Всичко от света на
модата

Лятна почивка на море

12-10-2014, 22:04
1398
0
Манящее топло море, ярко и галещо слънце - прекрасни компоненти на всеки летен отдих. Не е ли чудесно - проваляться цял ден на шезлонга, потягивай коктейл, переворачиваясь от страна на страна, от време на време, окунаясь във водата, а вечер да отидете в комфортен хотел, където ще можете да се възползвате от всички блага на цивилизацията. А през нощта все още може да е в клуб, увити или да отидете на нощните забележителности на града.
Лятна почивка на море

Или, напротив, да прекарват цялата си почивка в безкрайните пътувания и кампаниите на брега на морето, растителни пожари, опитвам екстремни форми за почивка и пътуване из всички места наблизо. Лятна почивка на морето ще бъде в състояние да ви осигури всички тези функции, е необходимо само да се определи, къде и защо да отидете.

И все пак, процесът на планиране на лятна почивка на море остава трудна, особено за хора, които твърде често могат да се поглезят с дейности.

Първият въпрос, който възниква по време на вашата организация - къде по-добре да отидете? На първо място определен с датата на пътуване, а вече, в зависимост от месеца, ще бъде по-лесно да се определи къде да отиде.
Например, през летните месеци, няма нужда от далеч изглежда - Черно и Средиземно море - могат да станат отлични възможности за летен отдих. А ако почивката падна на зимните месеци, има смисъл да се замислим за страни от югоизточна Азия, Персийския залив и Червено море.

Къде да отидете?


Следващият важен фактор, който ще повлияе върху избора на място за почивка, е компанията, която ще поемеш. Ако имате планирана почивка семейството си, в която се намират малки деца, е необходимо внимателно да се проучи инфраструктура, хотели, наличието на детски миниклубов или забавления за децата в курортната зона, както и работата на аниматори.

Също така имайте предвид, че ако имате деца много малка възраст, за тях не се препоръчват за дълги полети и трансфери. Остра промяна на климатичните условия също могат да повлияят отрицателно върху здравето на малчуганите.

Най-удобни курорти, където може да почивка с деца, се считат за Крим и Турция.
Друг е въпросът, ако сте се събрали да организира почивка за двама, а може да са се събрали да пътуват голяма и шумна компания от приятели. След това трябва да определите, какво искате, може да ви е интересен безвылазный почивка на плажа и вечерни клубове - тогава по-добре намерите спас , разположени в големи курортни центрове, или в близост до тях.
Лятна почивка на море

В този момент такива курорти са европейски, тъй като те имат най-развито ниво инфраструктура. Например, обърнете внимание на Ибиса остров Родос, Кипър и Майорка. Това е място, където не само можете спокойно да се отпуснете, но и да се забавлявате по пълната програма.
Ако сте привлечени от активна почивка, в кръга на които трябва да влизат всички видове екскурзии и туризъм, съсредоточете се върху минерални извори, които са разположени близо до градове, пренаселени забележителности и паметници на архитектурата.
Обикновено направо в хотела, където ще бъдете, ще ви предложи всички видове пътувания и екскурзии. Естествено, срещу заплащане. Ако се интересувате от красива природа, неповторима природа, а заедно с това и комфортна почивка, след това обърнете внимание на курорти на Хърватия и Черна гора.
Лятна почивка на море

Плюс по места е фактът, че в черна гора често се провеждат различни фестивали. Почивка тук са разнообразни, може да се навие и в тихи кътчета, а може да се намери и тихи заливи, където почивка ще измерени и тих, тук можете да посетите огромен брой защитени територии и паркове.

Лятна почивка на Черно море


Хотели и почивни бази, разположени на брега на Черно море, може съвсем ви зарадват своите инфраструктура, както и на почивка в тези места винаги да угоди на пристигащи туристи. Защо да отидете далеч, плаща и дълго време се мъча с избора на място, когато прекрасните курортни зони се намират съвсем близо, освен това, са чудесно място за почивка за цялото семейство.
На ваше разположение курорти, разположени по крайбрежието на Крим - Ялта, бяла риба, Костур, Нова Светлина, Месец или Керчь, както и Коблево, Сочи и други. Изборът остава за вас, но нека разгледаме някои от тях.

Почивка в Ялта


Ялта - град, разположен на брега на Черно море, е известен със своите магически куршум борови въздух, невероятната красота на планините, разположени в поразителна близост до морския бряг. Дългата алея, преизпълнен развлечения в най-селективни вкус.
Лятна почивка на море

Това е и нощни клубове и дискотеки, атракции, защитените зони и паркове, кафенета, магазини за сувенири и дори парашут, привязанному на кораб, който бороздит морски пространства.
Лятна почивка на море

В този град предпочитат да почиват звездите на руската и украинската поп, голям брой частни имения, разположени по крайбрежната ивица на курорта. Като цяло, възможностите на морето, само за да разполагате с финанси, защото цените в Ялта голяма сума, това трябва да се има предвид, ако сте решили да планирате почивката си именно в този град.

Какво да вземете със себе си на море?


Този въпрос трябва да обърнем внимание на всеки пътник, собравшегося почивка в морската зона, в края на краищата, забравяйки някаква важна подробност, може да е хубаво да развали своя дългоочакван отпуск.
Така че, направи малък списък на това, какво да вземете със себе си необходимо.

  • Документи и пари. Не забравяйте целия необходим пакет от документи, дори ако не възнамерявате да пътувате извън страната, във всеки хотел или дори апартамент под наем стая се изисква задграничен паспорт, за да ви поселили там.

  • Лекарства. Малко ли че, промяна на климата, дълъг преместване, топлина или случайно спад - при себе си по-добре да има средство, което да помогне на вас, в краен случай. По-добре да има при себе си - лек от морска болест и нарушения, антисептични средства, лекарства за главоболие и висока температура. Почивка на море може да се окаже опасна затеей, ако не се спазват правилата за безопасност под открито слънце, което може да доведе до висока температура и седалище главоболие.

  • Козметични и хигиенни средства. Не забравяйте слънцезащитните продукти, вие, разбира се, можете да ги закупите и на място, но струват те най-вероятно ще бъдат значително по-скъпи.

  • Неща. Освен летни шорти и маек, не забравяйте, шапки и слънчеви очила. Но може и драстично похолодать, за да не се скъсат зъбите - сако и панталони няма да е излишно в багажа си.

  • Ако пътувате с деца, не забравяйте, всички детски плувни кръгове и armlets, които в зони за почивка са два-три пъти повече, отколкото в обичайните места за търговия.


  • Внимателно списък на нещата, бране на подходящ за вас курорт и вашето семейство курорт, бъдете сигурни - почивка на море ще остави само най-положителните впечатления. Най-важното, не забравяйте, ако живеете далеч от мястото за почивка, купуват билети предварително, а след това да не се случи неприятни ситуации.