• (6-04-2015, 14:47)   
  •   0   
  •  437 
Английски яка

Английски яка може да се срещне на жакетах, палта, женски и мъжки носенето сака. Основните части на този модел - директно самата врата (горната му детайл) и така наречените лацканы (долната детайл). Той визуално задълбочава силует на дрехите.

История на английския яка


Този модел на яката и здраво е влязла в модата като детайл от мъжкия гардероб още в началото на миналия век. На английски тя се нарича така, защото първото му започва да носи принц Кенткий Джордж Едуард Александър Едмънд. С течение на времето яка започнаха да наричат просто отложным.
Днес английски (отложной) яка се прилага в пошиве както мъжки, така и женски дрехи. Той не губи своето значение, тъй като тя отива на всичко и винаги е подходящо.
На женски детайли гардероб такава яка се извършва доста често. Например, това може да бъде палто, рокля или блуза с английски яка.

Какво да носите с английски яка?


Ако имате палто с толкова яка, най-добре е с него, ще изглежда облекло с висока врата, например, поло. Но понякога искате или се налага да се носят нещо, с друга форма на устата. Отложной яка на палто прави шията твърде отворени и ще ви комфортно и студено. Да, и изглежда няма да е много. В този случай ви е просто необходим е шал или кърпа. За да се смотрелся е наред, гоце шията от вятър и демисезонного студ, научете се връзвам го например, италиански или друг красив възел.
Като опция - може да се носят под палтото манишку или такъв модерен сега снуд. Тогава не е нужно да си счупиш главата над това, как да завържете шал.
Якета и сака с английски яка е най-добре да се носят с блузками под гърлото. В този случай ще изглежда строго и скромно, което изисква дрес-код в почти всяко място на работа. Е, рокли носят сами по себе си и не изискват никакви допълнителни елементи, освен че могат да се носят на врата си украса.
Английски яка

Английски яка

Английски яка

Английски яка

Английски яка

Английски яка

Английски яка

Английски яка

Английски яка
Заедно с"Английски яка" също четат: