» » Почивка в прекрасните острови Бали
  • (15-11-2014, 10:42)   
  •   0   
  •  1838 
Бали е малък остров, мие от Индийския и Тихия океан, е най-популярната и търсена туристическа дестинация в югоизточна Азия и на всички съседни места.
В Бали е невъзможно да не се влюби в това място харесва на всички, без изключение: запознайте се с всички класации на най-добрите острови на планетата, не се колебайте, Бали е задължително попада в топ три на най-добрите.
Това място се нарича "остров на Боговете", повечето туристи пристигат тук не само за красиви гледки и необычайными тропически красоти, но и за местния вкус, индонезийски традиции и обичаи, които тук са на почит и винаги спазват.
Почивка в прекрасните острови Бали

Уникалността на това място е тясно свързана с историята си, тук на реални факти и легенди преплетени толкова плътно, че да се разглобява, къде е истината, а къде е фантастика, вече почти нереално, така и местните жители не желаят да направят това.
Вероятно е трудно на цялата планета намерите такова място, където и до ежедневния живот са се отнасяли с такава почит, всички занаяти са тясно преплетени с нещо духовно, всяко дело и начинание носи в себе си част от нещо божествено.
Почивка на остров Бали - това не е само бели плажове и красивото море, това е още и запознаване с невероятна култура на местното население, което, между другото, много приветливо и добродушное.

Какво трябва да знаете, ако за първи път отправляешься в Бали?


Отивате някъде на почивка, трябва да се увеличи научават много за това място, а след това да не се разочарова и не съжалявам за похарчените средства. Бали не може да се нарича най-евтиният курорт, цени на екскурзии надвишават стандартния минимум, особено ако е за почивка за вас - тя е мързелива нега в пет-звездни бунгала на системата "all включено".
Почивка в прекрасните острови Бали

Ако ви интересува, колко струва една седмица на почивка в това райско кътче, просто посетете сайта на туроператор и себе си във всичко се уверете. Но ако отидете в Бали за нещо много по-голямо от плаж и море, а след това да се организира пътуване ще е по-изгодно и по-забавно себе си, като едновременно като значителен брой средства.
Най-скъпото в цялата организирано пътуване - това, както е известно, полет, в края на краищата, да лети, не много, не е малък, около 12 часа от Москва и това е директен.

Ето защо да отидете до Бали за един уикенд или за една седмица, е безсмислено малко, в края на краищата, плащат за билети, пак трябва да е, тук твърде много се спестят не работи, но по-продължителен престой на острова ще се окаже по-изгодно и емоции накопится, къде повече.
Почивка в прекрасните острови Бали

Например, цените на вили и бунгала могат да варират в зависимост от сезона, както и продължителността на договора за наем: колкото по-дълго сте отдаване под наем на помещение, по-евтино, то вие ще излезе.
Между другото, за време на полети земя: ако вземем билети с една, а понякога дори и с две промени, те ще се отнесат по-евтино, вярно, и в пътя да трябва да прекарат повече време.

Как да изберете жилище?


Ако предварително не подготвени и тръгна в тази райско място на късмета си, тогава може направо на летището да вземе такси и да обясни на водача, за да сте искали да намерите, той ви с голямо удоволствие ще ви обратно към мястото.
Почивка в прекрасните острови Бали

Но, което и да се говори, по-добре да се подготви предварително и по възможност да резервирате в избрания от вас хотел, стая или бунгало. Ако възнамерявате да се отпуснете в местните петзвездни хотели на световни вериги, а след това ще прав път в Санур, Нуса Дуа или Джимабаране, където те са разположени.
В действителност, изборът на жилище тук е огромен, може без особен труд да вземем доста икономични варианти с минимален комфорт, но могат да се наемат частна вила, която изцяло ще бъде на ваше разположение.
Почивка в прекрасните острови Бали

Най-икономични варианти - това на острова бунгала, удобства тук, разбира се, минимални, но има покрив над главата си, а и няма да са вързани към правилата на ползване, които винаги съществуват в сериозни хотели. Пълна свобода на действие!
Тези бунгала са подходящи за туристите, които прекарват голяма част от времето си прекарват на плажа, сърф или други активни видове отдих.

Виза и нейното оформяне на


Виза за остров за граждани на Русия е поставен паспортным контрол директно при пристигането си, това е достатъчно, за да имат паспорт, чиято валидност не е свършило още 6 месеца след напускане на Индонезия, както и попълнен миграционна карта, издадена на летището, и на разписка за плащане.
Почивка в прекрасните острови Бали

За гражданите на Украйна, Беларус, както и повечето други страни от ОНД, за издаване на виза е необходимо да се регистрирате предварително в посолството на Индонезия. Обикновената туристическа виза при пристигането си на остров се издава за срок от 30 дни, след което, може да се удължи още веднъж за същия период.

Когато отидете в Бали?


Може би ви интересува въпроса, когато на Бали е по-добре е да си почине, защото времето във всеки курорт се променя в зависимост от сезона. Бързам да ви моля, лято в Бали - през цялата година, ето защо, за какъв период да изберете е въпрос на вашите лични предпочитания, които може да зависи от количеството свободно време и по собствено желание.
Почивка в прекрасните острови Бали

Между другото, най-пикови период, се считат за летните месеци, понякога улавя дори и септември и октомври - това време се смята за "по-хладно", температурата на въздуха се намалява до 26°-28°.
От ноември месец тук започва дъждовния сезон, обаче, да се каже, че той оказва силно влияние върху климата и комфорт, е трудно. Топлите тропически душове, най-често излизат през нощта или рано сутринта, като по този начин, малко освежаващ въздух и цялата околна природа.

Какво да правя?


Разбира се, на остров, заобиколен от топлите води на два океана, не може да се мине без райския плаж, отдих, малки ресторантчета, които са натъпкани директно на брега на морето и на съзерцанието на най-красивия залез, който някога сте виждали.
Не забравяйте да отделите внимание на гмуркане, за тези цели в Бали е подходящ за почти всяка част от него: за това е достатъчно да се обърнете към най-близкия център за гмуркане, където ще ви помогнат да отворите неповторимия свят на пъстри и цветни рифове, риби и други местни животни.
Почивка в прекрасните острови Бали

Естествено, Бали - това е точно това място, което в никакъв случай не е без сърфиране, защото тук за него има най-добрите условия.
Ако не ви ласкае толкова активна почивка, това може да се потопите в богата и интересна индонезийскую култура, отделят време за посещение на многобройните църкви и интересни забележителности, най-популярните от които са разположени в курорта Убуд.
Именно тук можете да посетите известния Гората на Маймуните, който, както се досещате, обитаван от тези същества. Между другото, тук маймуни - свещени животни, както и на още много настырные, но много фотогенични.
Почивка в прекрасните острови Бали

Непременно погледни в местния "Дворец на Живописта", който се намира в сянката на красивите дървета и градини с красиви прудиками. Също трябва да търси в "Кралския храм" и скалните храмове в Педженге, не забравяйте да се насладите на необикновена природа и удивителни неща, с която остров Бали вас непременно ви.
Заедно с"Почивка в прекрасните острови Бали" също четат: