Всичко от света на
модата

Хавайски парти

12-10-2014, 22:04
2068
0
Хавайски тема - идеален за провеждане, както на възрастни корпоративни партита и детски рожден ден или на всеки празник. Основните съпътстващи всяка хавайски парти - море от забавление, танци, тематична музика, ярки цветове, интересни състезания, цветове и плодове. Ако искате най-доброто за обединяването на екип или просто да прекарат един необичаен празник, то това е статията за вас.
Хавайски парти

Как да хавайска парти?


На първо място трябва да извърши подготвителната работа. Трябва да се определи мястото на провеждане на това събитие - ще го природа или, в сила от атмосферни влияния или от време на годината, трябва да се провежда в закрити помещения. Хавайски парти в природата си има малки особености.

Хавайски парти на открито


По-добре добре е да изберете специална полянку за почивка или, разбира се, е идеалният вариант - на плажа, на брега на морето. Място на провеждане трябва да се предпази, чрез създаване на импровизиран вход, чрез който ще посрещнат всеки гост.
Обикновено, за парти в хавайски стил на природата трябва да и разбият хубава палатка, която трябва да бъде украсена с много цветя и най-различни декорации. Вътре в палатка, може да расстелить постелки и завивки, върху които подредете възглавница за гостите е уютно и комфортно.

Ако партито е планирано до края на вечерта, тогава трябва да се погрижим за осветление.

Идеалният вариант е предварително подготвени огньове и факел, които по необходимост, могат да бъдат бързо ще запаля. Факел лесно да се направи със собствените си ръце, а можете и да закупите готови изделия във всеки строителен магазин на на града.

Хавайски парти на закрито


Всички останали съвети, които се предлагат за хавайски партита на закрито, могат да се прилагат и за природата. Домашен или офис помещение малко напомня на тези горещи острови, защото трябва да се сложи доста усилия, за да пресъздаде най-подходящия начин.
Като аксесоари за парти идеални живи и изкуствени цветя, и максимално тропически вида, като начало дланите.
Цветя може да направите и сами, от ярка хартия, да ги нанизани на дълги нишки, и публикуваме ги по стените и вратата отвори.

Между другото, за да отвори врати са идеални декоративни мрежа, които също може да се подобри имиджа на свежи цветя. Не забравяйте, разнообразието и яркост - главните качества на правилната хавайски парти.

По стените обикновено развешиваются плакати с изображения на островите, моретата и плажовете, добре ще изглеждат и тематични дървени маска по стените.
Хавайски парти

Ако помещението може да побере голям брой маси, то не забравяйте, че те трябва разрушаване от плодове и цветя. В центъра на всяка маса може да се постави малък кръг аквариум , в която се провежда няколко ярки аквариумни рибки, можете да ги закупите от всеки магазин за домашни любимци.
Ако хавайски парти трябва да се настанят около басейна, а след това го пуснете в нея надуваем дюшек, който предварително са украсени с цветя и зажженными свещи. Този вид аксесоар се изобразява на сал, който плава на брега на морето.

Какво следва?


След като сте взе решение за мястото на провеждане, са подготвили всички необходими аксесоари за декорация, тогава е необходимо да се направи списък на гостите и, разбира се, да се готви покани.
Покана за хавайска парти също трябва да бъде специален, така че правилната атмосфера устоялась още преди началото на самото парти. Те могат да бъдат открити и печатни се с интернет изображението, да не се тревожи, вече до вас побеспокоились ентусиасти, така че ще остане само изтеглете шаблони и да ги разпространявате сред приятелите си.
Хавайски парти

Може да се възползват и от услугите на адрес, чрез изпращане на всеки собственноручное покана. Не забравяйте да посочите, че на входа на вашето тържество изисква специален дрес код, защото това е правилната обстановка и ярки костюми ще бъде в състояние да персонализирате вашата парти в предпочитания от вас начин.
Хавайски парти със собствените си ръце - това е огромен труд, който включва не само начин на приготвяне аксесоари за настаняване, но и създаване на тематични костюми. Със сигурност, след като сте разошлете покани, вашите приятели ще се появи доста въпроси на тема костюми.
Интересни решения могат да бъдат намерени в традиционните костюми на хавайските жители, по тази тема има много статии в интернет, може дори да купят вече готови костюми на хавайска парти: специални дамски поли, приличат на сноп от водорасли, ярки корсажи или половинки на кокос, които заместват горната част на дамско облекло.
За мъже, може да ярки шорти и ризи, всичко това се допълва от ярки бусами и гавайскими леями, очила, момичетата могат да вплести в косата, ярки цветове и щипки за коса с жемчугами. Можете да използвате и обикновени бански костюми, украсени с посочените по-горе гавайскими атрибути. Най - важното-това е фантазия!

Правилния сценарий за парти в хавайски стил


След като сте приложили всички необходими за готвене, може най-накрая-след това се продължава! Обмислете внимателно сценарий на гостите си да не скучали и не губят от хавайския дух, абсолютно напълно загубени в атмосферата на празника.

Започнете хавайска парти-добре с традиционната среща на гостите, по време на който, всеки от гостите се предоставя задължителен атрибут - хавайски лея или мъниста.

Това необикновено началото на партито е по-добре да премине в ръцете на тъмна красавица или загорелому подкаченному човек, които трябва лично да се облича украса на врата на гостите и целуна всеки в щечку. Докато всички гости бавно се събират, вече идва не трябва да скучаят, затова пригответе фуршетный масичка с леки закуски - плодове, плодове и безалкохолни напитки.
Хавайски парти

За да се обстановка напълно съответства на темата, подгответе предварително музика за парти. Идеалният вариант ще бъдат поканени музиканти, за предпочитане африканци, които ще победим на барабаните хавайски мотиви.
След като всички гости се съберат, вниманието трябва да привлече водещ, който ще започне вечерта. Външен вид водещ също трябва да отговарят на темата на вечерта.
За да се бърка в на хората трябва да се започне с прости действия, например, за да прекарат няколко прости конкурси или да изпълни някаква церемония. Изберете "водач" партита и няколко "прекрасни жрици", които трябва да предам техните атрибути на властта.

Не забравяйте, че хората не трябва да са гладни, така че, погрижете се, както трябва, за правилното меню за вечерта.

Тя трябва да бъде и в тропически стил - пържена риба, парчета ананас, пържени банани, сладки арабски хляб или жаренный сладки картофи. Варианти има много, помислете, кой ще е идеален точно за вашия случай.
Неразделна част от всички хавайски партита им е богата програма, така че направете списък на конкурси и развлечения. Традиционен и опростен игра, която трябва да присъства на всяка хавайски парти, е "Лимбоу". Правилата са прости и са известни на всички от детството. Трябва да се проведе под въже под zazhyhatelnuyu музика и да не падне. С всеки нов кръг на въже пада все по-долу, а гостите са още по-забавно.
Следващата задължителна забавление е майсторски клас по традиционния гавайским танци - "Хула". Трябва да присъства човек, който ще покаже на тези покачивающие и вълнообразни движения на бедрата си, които така обичат да танцуват момичета, а мъжете не отказват, за това още веднъж да видим.
Не забравяйте, че конкурси в хавайска парти трябва да бъде забавно и прости, но всички са с определена насоченост. Подгответе награди за най-активните и победителите в конкурси, най-добре е, че те също са били в тропически стил - плодове, хавайски украса или специален коктейл от приемащата страна.
Хавайски парти

И, накрая, не забравяйте, че трябва да бъде украсена с всичко - дори и чаши и чинии. Подходящи хартиени украшения във формата на палмови дървета и плажни чадъри, с които можете да украсите чашите, използвайте колкото се може по-ярки соломинок и салфетки. Фантазируйте, и след това, вашият парти ще се помни дълго време, както за вас, така и вашите гости.