• (6-04-2015, 15:03)   
  •   0   
  •  542 
Корсетный колан

Този аксесоар, може би, най-добрият начин да подчертае разликата между талията и бедрата и да се представи на женска фигура в най-изгодната светлина. Може би затова корсетный зона продължава да е последен писък на модата в продължение на много години.

Видове корсетных зони


Има няколко разновидности на корсетных колани, които се различават в зависимост от функцията, която те изпълняват. Тези модели, които виждаме по модните подиуми, се отнасят към групата на аксесоарите, тези корсетные колан служат за обозначаване на силует и декоративни неща. Обикновено се изпълняват такива широки корсетные колан от кожа или плат, по-малко от опъната дебела гума.
Друго нещо - утягивающий корсетный колан. Въпреки че всички тези модели притежават утягивающим ефект, тази специална маркиране се извършва на зони, които имат лечебен ефект, те се изпълняват от специални материали и се прилагат при болки в гърба, както и травми на ребрата. Такива колани се носят обикновено под дрехите.
Третият вид - бельевые корсетные колан за отглеждане и не са видими за всеки наблюдател. Това е привлекателен и притегателен вариант на дамско бельо, което се побира обикновено само в специални случаи, например, за романтична среща.

Като носите модни корсетные пояс?


Повече ще се спрем на първия вариант корсетных зони, тъй като именно те са използвани в модната индустрия. Такива колани съвременните дизайнери ни предлагат да се носят с летящими, шифоновыми рокли и дължина както на мини, така и на макси. Корсетный зона може да бъде с или завязки. В последния случай той прилича на японски колан оби и придава кит няколко източно звучене. Вярно носенето на кожа корсетного колан с пола или панталони, и такива комплекти може да се носи дори в офис, създавайки стилен и не е скучен бизнес имидж. Заслужава особено да се обърне снимание на комбинация от този колан с вязаными неща: рокли и дълги пуловери, тъй като именно тези комплекти са най-уместни в demisezonnyj период.
Корсетный колан

Корсетный колан

Корсетный колан

Корсетный колан

Корсетный колан

Корсетный колан

Корсетный колан

Корсетный колан

Корсетный колан
Заедно с"Корсетный колан" също четат: