• (30-03-2015, 18:58)   
  •   0   
  •  924 
Crochet шапки

Зимата - няма причина да спира часовника. Жената е длъжна да останат стилен всяко време на годината и на всеки в капитала им, включително и през зимата. Такава детайл на гардероба си като вязанный прическа може да стане гвоздеят на програмата, което прави вашия общ начин на завършени.

Crochet шапки за жени


За да остане в тенденция, е необходимо винаги да държат ръка на пулса и видите фото колекции на известни дизайнери. Това ще помогне да се придържат към правилната стил. През този сезон уникално популярни crochet дамски шапки .
Избор на възли зимни шапки, уверете се, че те идваха не само до горната част на облеклото, но и на вашето лице - това е форма, оттенку на кожата, цвета на очите. Например, за слаби момичета с овални лице не може да бъде по-подходящи за тесни облегающая шапка, но за круглолицых момичета по-подходящо шапка-ушанка, прикрива широки скули и закръглени бузи.
Че до цветовата гама трикотажни шапки, тук трябва да се съсредоточи върху цвета на кожата на лицето. Например, за обладательниц светла кожа по-добре да изберете светли или тъмни шапки. Е, за смуглых и тъмнокожи, съответно, по-подходящи са светли, пастелни нюанси, възли шапки.

Модни дамски възли шапки


В този зимен сезон са изключително на мода шапките с релефен дизайн. Те изглеждат много стилно и удобно в чорап. При това те могат да имат най-просто дизайн, но за сметка на такъв задължителен изглежда много впечатляващо.
Не по-малко популярни обемни възли шапки, големи плетени от дебела прежда с релефен дизайн. Тези шапки са перфектни висока за младите момичета.
От рисунките на шапки са доста популярни на шиш. И да плюе тези, които могат да имат най-причудливи форми. Много стилно изглеждат в тандем с такива шапки шалове с подобен модел.
Не трябва да забравяме и за шапки с отворотами. Те имат огромен брой модели, цветови решения. С такива шапки ще изглежда страхотно всяко облекло.
Crochet шапки

Crochet шапки

Crochet шапки

Crochet шапки

Crochet шапки

Crochet шапки

Crochet шапки

Crochet шапки

Crochet шапки
Заедно с"Crochet шапки" също четат: