Всичко от света на
модата
» » Най-добрите конкурси за всички на Нова година

Най-добрите конкурси за всички на Нова година

12-10-2014, 22:07
965
0
Скоро идва прекрасен празник Нова година . И колкото по-малко време за него остава, толкова повече ни обхваща вълнение. Защото искате да има среща тази Нова година се превърна в специални! За това трябва да се опитаме да се угоди на всички поканени гости. Специално разработени офертите за Нова година за деца и възрастни ще направят празника забавен и приказен.
Най-добрите конкурси за всички на Нова година

Развлекателна програма за Нова година е важно не по-малко, отколкото внимателно формулиран меню. Уютно подредена маса, разбира се, ще празнично настроение , но с всеки изминал выпитым чаша, той ще станат по-малко привлекателни. Не може да прекара Нова година, не ставане от масата. Не е интересно! Особено за малки деца: в коледна нощ им трябва внимание, ами и приказка разбира се. Затова предварително направете списък на гостите, пребройте колко ще възрастни и колко деца, а след това смело да преминете към намиране на необходимите конкурси и игри за посрещане на Нова година .

Коледни конкурси за малки деца


Конкурси, които Сте избрали, могат да бъдат каквито пожелаете, но преди всичко те трябва да бъдат подходящи. Не всички гости могат да се угоди на пошлые конкурси. Още повече, ако в съседната стая ще бъдат децата. Между другото, в Коледна нощ до най-малки гости заслужава да се отнасяме много сериозно и се вземат предвид някои моменти. Добре, ако децата ще се срещне с компанията си - те със сигурност няма да скучаете.
Покрийте с момчетата маса в самостоятелна стая. На възрастните в процеса на празниците са по-шумни, на масата много алкохол, децата ще се чувстват заплашени и капризна. Украсете стаята на децата е особено празнично, покрийте с маса, с внимателно обмислени продукти. И, разбира се, погрижете се децата да не са скучали. Детски конкурси ще ребятишкам празнувайте Нова година се чудя!
Най-добрите конкурси за всички на Нова година

Предложете на децата конкурс, който е по-бързо оденет играчка. Разстилат пред децата няколко кукли и красиви тоалети. Кой е първият да се справят със задачата, този победен. Предварително погрижете се за малките трофеите, и ръцете им не само победител, но и проигравшему. В противен случай може да възникнат грешки.
Мини-боулинг. Сложете в другия край на стаята кегли, нека момчета са ги мячиком. Побеждава най-точно.
Верига. За този конкурс Ви трябва да купя лепило и цветна хартия. Нека момчета склеят най-дългата и красива Коледна венец. Е и първият, който се справи с поставената задача - получава награда.
Снежни човеци. Ако времето позволява, трябва непременно да отидете с децата в двора и слепите по снежни човеци. В този конкурс ще бъде интересно да участват не само децата, но и възрастни. Разделитесь на два отбора и лепите най-красивите снежни човеци.
Най-добрите конкурси за всички на Нова година

Прекарайте конкурс за най-красива снежинка. Дайте на децата от чисто белия лист и ножици. Нека те създават снежни мотиви, след това е задължително да виси снежинки деца на видно място и похвалете ги. При деца се появи на добро настроение, а Вие ще можете още по-украса на дома.
Като цяло, децата от толкова наситена програма, бързо се уморяват и си лягат. По-нататък Вие ще можете спокойно да ги постави подаръци под елхата и да продължи тържеството.

Конкурси за почивка за възрастни


Коледни конкурси за възрастни могат да бъдат най-различни.
Поводите танци. Но не е задължително близо до елхата. Разделете гости на две части. Нека те ще се превърнат в два кръга. Ще бъде по-забавно, ако един мъж стане срещу жените. Водещ дава задача да извърши някакво действие, с човека, който стои отсреща. Например, целувка или хапят
Най-добрите конкурси за всички на Нова година
.
Най-добрите конкурси за всички на Нова година

Поиграйте си с цветна игра. Гостите трябва да се превърне в кръг. Водещият казва на всеки цвят. Например, червен, участниците трябва да се докоснете до предмет, елемент дрехи, продукт на този цвят. Последният, който се справи със задачата, се елиминира.
Смешен конкурс за Нова година ще перекатывание яйца. Често този конкурс се извършва по сватби, но Нова година нищо не е по-лошо. Поканете няколко двойки, за предпочитане мъже и жени. Дайте им по сырому яйце. Задачата на мъжете е да стане, широко раздвинув на краката си, а жените - перекатить яйце от една пъхтя крака в друг. Повярвайте, добро настроение Ви обеспеченно.
Все още можете да прекарате готино състезание с прищепками. Една от двойките на гостите са вързани очите, на друг закачат 15 колчета в най-интересните места. В отбора, човек с превръзка на очите и започва да се докоснете търсене. Конкурсът приключи, когато всички клечки за дрехи отстранени.
Организиране на конкурс за най-оригинална коледна премяна. Подгответе се предварително реквизити: перуки, стари рокли, костюми, кожи, бижута и т.н. Разпространяването на това пред гостите. В конкурса участваха двойки. Един човек действа в ролята на манекен, втората - в ролята на дизайнер. Нека гостите не спират своята силна фантазия. По-добро заедно награда.
Играйте познай мелодията. Изберете песни, свързани с Нова година. Нека гостите предполагам, че тази песен. Добре, ако си спомнят изпълнител, а още по-добре споют песен.
Конкурси за Новата година, за възрастни и деца в изобилие. За тяхното провеждане трябва да се направи без много усилия. Просто вие трябва да Имате добро настроение. Новата 2012 година трябва да отговарят на шумно и забавно! Така че в коледна нощ отпуснете цялата си душа!