• (6-04-2015, 15:02)   
  •   0   
  •  1782 
Портмонета DKNY

Всяка модата, която желае да демонстрира своето чувство за стил и добър вкус, така или иначе се опитва да избират известни марки. И това се отнася не само дрехи, но и аксесоари. Освен това, именно такъв, на пръв поглед незначителен елемент, като дамска чанта или портфейл, могат да станат решаващи за целия модерен начин. И ако сумкам момичета все още се обръща достатъчно голямо внимание, а след това в чантата си често избират да не е толкова сериозно, въпреки факта, че този аксесоар не по-малко важен.
Днес едни от най-модерните и търсени станаха чанти и портмонета DKNY. Модели от тази марка не само отговаря на най-новите модни тенденции, но също така украсяват момиче принадлежност мода и добър вкус.

Дамски портмонета DKNY


Въпреки добрата репутация на популярната марка DKNY, която ви позволява да закупи аксесоари, не се колебайте, стилисти все пак препоръчваме да се запознаете с модерни портмонета и чанти DKNY, представени в последните колекции.
Чанта-портфейл DKNY . Най-популярни са станали модел 2 в 1. Малки или големи чанти портмонета на дълги шлейках или малки дръжки не е толкова вместительны, но ви позволяват да вземете със себе си най-необходимите неща. А изглеждат тези аксесоари са много стилни и елегантни, че не може да не се отрази върху целия начин на положително.
Портмонета DKNY

Портмонета DKNY

Портмонета DKNY


Кожени портмонета DKNY . Най-модерните модели портмонета DKNY представени от кожата. Дизайнерите на марката силно негативно отношение дори и към най-качествени алтернативи за. Днес на мода елегантни лачени модели, аксесоари от зашити на кожата, както и портмонета-плик. Всички тези радост дизайнери доведоха до ярки цветови решения.
Портмонета DKNY

Портмонета DKNY

Портмонета DKNY


Портмонета DKNY от текстил . Модни дамски портфейли от текстил, дизайнери, DKNY, представени най-вече в младежките модели. Основният материал за такива аксесоари - деним, които изглежда много стилно, но в същото време достатъчно икономичен.
Портмонета DKNY

Портмонета DKNY

Портмонета DKNY
Заедно с"Портмонета DKNY" също четат: