• (29-03-2015, 17:37)   
  •   0   
  •  466 
Клетчатая риза

Карирани принт държите позиции горещ тренд в продължение на последните сезони. Тази проста фигурата успее да направи ярък образ, отчетлив, по-смели, да се самозадоволява. Ако се добави към това и възможността за комбинации в един принте безкраен набор от цветово разнообразие, а след това става ясно защо на модни каре риза не напускат женски гардероб. Като такива дрехи, може без затруднение да се създаде стилен образи в ежедневното уличном стил. Обикновено изпъстрен шият ризи от прости и дори няколко грубоватых тъкани, но именно в това се крие тайната на тяхната популярност, защото крехкост и женственост плътна текстура на материала се подчертава превъзходен! Разбира се, има и изключения във вид на изделия от естествена коприна или шифон, но такива ризи изискват наличието на професионално смисъл и забележителна смелост.
Традиционни комбинации от
Изображения с карирана риза не се квартал блясък, твърде женственного, намаляване и дължина midi, ако става въпрос за поли. Много рядко сполучливо може да се нарече микс клетки и друг ярък принта. А ето комбинация от дънки и клетчатая риза - това е класика. При този цвят на принта, както и стил дънки, могат да бъдат всякакви. Перфектно с дънки изглеждат и каре фланелен ризи свободно, намаляване и памучни приталенные модели на всяка дължина. Асоциация с Диви Запада и каубоите момичета само на ръка, защото ансамбъл едно движение, можете да включите от елегантно-лесно в женствени-раскрепощенный, връзване на възел или расстегнув копчета.
Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза


Обикновена червена дамски клетчатая риза с панталони ще изглеждат по-женствени, ако се допълни с лук дървени бусами, шейным шал. Изглеждайте страхотно модели, украсени с волани, дантели и други декоративни елементи.
Свободна клетчатая на ризата с тениска и окъсани къси, къси панталони и мини поли от деним ще създаде елегантен начин в младежки стил . Стройни високи момичета в подобни дрехи изглеждат зашеметяващо! Това е романтична и женствена и секси едновременно. Фотографите магическата сила на този начин на отлично известни, така че новородените в карирана риза, на фона на селски пейзажи и дива природа винаги е актуална.
Клетчатая риза

Клетчатая риза


href="/sites/default/files/kletchataya_rubashka_9.jpg">
Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза


Клетчатая цветовата гама
Гъвкавост клетчатых блузи равносилно на малка черна рокля. Това успя да постигне благодарение на цветовата гама, симметричности принта, липса на пестроты. Като червена, и синя, жълта и зелена клетчатая риза отлично се съчетава с дрехите еднакво. Единственият критерий за избор на цвят ризи - вашият tsvetotip и лични предпочитания. Сив, черен, бял цвят са универсални, така че с дрехи с такива цветове се съчетава всяка клетчатая риза с дълъг или къс ръкав.
Не трябва да забравяме и за корекция свойства клетчатого принта. Риза в малка клетка може да добавите обем, така че момичета с пищни форми по-добре да спре избор на продуктите са с голям принтом.
Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза


Въпреки самостоятелност клетчатого принта, който е акцент в начина, не трябва да забравяме и за аксесоарите и обувките. Показная женственост не е добре дошъл. Дайте предимство на сумкам класически цветове и прости форми с декор на формата на ресни, копчета, апликации. Актуални модели, които се носят през рамо. Дълги приталенные на ризата може да се носи с тънка кожена каишка. Що се отнася до обувките, балет апартаменти, маратонки, кецове, ботильоны и ботуши в ковбойском стил ще стане чудесно допълнение при създаването на ежедневна начин.
Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза

Клетчатая риза
Заедно с"Клетчатая риза" също четат: