Всичко от света на
модата
» » Че трябва да вземе почивка

Че трябва да вземе почивка

12-10-2014, 22:04
628
0
Е, кой нормален човек не обича да си почива и да пътуват? Правилно, такива не съществуват. Защото за почивка може да бъде толкова разнообразно и интересно, че понякога започват да страдат, заради това че е на почивка само един път в годината. Възможност за смяна на пейзажа, е безценно. И ваканция с право могат да се заслужи званието "най-добро време в живота си". Вярно е, че не бива да се забравя, че успехът на почивка е възможно само при правилна подготовка за него. Научете това, което ви трябва да вземете със себе си на почивка, за да успеете пълноценно да се отпуснат и да се чувстват щастливи.
Че трябва да вземе почивка

По отношение на организацията на почивка жените и мъжете са различни. За силни мъже въобще не е важно процесът на събиране на куфара, те са сигурни, че важното е не да напусне дома паспорт и билет. После, вярно, погледната в друга страна, без обичайните лекарства, те започват да се паникьоса и да съжалявам, че не обърна достатъчно внимание на подготовката за почивка.
А при жените често напротив, боли съвестно и дори фанатично те се отнасят до събирането на куфари и чанти. В резултат на това, при тях се получава не един куфар , а цели три. Което значително затруднява пътуването. Между другото, след това се оказва, че 70 % от съдържанието на чантите така че никой нито веднъж и не се използва.

За да се избегне нито кой излишни кавги и развали настроението ви предлагаме да събира нещата по предварително написан списъка.

Направи му трябва заедно с тези хора, които ще споделят с вас почивка. Имайте предвид всички желания, запишете и след няколко дни отново на преглед. В повечето случаи след анализ на увиденную информация, ще разберете, че има много ви абсолютно не е необходимо.
Че трябва да вземе почивка

Разбира се, всички хора са индивидуални и всеки един от нас в този живот трябва да си. Но все пак могат да бъдат идентифицирани основните неща, които със сигурност ще бъдат полезни на всеки пътник.

Списък на нещата, които трябва да вземат със себе си


Да не пътуват извън страната без паспорт, билет и други документи. Между другото, по повод на билети. Повечето хора се чувства много по-уверени, когато в ръцете тях има билет за връщане. Така дори излиза по-евтино, така че веднага можете да се внимава за възможностите за нейното завръщане у дома. За сигурност, не боли да се направи фотокопие на паспорта. Малко ли е това. По време на ваканция, никога не оставяйте без надзор на паспорта си. Повярвайте, го прострелян в чужда страна може да е лошо за вас свърши.
Че трябва да вземе почивка

Естествено не без парични средства. Тук ние ви препоръчваме да имат валута в два вида: парични и на картата. Пари трябва да бъдат в долари и евро, а също така за предпочитане е да имате резервна валута, която действа в страната, в която планирате да почивате. На картата е желателно да имате голяма сума пари. В случай на кражба, ще можете да блокирате си в банката, да и плащам сметките карта в друга страна е много по-удобно и още по-безопасно.
Задължително вземете със себе си телефон. Свържете предварително в него услуга роуминг и за зареждане на сметка. Трябва да имате в сметката е нормална сума. Със сигурност ще можете да си купите карта на повикващия след пристигане в друга страна. Само не забравяйте веднага да изпрати на близките си хора на вашия телефонен номер.

Съветваме ви да не е мързелив и да напиша най-важни за вас номера в бележника си. Не си струва напълно да се доверите на гаджетам, защото на тях може да крадат, и тогава вие няма да можете да се обърнете за помощ към близки хора.

Ви на почивка ще искате да заключите много моменти, за това ще ви се наложи фотоапарат. Колкото по-добре ще бъде, толкова по-добре. Сега можете да намерите компактен фотоапарат с добра картина, така че не е нужно да се притеснявате за това, колко място тя отнема в куфар.
Най-вероятно сте в кратки срокове попълнете цялата памет на фотоапарата, така че трябва да скидывать снимки на вашия компютър. За пътуване, за да проверите таблет или нетбук. Те са компактни и полезни. С помощта им вие ще можете да се забавлявате по време на полет, така и в останалата част на това изключително полезни вещички. Само тук "седи" в интернет целия престой съвсем не е задължително, това е и дом без проблеми да го направите.
На доста места в куфар ще отнеме зарядни устройства до цялата техника, че сте решили да вземете на почивка. Без тях не могат да се справят. Не забравяйте да вземете адаптер.

За това постоянно да не се бърка в кабелите, ние ви съветваме да се прибират всички зарядни устройства в компактна чанта.

Разбира се, не е без обувки и дрехи. За да не влача със себе си цял летен гардероб изберете 10-12 елементи: бански, бельо, фланелка и къси панталони, рокля, панталон и пола, сандали и чанта, както и обувки на ниско движение. Не трябва да се вземат четири рокли и три чифта босоножек. С много неща е доста трудно да се пътува. Още повече, колкото по-малко дрехи привезете със себе си, толкова повече неща ще можете да закупите в най-модните бутици. По този начин, вие не само ще си починете, но и освежаване на гардероба.
Задължително вземете със себе си карта на града и страната, в която сте ще прекарате лятната си ваканция. Е препоръчително да се купуват предварително и в родината си, всички да се позова на нея са написани в познатия ви език. Толкова пътешественик по-добре да вземете със себе си речник.
Че трябва да вземе почивка

Не че хората не може да живеете без обичайните за тях средства за хигиена. Можете да ги вземете със себе си, само заменете големи флакони, малки, предназначени специално за това пътуване.
Може би най-важната част от вашия багаж трябва да стане комплект. Лекарства трябва да взема със себе си винаги. В друга страна, вие просто не може да се намери най-необходимото. Но често смяна на климата предизвиква у човек, голям брой проблеми. Така че вие трябва да вземете със себе си по една табела жаропонижающего и снимающего болка средства, доказано болкоуспокояващо, лек за херпес, бензоил, памук и лепенка, хапчета за стомашно-чревния тракт и от алергии . Можете да вземете още мехлем срещу изгаряне.
Също така по време на почивката ви може да дойде по-удобно, часовник, книга и средство за слънчеви бани. А и не забравяйте, че слънцето да ходи без главния убора е вредно, така че със сигурност ще купи си нова шапка.

Че не трябва да вземе със себе си на почивка?


Откажете се от големи количества от декоративна козметика, пет тональников и режийни ресничките очевидно ще бъде излишно. По същата причина не трябва да се вземат определени за спа, ексфолианти и голям брой на маски и кремове. Вместо вечерното и утринното крем за лице, вземи един и подхранване.
Не взимайте неудобната обувки, ако ви е трудно за нея да ходят в нормални условия, а след това в игра вие просто не ще получи от куфара.
Че трябва да вземе почивка

Също така призоваваме ви няма да вземе със себе си скъпи бижута, да не се излага себе си прекомерно риск. Още повече, че сега много красиви пластмасови и дървени аксесоари, които през лятото изглежда много сладко.
Не взимайте списания и кръстословици. Да ги почитаме и да разкрият ще можете и у дома, по-добре вземи със себе си книги.
Припомняме ви, че от голям брой неща е по-добре да се откаже.
Може би, това е всичко, което е важно, е да вземат със себе си на почивка. Събирайте нещата, без виковете и с добро настроение, и тогава всичко ще бъде добре, и вие нищо няма да забравя.