• (6-04-2015, 14:45)   
 •   0   
 •  1031 
Яки от мъниста и мъниста

Модерен хит тази година са станали яки от перли и мъниста. Оригинални аксесоари изглеждат добре и са способни да украсят както с ежедневни, така и празнични лука.

Яка, формован - подарък в ретро стил


Точно това направление в модата, ние трябва да сме благодарни на връщане подвижни яки. Тяхната история е доста дълга и започна в мъжки гардероба . В края на 19-началото на 20 век мъжете, които не могат да си позволят качествени скъпи ризи, пуснати на костюм под режийни яка. Разбира се, този удобен и красив аксесоар не може да остане настрана от женското внимание и вече в средата на 20 век, подвижни яки са станали де женски дрехи. През 80-те години на выпускницы училища и представяли, че на бял поднадоевший за 10 години в училище яка ще се върне след няколко десетилетия в областта на модата и побеждава такава популярност.
Този елемент на облеклото може да бъде от дантела, кожа, но особено женствена и изглежда стилно колие-яка от мъниста. Това украшение е в състояние да помогне на съвременната жена бързо се прероди след работа и да отидете на парти - струва си само да се сдобият с чанта яка. С него дори най-скромен костюм или рокля преобразятся до неузнаваемост.

С какво се носят деликатен яка от мъниста и мъниста?


Много момичета не придобиват тази модни го, защото не знаят с какво си облечен. Всъщност, варианти има доста много:

 • рокля яка от мъниста, ще изглежда страхотно, ако е просто за крою и е с кръгла врата с V-образно деколте и с "лодка" яка мач също е възможно, но е необходимо по-внимателно да избират по форма и размер;

 • ще се съчетае яка с кофточками и блузками без излишни детайли, в района на зоната на деколтето;

 • ако искате да се носят яка с дрехи, които той вече е на разположение, яка, с мъниста, трябва напълно да се затвори "родния" яка.


 • На разходка или среща с приятели, на неформално събитие може да носи тениска, топ или фланелка с бисерным причините, отивате в офис, да комбинират яка с джемпером, жакетом. За празнични събития идеалният вариант ще се превърне в рокля с яка от мъниста.

  Как да избера яка-огърлица от мъниста?


  Дизайнерите предлагат да изберете този аксесоар с оглед на формата на лицето:

 • момичета с овални личиком си струва да пробвам триъгълни яка;

 • круглолицым модницам подходящи заоблени яка;

 • дамите с триъгълна форма на лицето може да се обърне внимание на яка-багажник.


 • Украса на яката мъниста под сила не е известен само на производителите, но и всяко домашно отглеждани мастерице. В момента в магазините на рукоделию представени с голямо разнообразие от мъниста и мъниста - от простеньких, до невероятно красиви, блестящи, които привличат към себе си внимание и сравними със скъпоценни камъни.
  Майсторски класове от довършителни работи мъниста на яката може да се намери в мрежата или специализирана литература и сами да създадете декорация под различни дрехи. Ако вие не притежавате умения бисероплетения, яка можете да поръчате или закупите в магазините за аксесоари.
  Яки от мъниста могат да се правят на тъканната основа и без нея. Във всеки случай, продуктът не губи като, ако в него са използвани качествени мъниста. Между другото, дизайнерите съветват да избирате мъниста цвят "айвори" имитира перли.
  Много нежно изглежда яка, в които се съчетават мъниста, дантели, панделки. Този модел, особено се насладите на изискан дама.
  Важно е да запомните, че подвижна яка - това не е част от облеклото, а напълно самостоятелен елемент. Той звучи не по-малко ярко, отколкото обеци, колиета, гривни. По принцип, ако вие използвате в своя начин на някакви декорации, комбинира ги, преди всичко, необходимо е яка.
  Яки от мъниста и мъниста

  Яки от мъниста и мъниста

  Яки от мъниста и мъниста

  Яки от мъниста и мъниста

  Яки от мъниста и мъниста

  Яки от мъниста и мъниста

  Яки от мъниста и мъниста

  Яки от мъниста и мъниста

  Яки от мъниста и мъниста
  Заедно с"Яки от мъниста и мъниста" също четат: