• (6-04-2015, 15:01)   
  •   0   
  •  1127 
Катарами за колани

Каишка - аксесоар, без който стилен начин да представи невъзможно. Не е задължително доверяване на мобилен аксесоар изпълнение на практическа функция. Дори и като декоративен елемент на рокли, панталони или палто той може да изглежда перфектно, подчертавайки осиную кръста . За това, какви са видове пряжек за колани, използваните материали, форми, размери и цветовете на дизайна ние ще говорим повече.
Видове пряжек
Ключалката е необходима, за да заключите лентата. Класическият модел на ключалката се състои от мъжец и рамочки, в която той се провежда. Но този критерий не е задължително, защото колани са двухщелевыми, а на самия обтегач шлевочной. Други проекти пряжек обикновено се използват само в случай, ако има нужда да се подобри надеждността на фиксация, надеждност и скорост на расстегивания и застегивания колан. От мъжки пряжек жените се различават богатството от декори и оригиналност форми. Дизайнерите продължават да експериментират, създавайки различни варианти пряжек, които ви позволяват да използвате тези колани и за създаване на класически образи, и за изготвяне на ансамбли в екстравагантно-вечерна стил. Последните се характеризират с богата декорация във формата на кристали, гланцов емайл.
Най-честата обтегач е метална, с правоъгълна форма. Ъглите на рамката обикновено са заоблени. Това е необходимо не само за даване на мобилен аксесоар по-женственного вид, но и от практическа гледна точка. Остри ъгли на рамката могат да създават дискомфорт, а също така да станат причина за стола и дори съкращения на дрехи. Лаконичная класическа тока за колан обикновено се монтира на изделия от естествена кожа. Кожена каишка с малка катарама, идеално допълва начин в бизнес и офис стил. Обаче го нарече забележителен и оригинален невъзможно. Друго нещо женски колан с голяма кожена катарама, която може да претендира за ролята на господстващо начин.
Катарами за колани

Катарами за колани


rel="lightbox[group1] []"href="/sites/default/files/pryazhki_dlya_remney_3.jpg">
Катарами за колани


Не по-малко разпространен вариант - колан с пластмасова катарама. Този материал дава широки възможности за дизайнерски експерименти. Не си струва да се тревожим за това, че такава профили бързо ще излезе от строя. Ако лентата е качествен, а продуцент е с добра репутация, след пластмаса е здрав. Въпреки това, ото все пак по-добре да изберете метален, тъй като именно той трябва да поеме основната тежест. Пластмасови катарами различни цветове, размери и форми предоставят на момичетата възможност за създаване на нетривиальные образи всеки ден . Изключително катарами за колани предлагат на много дизайнери. Отлично, ако ключалката е подвижна, тъй като има възможност да я използва, да се променя самото платно колан.
Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани


Ако има материал, който е бил и винаги ще бъде в тенденция, това деним. А ето и дънкови колани с обтегач от метал, пластмаса и дори дърво, докато са актуални новост. Те отлично се съчетават и с джинсовыми къси панталони, и с широки панталони в спортен стил, с въздуха романтичными шифоновыми рокли.
Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани


Лукс и блясък
Отделно внимание заслужават фантазийные ключалката, създаването на които дизайнерите обръщат внимание повече, отколкото на самото платно. Използват тези модели, главно за създаване на вечерните лъкове. Самия обтегач може да бъде украсена с россыпью разноцветни камъни, вензелями, эмалевыми модели, за дърворезба. Най-луксозни модели са изработени от благородни метали и минерали.
Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани

Катарами за колани
Заедно с"Катарами за колани" също четат: