Всичко от света на
модата
» » Конкурси за Хелоуин за тийнейджъри

Конкурси за Хелоуин за тийнейджъри

14-01-2019, 08:59
16
0
Конкурси за Хелоуин за тийнейджъри
Като малки деца, така и за по-големите момчета с огромно удоволствие участват в забавните конкурси, приуроченных единия или другия случай. По-специално, в нощта на 31 октомври от 1 ноември момчета и момичета бележка Ден на вси светии, или Хелоуин, който много често е съпроводено от подобни развлечения.
В тази статия ние предлагаме на вашето внимание няколко забавни и интересни игри и конкурси за Хелоуин е за тийнейджъри, които могат да се държат в училище или у дома.

Конкурси за Хелоуин за юноши 12-13 години


За деца на възраст 12 години отлично се вписват следните конкурси, които може да съвпадне с честването на Хелоуин:

 • "Г-н и г-жа Чудовище". Всеки участник празник по своя преценка избира на това тийнейджър, чийто образ той смята максимално близо до Хелоуин, и посочва името си на парче хартия. В края на вечерта водещият трябва да се определи, чийто грим и костюм са маркирани максималния брой пъти, и да връчи наградата на победителя незабравим награда.

 • "Тиквата Jack". Всеки участник в този конкурс получава малка тыковку и остър нож. Задачата на играча е максимално бързо да се намали в своята тиква улыбающуюся лицето му. Победител и избира водещ.

 • "Абракадабра". Водещ пише на лист хартия или на дъската няколко думи, след което всички момчета идват с правописа, текстът на която всички те трябва да бъдат използвани. На общо избира автор на най-абсурдно, страшно и красиво магии. По същия начин може да се организира конкурс за най-ужасна история.

 • "Клещи кръв". Всеки участник получава чаша доматен сок и тънка тръба. Задачата на играчите е възможно по-бързо се пие "кръв" чрез тръбичка, при това, без използване на ръце. Побеждава този тийнейджър, който успя да се справи със задачата за минимум време.

 • "Франкенщайн". Всички играчи са разделени на 2 отбора във всяка от които се избира по един представител, или Франкенщайн. Екип от съперници в писмена форма съобщава Франкенштейну дума, която той трябва да обясни на момчетата от отбора с помощта на изражението на лицето и жестовете. Печели от групата на децата, която успя по-бързо предполагам, загаданное дума.


 • Конкурси за Хелоуин за тийнейджъри 14-16 години  За юноши на възраст 14-16 години, добре е да изберете такива конкурси, в които участие ще бъде интересно да се приеме и за възрастни, например: • "Предай на сърцето". За този конкурс трябва да се подготвят гъба на големия размер, с формата на сърце. Всички участници спортове трябва да се изправи в една линия, завържете си очите и предава тази част от приятел на приятел без да използвате ръцете си. За да се справят със задачата, играчите ще трябва да зажимать гъба между шията и брадичката и да я представя така, че на следващия тийнейджър може да се приеме сърцето по същия начин.

 • "Извади очите". Този конкурс е палка за двата отбора. В началото на мача всеки играч трябва да връчи една супена лъжица и топка за пинг-понг, на която предварително трябва да рисувате човешкото око. В края на курса трябва да установи обемът, направена от тиква. Задачата на играчите на всеки отбор – последователно се дължи своя топка в една лъжица и го сложете в тиквата, не е отпадането на пътя. Печелят тези момчета, които са успели по-бързо да се справят с проблемите.

 • "Господари на очите". За организацията на този конкурс е необходимо инвентар от предишната игра. Всички момчета трябва да се разделят на двойки, всяка от които получава съд от тиква и топки прилага върху тях изображения на очи. По сигнал на водещия играчи във всяка двойка трябва да стои на разстояние от 2 метра един от друг. Един при това поема в ръцете на тиквата, а втората се опитва гласове в нея колкото се може повече в "окото" на определеното време. Печелят тези момчета, които са успели да се съберат в количката колкото се може повече топки.

 • "Перелей кръв". Всеки участник в този конкурс получава 2 чаши, в едната от които налит, доматен сок, и пипетата. Задачата на играчите е колкото се може по-бързо прелива течност от една чаша в друга с помощта на пипета. Победител е този, на когото са успели да направят това за минимално време и при това да не се хвърли ценен напитка.

 • "Танц на метлата". Този музикален конкурс, без съмнение, ще се радвате на момчетата по-големи деца. Всеки участник получава в ръцете на метла. С помощта на този предмет като партньор или импровизация на полюса, трябва да се изпълни чувствен танц под силна музика.
 • Интересен по темата