаква интерес спътник. Да се облича, за да изглежда секси, не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Най - важното-да се спазва умереност и компетентно, за да се подчертае предимствата. Например, красиви крака не си струва да се скрие под дългата пола, но при този връх трябва да бъде значително по-скромен. Правилният избор на дрехи ще изглеждат секси, като пълна момичета, така и худышкам.

 • Известно е, че безупречната външност тревожно. Първото нещо при мъжете се появява страх да не отговарят на изискванията на хубавицата. Така че, за да изглеждат винаги секси, жената трябва да използва, колкото се може по-малко грим. Това не означава, че трябва да се откажат от грим и козметични процедури. Не, просто дневен мэйк-ъп-добре е да направите по-естествен, които само ще подчертаят чара и обаянието на своята обладательницы.

 • Обикновено, секси момиче, винаги изглежда ухоженно, я не са чужди такива понятие като лична хигиена и грижа за собственото си здраве.

 • Освен това важна роля при създаването на сексуално начин играят маниери на поведение, гладкост и елегантност движения, поглед.


 • Как да изглеждате секси?

  Как да изглеждате секси?

  Как да изглеждате секси?

  Как да изглеждате секси?

  Как да изглеждате секси?

  Как да изглеждате секси?

  Как да изглеждате секси?

  Как да изглеждате секси?

  Как да изглеждате секси?
  Интересен по темата
  Еротични рокли
  Еротични рокли
  Много от съвременните жени мислят, че еротична рокля - това, със сигурност, нещо ультракороткие или прекалено секси. В действителност не всичко е
  Секси рокли
  Секси рокли
  Секси рокля не трябва да бъде ультракороткими и твърде отворени. Напротив, които добавят своята любовница мистерия и загадочности екипировки, според