Всичко от света на
модата
» » Най-скъпият курорт в света

Най-скъпият курорт в света

12-10-2014, 22:07
2216
0
Най-скъпият курорт в света се избере е изключително трудно. В последно време, туризмът се развива с бързи темпове. Всяка държава се опитва да изненада своите клиенти, предлагайки им най-добрите условия, обслужване и комфорт. Предлагаме ви да се запознаете с най-добрите и най-скъпите курорти в различни краища на планетата. Ако бюджетът ви позволява скъпи за пътуване, тогава определено е по-удобен нашата статия.
Най-скъпият курорт в света

Най-готиния курорт в Швейцария


Сами Савирис е един от най-богатите хора в света. Предприемач от Египет безумно обича луксозен живот, затова смята, че почивката трябва да е само в най-добрите хотели. Ето и реших да не се спирам и да се изгради най-скъпият курорт в Швейцария. Намира курорт ще бъде в красивите Алпи.
Туристически комплекс построен в екологично чиста зона. В него посетителите могат да се отпуснат на най-високо ниво. На разположение на туристите ще басейни, зали, клубове, ресторанти, казина, магазини и дори голф игрище и аквапарк. И това въпреки факта, че всички наоколо ще бъде покрита с бял сняг.
Най-скъпият курорт в света

Комплексът ще включва пет звездни стаи и лични вили. Вие ще получите луксозна пълноценна почивка в най-добрия ски курорт в Европа. Ако обожавам зимата и ски, тогава чакайте началото на 2013 г. и резервирай стаи.

Най-скъпият курорт в Дубай


Дубай е едно прекрасно място, което е впечатляващо в своята масштабностью, великолепие и лукс. На това място можете да се отпуснете на най-високо ниво и да заминава, вие сте длъжни да искате тук да се върне.
В този град, на всяка крачка за да можете да видите елементи на богатство. За никого не е тайна, че в този град са вложени големи пари, и всичко, за да привлече богаташи от всички краища на планетата.
Най-скъпият курорт в света

Именно с тази цел е построен Atlantis the Palm Jumeirah. Комплексът ще ви изненада всички, като се започне от разположението си на изкуствени острови, завършва с постоянно присъствие на холивудските звезди. Ще се съгласите, не е зле да се отпуснете в съседната стая с Джони Депом.
Абсолютно от всеки хотелски стаи и великолепна гледка към града и Арабския залив. В хотела на ваше разположение ще аквариумът и огромен воден парк с най-екстремни атракции.

Най-добрият курорт в Малдивите


Може би най-добрият туристически комплекс на Малдивите е The Rania Experience. Този хотел се намира далеч от цивилизацията, на живописен малък остров. На разположение на хотел бели плажове и чистата вода. Всички стаи в хотела са изградени от естествени материали, така че стаите са екологично чисти.

Във всеки момент можете да се отправите на пътешествие с яхта или гмуркане с акваланг. Персонала е любезен и работи много бързо. В хотела работят най-добрите световни готвачи и бармани.
Ако искате да се отпуснете в уединено красиво място - на Малдивите за вас.

Най-скъпият хотел на американските Вирджински острови


Necker Island - това е един от най-скъпите хотели в света. Само си помислете една проведе нощ в това заведение, ще ви струва 30 хиляди долара.
Уникалността на този хотел се крие в лукс и в същото време домашния си уют. Тя се изгражда преди 30 години, и през това време всяка вила хотела се превърна в истински шедьовър.
Най-скъпият курорт в света

Милионер Бренсон построил този хотел за себе си, но тъй като той е зает човек, хотелът се раздава на гостите. Всяка вила е заобиколена от луксозни градини, в които можете да хапнете екзотични плодове.
Островът е идеално място за уединена почивка. Ще можете да се насладите на пълноценна почивка на море в луксозни условия.

Най-добрият курорт в Маями


Маями е мястото, на което си заслужава да посетите не един път в живота си. Една нощ в луксозния хотел Casa Contenta ще ви струва повече от 10 хиляди долара. Този хотел ще ви зарадва не само с качествени условия и персонал, но и с уникален дизайн на интериора.
Всяка стая в хотела е направена в стила на някои страни, с всичките му национални характеристики. Освен това, настаниха например, регион на Франция, най-добрите готвачи могат да приготвят изключително на френски ястия.

На разположение на гостите на личен масажист, фризьор, треньор и дори и шофьор. Услуги в хотела на най-високо ниво.
Скъпите курорти в света са много и всички те отговарят на международните стандарти за качество, така че ако ви позволяват финансите, избирайте само най-доброто в живота.